- 21 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.275
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.181
Benimki de bazen cok agliyo. Surekli araniyo. Ama bnce sancidan yapiyo bunu. Mama verdim hala ayniydi. Bi daha mama vermicem sen de verme. Sutum yetmiyodur diye dusunme. Bebek emdigi surece sut vardir. Bebek emmiyosa o zamn mama takviyesi yapilabilir.
Gazini cikar uyutmaya calis. Sakinlesince kendine gelir insallah
Benimki de oyle doymak bilmiyo. Yada her agzini actiginda ac oldunu sandigimiz icin biz hata ediyoruz.Dimi haklısın cnm ya. Ama artık dayanamadm babasına mama yap göğüslerim dinlensin dedim. Mamadan sonra zorla 2 saat yatırdım. O arada dinlendim bende.
Ya memeyi sıkınca suratına fışkırıyo süt resmen nasıl hala o kadar mama yedi şaşkınım ve üzgünüm
Canım çok güzel bir haber bu :) sonucunuz gayet iyi çıkmış inan kendi yavrumun sonucuna sevindiğim kadar sevindim , iki yavruna da sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür nasip etsin allahım.Canım merhaba ben TSH ile ilgili yazışmıştım seninle
10. Günden sonra ilk defa dün kan verdik kızım 36 günlük TSH 4,63 çıktı. Doktora henüz söylemedik sonucu umarım iyidir bu değer
Büyük kızımında usg sini tekrar yaptırdık şükür oda normal çıktı doktor bişeye gerek yok dedi
Bulunduğum yerden başka bir şehre gittik baktırdık
İlgine dualarına teşekkürler canım
Allah (cc) hepimizin yavrularına sağlık ve afiyet versin inşallah
Benimki de oyle doymak bilmiyo. Yada her agzini actiginda ac oldunu sandigimiz icin biz hata ediyoruz.
Mesela dun biz bunu yasadik. Gazini cikarip zorla uyuttuk. Yarim saat uyuyunca sakinlesti. Emzirdim biraz sonra uykuya dalabildiE vermedem kıyamet kopuyo katılana kadar ağlıyo
Arkadaslar bebisler her agladiginda mamaya yonelmeyin cunku muhtemelen gazdan agliyorlardir benimde oglum oyleydi birden agliyordu sakinlestiremiyrdum ve mama veriyordum 20 cc hemen sakinlesiyordu uyuyordu ama ertesi gun yine ayni
emzirme egitmeni emzirdigin surece sutun olur her annenin bebegine yetecek kadar sutu vardir bu dusinceyi kafandan sil ve kesinlikle mama verme ve sadece tek gogsunu ver dedi simdi bir haftadir mama vermiyorum agladigindada biliyorum ki gazi var sizde sabirli olun canlarim
Amac su sanirimBizede dr her iki göğsünü de ver dedi bende öyle yapiyorim . Hangisi doğru ki ua :/
Neden tek göğsünü ver dedi ne gibi bir faydası varmışArkadaslar bebisler her agladiginda mamaya yonelmeyin cunku muhtemelen gazdan agliyorlardir benimde oglum oyleydi birden agliyordu sakinlestiremiyrdum ve mama veriyordum 20 cc hemen sakinlesiyordu uyuyordu ama ertesi gun yine ayni
emzirme egitmeni emzirdigin surece sutun olur her annenin bebegine yetecek kadar sutu vardir bu dusinceyi kafandan sil ve kesinlikle mama verme ve sadece tek gogsunu ver dedi simdi bir haftadir mama vermiyorum agladigindada biliyorum ki gazi var sizde sabirli olun canlarim
Aynı durumdayım bütün gün yarım saat bırakmadı emneyiKızlar dün gecesen beri oğlum saat dolmadan ayakta ve hiç meme emmemiş gibibi anda sütüm mü yetersiz gelmeye başladı anlamadım.
Şu saate kdr direndim ama dayanamadım mama verdim 60-70 cc içti yine aranıyo.
Saat 2 de emdi uyudu 3 e 10 kala yani 50 dakika sonra aç feryat figan uyandı 15 dk sonra 60-70 cc mama içti hala emmek istiyo toplam 1,5 saatte normalmi noldu birden bire bebeğime sizce ya
Ben ne uydum ne bir lokma yemek yedim ölcem resmen
Yani şu göbek bağı olayı beni benden aldı önce bişi olmadan düşse diye kafayı yedim şimdi düştü bi kurusa diye kafayı yiyorum. Ins kuzucuklara bisi olmadan atlatiriz yaBezden oldu canım bende mıhtemelen. Çok kanadı dün. Sanırım tahriş etmiş. Tekrar gtürmedim yine olursa yarın götüreceğim
Bence bir iki kereden bişey olmaz böyle böyle toparlancz.bizim senle çoğu şeyimiz aynı oluyo. Ben de bazen o kadar yorulyrm ki akşam 5-6 oluyo kahvaltı yapamadığım oluyo.artık kızımla ilgilenemez hale gelyrm zaten zayıf bi insanım ben de çok yorgun olduğum zman bir iki kere mana verdim dinlendim en azından kendime yemek yaptım. Yani ölüm değil sonuçta ve devamlı da vermicez tabi ki yarın hiç vermemeye çalışcm mesela.zaten iki gün oldu günde 30 cc falan verdim. Bi daha vermem ama gerçekten artık çok zor durumdaydımKızlar bende mama vermek istemiyorum ama gerçekten yorgunluktan napcağımı şaşırdım. Akşam 7 ye kadar ne bir lokma bişey yiyebildim nede dinlenebildim mahvoldum resmenbide her zaman böyle olmayınca acaba doymadımı hissi oluştu mamayıda yiyince resmen hayal kırıklığı yaşadım
Memelerimin acısı yanmasıda cabası yara yok ama emzirmek işkence yanıyo sızlıyo sanki iğne batıyo çözüm bulan yok mu bu duruma
Kızlar bizim oğluş sürekli kızıyordun doktor ar mamalardan kullan dedi bebelac ar aldım ama kabızlık yapar diyorlar kullanan var mı buarada günde en fazla 3 defa kullanacam
sen bana sma demiştin ondan aldım memnunum benEğer 3 kere kullanacaksan hipp al biraz pahalı ama iyi olduğunu duydum bazı geceler ben aptamil veriyorum 30cc gece de meme emiyor kabızlık yok gece bile kaka yapıyor hatta
Kızlar bebeklerin kalça ultrasonu ne zman çekili yoo biz bugün 1 aylık olduk ve nereye randevu alınıyo.hemşire söylemişti ama unuttum ben
Bence bir iki kereden bişey olmaz böyle böyle toparlancz.bizim senle çoğu şeyimiz aynı oluyo. Ben de bazen o kadar yorulyrm ki akşam 5-6 oluyo kahvaltı yapamadığım oluyo.artık kızımla ilgilenemez hale gelyrm zaten zayıf bi insanım ben de çok yorgun olduğum zman bir iki kere mana verdim dinlendim en azından kendime yemek yaptım. Yani ölüm değil sonuçta ve devamlı da vermicez tabi ki yarın hiç vermemeye çalışcm mesela.zaten iki gün oldu günde 30 cc falan verdim. Bi daha vermem ama gerçekten artık çok zor durumdaydım
ben de aynısını yapıyorum böylece sık emse bile sütüm hemen bitmiyorAmac su sanirim
diyelim ilk sagini emzirdin uyanik oldugunda ve uyudu.ikinci uyanisda sol gogsunu emziriyorsun ve bu uyuma surecinde sol gogsunu emzirmedihin icin ici sut dolu oluyor ve bebegin karni doyuyor bu boyle kisir dongu gibi devam ediyor birini emzirirken o surecde digeri doluyor ve bende ise yariyor bu
Kızlar bende mama vermek istemiyorum ama gerçekten yorgunluktan napcağımı şaşırdım. Akşam 7 ye kadar ne bir lokma bişey yiyebildim nede dinlenebildim mahvoldum resmenbide her zaman böyle olmayınca acaba doymadımı hissi oluştu mamayıda yiyince resmen hayal kırıklığı yaşadım
Memelerimin acısı yanmasıda cabası yara yok ama emzirmek işkence yanıyo sızlıyo sanki iğne batıyo çözüm bulan yok mu bu duruma
zamanı gelmiş cnm 1 ay kontrolünde söyle randevu alır çektirirsinKızlar bebeklerin kalça ultrasonu ne zman çekili yoo biz bugün 1 aylık olduk ve nereye randevu alınıyo.hemşire söylemişti ama unuttum ben