2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Dimi haklısın cnm ya. Ama artık dayanamadm babasına mama yap göğüslerim dinlensin dedim. Mamadan sonra zorla 2 saat yatırdım. O arada dinlendim bende.
Ya memeyi sıkınca suratına fışkırıyo süt resmen nasıl hala o kadar mama yedi şaşkınım ve üzgünüm

Benimki de oyle doymak bilmiyo. Yada her agzini actiginda ac oldunu sandigimiz icin biz hata ediyoruz.

Canım çok güzel bir haber bu :) sonucunuz gayet iyi çıkmış inan kendi yavrumun sonucuna sevindiğim kadar sevindim , iki yavruna da sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür nasip etsin allahım.

Kızlar bebeklerin kalça ultrasonu ne zman çekili yoo biz bugün 1 aylık olduk ve nereye randevu alınıyo.hemşire söylemişti ama unuttum ben

Arkadaslar bebisler her agladiginda mamaya yonelmeyin cunku muhtemelen gazdan agliyorlardir benimde oglum oyleydi birden agliyordu sakinlestiremiyrdum ve mama veriyordum 20 cc hemen sakinlesiyordu uyuyordu ama ertesi gun yine ayni
emzirme egitmeni emzirdigin surece sutun olur her annenin bebegine yetecek kadar sutu vardir bu dusinceyi kafandan sil ve kesinlikle mama verme ve sadece tek gogsunu ver dedi simdi bir haftadir mama vermiyorum agladigindada biliyorum ki gazi var sizde sabirli olun canlarim

Bizede dr her iki göğsünü de ver dedi bende öyle yapiyorim . Hangisi doğru ki ua :/

Bizede dr her iki göğsünü de ver dedi bende öyle yapiyorim . Hangisi doğru ki ua :/
Amac su sanirim
diyelim ilk sagini emzirdin uyanik oldugunda ve uyudu.ikinci uyanisda sol gogsunu emziriyorsun ve bu uyuma surecinde sol gogsunu emzirmedihin icin ici sut dolu oluyor ve bebegin karni doyuyor bu boyle kisir dongu gibi devam ediyor birini emzirirken o surecde digeri doluyor ve bende ise yariyor bu

Neden tek göğsünü ver dedi ne gibi bir faydası varmış

Aynı durumdayım bütün gün yarım saat bırakmadı emneyi

Kızlar bende mama vermek istemiyorum ama gerçekten yorgunluktan napcağımı şaşırdım. Akşam 7 ye kadar ne bir lokma bişey yiyebildim nede dinlenebildim mahvoldum resmen bide her zaman böyle olmayınca acaba doymadımı hissi oluştu mamayıda yiyince resmen hayal kırıklığı yaşadım

Memelerimin acısı yanmasıda cabası yara yok ama emzirmek işkence yanıyo sızlıyo sanki iğne batıyo çözüm bulan yok mu bu duruma

Bezden oldu canım bende mıhtemelen. Çok kanadı dün. Sanırım tahriş etmiş. Tekrar gtürmedim yine olursa yarın götüreceğim
Yani şu göbek bağı olayı beni benden aldı önce bişi olmadan düşse diye kafayı yedim şimdi düştü bi kurusa diye kafayı yiyorum. Ins kuzucuklara bisi olmadan atlatiriz ya

Bence bir iki kereden bişey olmaz böyle böyle toparlancz.bizim senle çoğu şeyimiz aynı oluyo. Ben de bazen o kadar yorulyrm ki akşam 5-6 oluyo kahvaltı yapamadığım oluyo.artık kızımla ilgilenemez hale gelyrm zaten zayıf bi insanım ben de çok yorgun olduğum zman bir iki kere mana verdim dinlendim en azından kendime yemek yaptım. Yani ölüm değil sonuçta ve devamlı da vermicez tabi ki yarın hiç vermemeye çalışcm mesela.zaten iki gün oldu günde 30 cc falan verdim. Bi daha vermem ama gerçekten artık çok zor durumdaydım

Kızlar bizim oğluş sürekli kızıyordun doktor ar mamalardan kullan dedi bebelac ar aldım ama kabızlık yapar diyorlar kullanan var mı buarada günde en fazla 3 defa kullanacam

Eğer 3 kere kullanacaksan hipp al biraz pahalı ama iyi olduğunu duydum bazı geceler ben aptamil veriyorum 30cc gece de meme emiyor kabızlık yok gece bile kaka yapıyor hatta
sen bana sma demiştin ondan aldım memnunum ben

Kızlar bebeklerin kalça ultrasonu ne zman çekili yoo biz bugün 1 aylık olduk ve nereye randevu alınıyo.hemşire söylemişti ama unuttum ben

Canim
Ikinci ayda cekiliyo her hastane farkli sanirim istanbulda bir ay oncesinden cocuk sontoruna gidiosun o istek yapio bi ay sonrasina randvu veriliyo. Balikesirdeyim ben suan doktor ikinci ayina uc bes gun kala gel yapalim dedi cocuk doktoru

Aynen cnm bende seni takip ediyorum hep yaşadığımız şeyler aynı gidiyo :) bu arada benimde okulum var biliyomusun sen yazdıkça ben napcam diyorum hemde çalışıyorum 3 ü bi arada oldu anlıcağın :/ kesin kalkamıcam altından ama allah büyük napalım.

Mama hergün vermiyorum çoğu zaman geceleri yatıyo. 2 de filan yatıp 5 gibi kalkıyo öyle böyle 6 ya doğru yatıyo 8-9 arası bidaha kalkıyo o zman baya rahat geçiyo. 9-10 gibi annem gelıyo oyalıyo yıkıyo derken ben 11 e kadar yatıyorm gün içinde yorulmuyorm. Ama gece her saat başı kalkınca bitiyorm resmen

Sen süt sağıyormusun cnm?

ben de aynısını yapıyorum böylece sık emse bile sütüm hemen bitmiyor

Canim sakon aciyor die emzirmemezlik yapma ben birini az verdim cok aciyo die suan ondan cok az sut geliyo be o kucuk digeri kocaman sut tasiyo devamli. Saginca birinden 90 digerinden 40-50 geliyo dusun emzirmeden once gogsunu sik sutunle islak mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…