2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benimki düştü 1 gün sonra kan geldi skora gittik kyrutuyorum canım hatta kan geldiği için K vitamini aşısı yaptırdı

Canım benim ya ben de öyle oluyorum şimdi canım annem modundayim

Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?

Bu işlemlerden sonra da hiç kanama oldu mu canım?

F ferda88 çok geçmiş olsun ben de idrar yolları iltihabı sebebiyle fitil kullanıyorum demek ki onunla alakalıymış...

ays_drchem canım oturarak degil de yan yatarak bebeği emzirmeyi denedin mi hiç? Bana da emzirmeler işkence oluyordu, sırtım kopuyordu resmen. Bu yontemi denedim, suan emzirmek cok keyifli geliyor sukur :)

Canim süt parasi için nereye basvurdun bnm esim memur diye olmaz demişler öyle mi . Bn calismiyorum eşim memur . Yararlanabiliomuyum nereye basvurcam

dun avm ye gittik biz teyzesi masallah hep uyudu sıkıınti cikarmiyorlar zaten bisey olmaz insallah bu bnm ikinci cikisim 17 gunluguz buyuklere yazik oluyor obur turlu bnde kiyamiyorum kizima

Göbeği mız 15. Gün düştü canım 10 günü geçince düşmesi kanama olur dedi doktor buzimkine de doğduğunda yapmışlardı K vitamini aşısını şimdi lan geldiği için yine yaptılar

Bizim kordonun kurumuş parçası var düşer diye düşünüp ellemiyorum ilk oğlumun komple düşmüştü bu çok kipirdak ondan galiba azcigi içinde kalmış ama dediğim gibi kan veya akinti yok dün hatta bilerek yikamadim iyice kurusun düşsün diye sende yıkama bugün bakalım

Bugün eşimle alalım yavruları çıkalım valla :) güç verdin bana emzirme onlugunu de alırım acıkırsa emer:)

Valla ben devamlı çıkyrm ya hiç bişey de olmadı annemler de çık kafanı dağıt diyolar açıkçası.ve senin doğu da var yazık bu sıcaklarda.kendini iyi hisstemene bağlı bence bu iş
Ben iyiyim doğumdan geldim markete çıktım düşün artık doruk dikissiz çıktı gibi bisi dikisim yoktu fazla şimdi daha iyiyim doguya üzülüyorum yetemiyor muyum çocuklara diye üzülüyorum ağlama krizlerim tutuyor bazen 2 tane olunca anlarsın ah cnm

Bugün eşimle alalım yavruları çıkalım valla :) güç verdin bana emzirme onlugunu de alırım acıkırsa emer:)
Aynen valla
Kendine gelirsin azıcık
Bebiş de insan içir karışır
Biz Marina ya gittik Deniz havası aldık foruma gittik alışveriş yaptık
Bakalım ilk gününüz güzel geçsin inşaallah

dun avm ye gittik biz teyzesi masallah hep uyudu sıkıınti cikarmiyorlar zaten bisey olmaz insallah bu bnm ikinci cikisim 17 gunluguz buyuklere yazik oluyor obur turlu bnde kiyamiyorum kizima
2.ler dogunca 1.ler zaten arada kaynıyor benim üzüntüm de bu oluyor bugün çıkacağım valla oğlum biraz sevinsin en azından

Bnce be
Bence bebeklerimiz kucukken disari cikmak dahakolay. Tek istedigi acikinca emmek oluyo. Sonra arabada uyuyolar genelde.
Biraz buyusun kanguru alcam. Bana kullanisli gelirse hic evde durmam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…