- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.101
Benimki düştü 1 gün sonra kan geldi skora gittik kyrutuyorum canım hatta kan geldiği için K vitamini aşısı yaptırdıKızlar bebeklerinizin göbekleri kurudu mu? Demin bebeğimin bezini değiştirirken fark ettim göbeği kanamış bezine de bulaşmış biraz. Ya da bezi geldi oraya tahriş etti sürekli. Benim canım yandı cayır cayır öyle görünce. Göbeği 9.gün düştü, bugün bebeğim 17 günlük olmuş olacak. Hala kurumadı bu göbek. Sizlere sorayım dedim
Canım benim ya ben de öyle oluyorum şimdi canım annem modundayimTopuk kanında annem beni sokmadı zaten kendi girdi üzülürüm diye. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Annem olmasa bebeğe bin kat daha zorla bakardım. Demin altını değiştirirken çiş yaptı kızım olduğu yere. Onda bile panikle annemi çağırdım ve annem kızımın çiş bulaşmış ayaklarından öptü ben seni böyle de çok severim diyerek. Gözlerim dolu dolu çok fenayım, annemi üzdüğüm her an için çok pişmanım...
Bu işlemlerden sonra da hiç kanama oldu mu canım?Ben de de pihti gibiydi çok az giysisi kan olmuştu doktora gittik pihti yi temizledi cubukla birsey sıktı gobegine ne sikiyorsunuz dedim iltihap olması nı engellemek için kyrutuyorum dedi dün biraz iltihap geldi batikon sür günde 1 defa pazartesine kadar geçmese bir dahagetir dedi ayrıca K vitamini aşısı yaptırdı kan var diye
Canim. Bana da şef 1 gr yazdı doktor emzirirken kullanılıyor dimiYok cnm geçmiyomuş ona göre demekki ilaç.
Xaten mg çok az 1 mg. İhmal etme cnm git önlemını al hemen
Annem ballı su yapıyor bana baya ise yaradı sahsenGünaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?
Canim süt parasi için nereye basvurdun bnm esim memur diye olmaz demişler öyle mi . Bn calismiyorum eşim memur . Yararlanabiliomuyum nereye basvurcamBen 18 Temmuzda doğum yaptım, izne de 34. Haftada çıkmıştım e devletten baktığımda 2400 lira civarı bir para yatmış görünüyor. Ama onun belli tarihleri var bildiğim kadariyla ayin 9-13 arasında çekebiliyoruz sadece. 122 lira olan sut parası için de esim benim kimliğimle başvurmuştu o da yatmış ama dediğim gibi ayin 9 u olmadan çekemiyorum. Benim maaşımı işyerim yatırıyor çok şükür ben de yatan parayı onlara vereceğim yoksa çok sıkıntı olurdu haklisin
dun avm ye gittik biz teyzesi masallah hep uyudu sıkıınti cikarmiyorlar zaten bisey olmaz insallah bu bnm ikinci cikisim 17 gunluguz buyuklere yazik oluyor obur turlu bnde kiyamiyorum kizimaKızlar ya bebekleri dışarı çıkarmak için 40 beklediniz mi oğluma çok üzülüyorum alışmış yavrum hergün parka gitmeye o yüzden anne parka götür diyor bende oğlum.kardeş ufak daha diyorum ama.üzülüyor gitsem nolur ki bebek sıkıntısız ben iyiyim dikislerim düştü çok şükür 40 inancı nedir deli ediyor beni 40lisin sen göze gelirsin falan diyorlar
Yaptıktan 1 gü sonra yani cuma günü oldu pazartesine kadar sürerse yine gelin dedi şu anda bişey yok çok şükür canımBu işlemlerden sonra da hiç kanama oldu mu canım?
Göbeği mız 15. Gün düştü canım 10 günü geçince düşmesi kanama olur dedi doktor buzimkine de doğduğunda yapmışlardı K vitamini aşısını şimdi lan geldiği için yine yaptılarGümüş nitrat sürüyorlar canım o sürdükleri madde gümüş nitrat, ona da yakma işlemi diyorlar. Benim bebeğime doğduğunda yapılmış k vitamini aşısı, gümüş nitrat da sürdü doktoru ama gene de var kanamademin hele o kadar çoktu ki
Bizim kordonun kurumuş parçası var düşer diye düşünüp ellemiyorum ilk oğlumun komple düşmüştü bu çok kipirdak ondan galiba azcigi içinde kalmış ama dediğim gibi kan veya akinti yok dün hatta bilerek yikamadim iyice kurusun düşsün diye sende yıkama bugün bakalımYok canım ya hayatta yapmam öyle şeyler Allah korusun.. Su'yun 9. Günün de düştü. Hiç mi kanama olmadı ya. Bak simdi iyice kafam karıştı 2 kez aradım cunku doktoru o normal dedi ama salı günü hastaneye gidecegiz ztn bişi olmaz heralde ya. Kan pihtisi duruyor buarada göbeğinde kuru bi şekilde. Sizde nasıl?
Dayanamıyorum inan içim sızlıyorSahihuban benimki genelde biyeri acimis gibi aglayarak uyAniyor
İlk defa duydum Bi araştırayım teyzesiKiraz çekirdekli patikler varmış annesi bu gaz sancıları için onlardan mı alıp denesen acaba?
Bugün eşimle alalım yavruları çıkalım valla :) güç verdin bana emzirme onlugunu de alırım acıkırsa emer:)Cnsım benim altını değiştir emzir sonra çık dışarı
Senin de açılmaya ihtiyacın var
Şahsen biz çıktık iki kere
Dikkatli olduktan sonra sıkıntı olma biiznillah
Batıl inançları geçelim
Sana da yavrularına da iyi gelecektir eminim
Ben iyiyim doğumdan geldim markete çıktım düşün artık doruk dikissiz çıktı gibi bisi dikisim yoktu fazla şimdi daha iyiyim doguya üzülüyorum yetemiyor muyum çocuklara diye üzülüyorum ağlama krizlerim tutuyor bazen 2 tane olunca anlarsın ah cnmValla ben devamlı çıkyrm ya hiç bişey de olmadı annemler de çık kafanı dağıt diyolar açıkçası.ve senin doğu da var yazık bu sıcaklarda.kendini iyi hisstemene bağlı bence bu iş
Aynen vallaBugün eşimle alalım yavruları çıkalım valla :) güç verdin bana emzirme onlugunu de alırım acıkırsa emer:)
2.ler dogunca 1.ler zaten arada kaynıyor benim üzüntüm de bu oluyor bugün çıkacağım valla oğlum biraz sevinsin en azındandun avm ye gittik biz teyzesi masallah hep uyudu sıkıınti cikarmiyorlar zaten bisey olmaz insallah bu bnm ikinci cikisim 17 gunluguz buyuklere yazik oluyor obur turlu bnde kiyamiyorum kizima
Bence bebeklerimiz kucukken disari cikmak dahakolay. Tek istedigi acikinca emmek oluyo. Sonra arabada uyuyolar genelde.Bugün eşimle alalım yavruları çıkalım valla :) güç verdin bana emzirme onlugunu de alırım acıkırsa emer:)