- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.061
Saglikla buyutun bebeginizi insallah. Ama cok sasirdim bebek ilk kakasini yapmadan hastaneden sizi cikarmamalari gerekir diye biliyorum ben. Hatta ilk cisini de yapmazsa cikarmiyorlar.temmuz anneleri hayirli olsun tüm bebisler Allahim sağlikla mutlulukla büyütmeği nasip etsin insAllah... ben ağustos annesiyim dün öğlen 2de doğum yaptim normal.memeden süt emiyor.AMA ACİL HAYLA KAKA YAPMADI. dr yapmazsa pazartesi getir dedi.boyle bir şey yasiyan oldu mu??? LÜTFEN CEVAPLARİNİZ ÖNEMLİ
Bisey diyim mi o sisliklerden bende de olusmus :\ iki tane nur topu gibi sisligim var dikisin orda. Doktora gideyim mi ne dersin ?Ben yanlış bakmışım zaten cnm 1g 1mg diye gördüm. İnanılmaz fayda sağladı ama. Dikişin ordaki kırmızı şişliklerin kırmızılığı gitmiş,sönmüş. Ağrı acıda geçti. Çok hafif kaldı. Kutu bitene kadar Komple geçer inşallah sende faydasını görürsün 2 güne inşallah.
Göğüslerim kaldı bi tek. Emzirmek çile oldu resmen. Her tutuş emişte sanki dilinde iğne var tek tek batırıyo gibi. Dakikalr geçtikçede batma hissi yanma hissine dönüyo. Analık çok zormuş :)
idrar yapmişdi hastanede.şükür yarim saat ömce kakasini yapti rahatladim şimdi :) sağolun cevap içinSaglikla buyutun bebeginizi insallah. Ama cok sasirdim bebek ilk kakasini yapmadan hastaneden sizi cikarmamalari gerekir diye biliyorum ben. Hatta ilk cisini de yapmazsa cikarmiyorlar.
İki dogum yaptim ikisinde de boyleydi. İnsallah bi an once yapar
Evet cnm küçükmüş daha şu An dikkat et sen ne olur ne olmaz. Ben bi kere mama da verdim 2. Gün falandı sanırım ağrım sızım vardı. Yorgundum çok ilgilenemydm ve sarılık riskimiz vardı bizim de.dikkat etmek lazım. Ama biraz zaman ilerleyince farkedeceksin kendi uyanıyo zaten acıkınca. O zamanda uyutmaya uğraşıyosunKızım daha xok küçük 6 günlük 5 günlük kontrolünde sarılık çıkmadı şükür bazen 2 bazen saat başı Emziriyorum. Dün gece 3 saat fln uyanmadi bende alarmı duymamisim 3 saat sonra emzirdim de tedirgin oldum biraz
Ayyy cnm ya ben de ilk gördüğümde bi sahiplenemdim yani ilginç geldi ilk başta Eee ilk kez anne oluyorz normal yani resmini beklerim bıdığın.ay yesin onu teyzesi yaaaa.kilosu falan nasıldı.devmalı emzir zorla bizim de sarılık çok yüksekti enbaşlarda Emzirererek atlattık çok şükrü hatta çok da güzel kilo aldı maşallahKuzumm benim çok sağol :) doğurdum kız bende inanamıyorum hala hele o doğumhaneden bebeğimle çıkışımı bir bilseniz babam bile demiş anneme sanki içerden eline vermişler al götür diyeoyle şaşkın bi haldeydim
Ablam da bugün öyle dedi o da yeğenimin birini 4 aylıkken başlatmış maşallah şu An 7 yaşında ama kıyafetleri 9-10 yaş.hem boyu hem kilosu hem iştahı nazarlık yaniBebeğin ve sen kendini ne zaman hazır hissedersen canım anne sutunun yetersiz kaldığı durumlarda doktor 4 ayında başlatıyor hafif beslenmeye ben doguya 4 aylıkken başladım sonuç ortada girtlakli sipa :)
Valla ben devamlı çıkyrm ya hiç bişey de olmadı annemler de çık kafanı dağıt diyolar açıkçası.ve senin doğu da var yazık bu sıcaklarda.kendini iyi hisstemene bağlı bence bu işKızlar ya bebekleri dışarı çıkarmak için 40 beklediniz mi oğluma çok üzülüyorum alışmış yavrum hergün parka gitmeye o yüzden anne parka götür diyor bende oğlum.kardeş ufak daha diyorum ama.üzülüyor gitsem nolur ki bebek sıkıntısız ben iyiyim dikislerim düştü çok şükür 40 inancı nedir deli ediyor beni 40lisin sen göze gelirsin falan diyorlar
Sezeryana şart değil cnm benim normal doğum ama 15. Güne ka dar öyle oldum.hiç anlamadımKızlar ya sezeyan sonrasi idrarinnin geldiğini hissetmeye var mı aksama kadar gitmesem gene de hissetmiyorum sikistihimi
Valla benimki yaygarayı bakınca anlyrm ki aç. Bazen uykusuzluk ve yemek yemediğim için sütüm yetmiyo.azucık mama veryrm uyuyoKozlar gece yavrularınız Nasıl uyanıyor
Ağlayarak mı mızmızlayarak mı
Nasıl
Bizim ki Bi kaç dakka ıh ıh ediyor sonra uyanıyor sanki Ağrı'sı sancısı varmış gibi
Sanırım gazı var
Aslında alttan da üstten de gaz çıkarıyor
Bu durumu net anlayabilir miyim yöntemi var mı
Açıkçası aç olduğunu düşünyrm benimki de öyleydi dün azıcık mama verdin uyudu.2 gündür sütüm yetmiyo. Yorgunluktan sanırım en iyi yöntemi bi kaç kere de olsa mama vermekte buldum ben böylece dinlenyrm sütüm de artck inş.sen de bi deneyebilirsin.benim göğsümü sıkıntı süt fışkırıyo ama bebek tam boşaltamıyo sanırımSelam hanimlar benim bebegim gece yatmıyor emziriyorum yatağına koyuyorum bi 15 20 dk sonra yine ağlıyor benim oykum çok ağır uyanamiyorum ne yapcam bilmiyorum ya benim yuzumden bebegime bisey olursa lütfen bana bi akıl verin
Kızlar ya bebekleri dışarı çıkarmak için 40 beklediniz mi oğluma çok üzülüyorum alışmış yavrum hergün parka gitmeye o yüzden anne parka götür diyor bende oğlum.kardeş ufak daha diyorum ama.üzülüyor gitsem nolur ki bebek sıkıntısız ben iyiyim dikislerim düştü çok şükür 40 inancı nedir deli ediyor beni 40lisin sen göze gelirsin falan diyorlar
Açıkçası aç olduğunu düşünyrm benimki de öyleydi dün azıcık mama verdin uyudu.2 gündür sütüm yetmiyo. Yorgunluktan sanırım en iyi yöntemi bi kaç kere de olsa mama vermekte buldum ben böylece dinlenyrm sütüm de artck inş.sen de bi deneyebilirsin.benim göğsümü sıkıntı süt fışkırıyo ama bebek tam boşaltamıyo sanırım
Hadi inşallah darısı bana canım. Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Ben hala oturamadığım için çok üzülüyorum. Akşam eşimle doğumdan sonra ilk kez dışarı çıktık, arabadan adımımı atamadım inerken acıdan.Ben yanlış bakmışım zaten cnm 1g 1mg diye gördüm. İnanılmaz fayda sağladı ama. Dikişin ordaki kırmızı şişliklerin kırmızılığı gitmiş,sönmüş. Ağrı acıda geçti. Çok hafif kaldı. Kutu bitene kadar Komple geçer inşallah sende faydasını görürsün 2 güne inşallah.
Göğüslerim kaldı bi tek. Emzirmek çile oldu resmen. Her tutuş emişte sanki dilinde iğne var tek tek batırıyo gibi. Dakikalr geçtikçede batma hissi yanma hissine dönüyo. Analık çok zormuş :)
Benim yapısal olarak göğüslerim büyük ve sarkıktır kendimi bildim bileli böyle. Emzirme döneminde daha büyüdüğü kesin. Sutyen takmıyordum ilk günler ama artık takıyorum yoksa göbeğime gelecek gibi göğüslerim... Mecbur ileride ameliyat olacağım. Estetik açıdan ziyade çok sarkması sırtıma inanılmaz ağrılar veriyor onu azaltmak içinKizlarrr yaaa gee gece psikolojim bozuldu tabiki onemli olan bebeklerin guzel emmeleri bol sut olmasi ama benim goguslerim baya sarkti kocaman oldu bu boylemi olcak ya toparlancakmi acaba benim anneminkide sarkik onami cektik acaba. Bide sutyen taktirmiyo annem sut kacar die. Bigun inat edip taktim azalir gibi oldu psikolojikmi bilmiyorum siz takiyormunuz
Ben normal doğum yaptım ama çok sıkıştığımı hissetmeden tuvalete çıkamıyoeum. Böyle tutamayacak gibi olduğumda ancak o his geliyor. Niye böyle oldum hiç bilmiyorum...Kızlar ya sezeyan sonrasi idrarinnin geldiğini hissetmeye var mı aksama kadar gitmesem gene de hissetmiyorum sikistihimi
Kızlar bebeklerinizin göbekleri kurudu mu? Demin bebeğimin bezini değiştirirken fark ettim göbeği kanamış bezine de bulaşmış biraz. Ya da bezi geldi oraya tahriş etti sürekli. Benim canım yandı cayır cayır öyle görünce. Göbeği 9.gün düştü, bugün bebeğim 17 günlük olmuş olacak. Hala kurumadı bu göbek. Sizlere sorayım dedim