- 14 Kasım 2015
- 695
- 612
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.121
2 cocuk zor olabilir bnce de. Ama cocuklarinin yas araligini iyi birakmissin. Ben de boyle olsun istiyorum. Buyuk olan cocugun simdi belki sana bazi konularda yardimci bile oluyodur2.ler dogunca 1.ler zaten arada kaynıyor benim üzüntüm de bu oluyor bugün çıkacağım valla oğlum biraz sevinsin en azından
Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?
Aa zeytinyağı zararlı olmaz ama ya artık hangi sağlıkçıya inanacağımı şaşırdım :)Canim bana da doktor zeytin yağı iyi gelir ama sonradan gözenekleri kapatır dedi bebe yağı sürün dedi
Başını hafif eğ arkaya doğru cnm yan yatarken de yapabilirsin.canım venim kıZ çok fazla hapşuruyodu tozdan dedi dr. serun fizyolojiği ben de yan yatırıp damlatırım bundan sonra o zaman ama damlattığım yerde kalakalmaz mı o zaman. burnunu nemkendirir mi öyle
Burnu tıkladıydı bizimkinin de
Bi alet var nefesinle çekiyorsun burun pisliğini ; rahatlıyor yavrum
Bizimki de hızlı nefes aldığından günde iki üç kez genzine sıçratıyor yavrum
Saat tutarak emzirmiyorum canim ne zaman açıkrsa o zaman emziriyorum. Uyuyo olursa ya da doymussa sagiyorum.Kac saat emzirmeden cikiyo peki?
Ben de alışveriş sitesinde görmüştüm canım fiyatları uygun gibi. Hatta reflü yastığı olup kiraz çekirdeği koyma yeri olanlar bile var. Fiyatı uygun olduğu için denemeye değebilir hem. Gerçi yeter ki rahat etsin miniğinDayanamıyorum inan içim sızlıyor
Geçsin gazımız ya
İlk defa duydum Bi araştırayım teyzesi
Yok canım denemedim... Bir klasik pozisyonda bir de bebeği kol altımda tutarak emziriyorum. Senin dediğin şekilde de denemeye çalışayım çünkü dayanılmaz oldu ağrılarays_drchem canım oturarak degil de yan yatarak bebeği emzirmeyi denedin mi hiç? Bana da emzirmeler işkence oluyordu, sırtım kopuyordu resmen. Bu yontemi denedim, suan emzirmek cok keyifli geliyor sukur :)
Benimkinde oldu maalesefBu işlemlerden sonra da hiç kanama oldu mu canım?
Ben de alışveriş sitesinde görmüştüm canım fiyatları uygun gibi. Hatta reflü yastığı olup kiraz çekirdeği koyma yeri olanlar bile var. Fiyatı uygun olduğu için denemeye değebilir hem. Gerçi yeter ki rahat etsin miniğin
Kızlar bebeklerinizin göbekleri kurudu mu? Demin bebeğimin bezini değiştirirken fark ettim göbeği kanamış bezine de bulaşmış biraz. Ya da bezi geldi oraya tahriş etti sürekli. Benim canım yandı cayır cayır öyle görünce. Göbeği 9.gün düştü, bugün bebeğim 17 günlük olmuş olacak. Hala kurumadı bu göbek. Sizlere sorayım dedim
Aslında büyük oğlum çok uysal hiç zararı yok kardeşine bezini getirir kafasına su doker yikayinca ama ışte henüz 2siyle dışarı çıkacak cesaretim yok bebek arabasına bebeği koyucam sonuçta sozumu dinler mı yolda bilmiyorum yas aralığı çok iyi 3 yaş 2 ay kadar araları var çok şükür en fazla 2 sene zorlanır rahat ederim sonra okul hayatı başlıyor zaten allah büyük sende 2 yasinda olduğunda dusunursen rahat edersin2 cocuk zor olabilir bnce de. Ama cocuklarinin yas araligini iyi birakmissin. Ben de boyle olsun istiyorum. Buyuk olan cocugun simdi belki sana bazi konularda yardimci bile oluyodur
Eğer 3 kere kullanacaksan hipp al biraz pahalı ama iyi olduğunu duydum bazı geceler ben aptamil veriyorum 30cc gece de meme emiyor kabızlık yok gece bile kaka yapıyor hattaKızlar bizim oğluş sürekli kızıyordun doktor ar mamalardan kullan dedi bebelac ar aldım ama kabızlık yapar diyorlar kullanan var mı buarada günde en fazla 3 defa kullanacam
Çok şükür canım geçmiş olsun bizde atlatiriz inşYaptıktan 1 gü sonra yani cuma günü oldu pazartesine kadar sürerse yine gelin dedi şu anda bişey yok çok şükür canım
Salı hastanede olcaz ztn cnm doktor görmeden yıkamayi düşünmüyorumBizim kordonun kurumuş parçası var düşer diye düşünüp ellemiyorum ilk oğlumun komple düşmüştü bu çok kipirdak ondan galiba azcigi içinde kalmış ama dediğim gibi kan veya akinti yok dün hatta bilerek yikamadim iyice kurusun düşsün diye sende yıkama bugün bakalım