2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
cok gecmis olsun canim bi dr a git hemen bosuna cekme aci illaki vardir bir caresi rabbin sifa versin
@jindam canim allah kolaylik versin

Bebegin goz rengi tam ne zaman kesinlesir canim biliyor musun?
Bizimkinin gozleri acik renk suan. Cihan boyle degildi dogdugunda nasilsa simdi ayni. Ben degisir diyorum ama etrafimdakiler degismez diyor.

Benim minnosumun da açık mavi şuanda büyük oğlanın lacivertti kahverengiye döndü 6.aydan sonra.bunun daha açık annem kardeşimin de bebekken böyle olduğunu söylüyor kardeşimde renkli gözlü

Biz kullandik icinden cikan beze spreyi sik gobek cevresini ve o aparati sil sonra yeni bez ile sar

Gobeğine batikonu soktor mu surun dedi eczanede temizleme seyi bar biz ondan kullandik hemen dustu

Günde iki.üç kez hapsiriyor seninki nasıldı canım? Burun aspiratoruyle nefesini çekip zarar veririm diye korkuyorum kimse yok yanımda bi şey olacak diye korkuyorum serum bi damla mi damlatiyosun canım? Yan yatırıp mi?

Peki damlatirken yan mi yatiriyosun canım? Emzirme den evvel mi damlatayim? Bi de damlasından akiyo mu burnu yoksa çekmem mi lazım? Çok sorusordum.hakkını helal.et canım benim :/

Kizlar p.tesi normal doğum yaptım ama oluyorum hemoroid ağrısından hala büyük tuvaletimi yapamadım çok acıyor dikislerim in açısından ağır basıyor ikisi de üst üste geldi oturup emziremiyorum kızımı lavoboya ağlaya ağlaya gidiyorum nr yapacağım nasıl geçecek bilmiuorim var mı bana bi tavsiye si olacak

Dereotu iyi geliyor canim. Bir de dikislere baski uygulayacak sekilde oturma. Ya tam dik otur yada yat. Cok gecmis olsun...

Çocuk doktoruna git canım illa bi ilacı bi şeyi vardır bekleme derim yazık yavrum konusmuyo acısını diyemiyorum bekletme git götür derim

Öyle yapıyorum canım ama lavoboya cikamamak o koca hemoroid beni mahvetti çok kötüyüm xok keşke sezeryan olsaymisim keske

Öyle deme canım o çok mu kolay sanki.. doktoruna sorsan belkş bir merhem verir.. kayısıdan komposto filan yapsan belki rahatlatır yaa

Çocuk doktoruna git canım illa bi ilacı bi şeyi vardır bekleme derim yazık yavrum konusmuyo acısını diyemiyorum bekletme git götür derim

Ay yazmayı unuttum Senam72015 ın verdiği tavsiye sayesinde sonunda yaptı kakasını yaa.. ama hala ıkınıyor inşallah tamamını bitirebilir...

Senam72015 senden de Allah gani gani razı olsun dile benden ne dşlersen :)

Öyle deme canım o çok mu kolay sanki.. doktoruna sorsan belkş bir merhem verir.. kayısıdan komposto filan yapsan belki rahatlatır yaa

Tabiki değil ama hem öncesinde hem sonrasında çekiyoruz normalin derdini böyle olacağını bilseydim hiç istemezdim ben hemen ayağa kalkabileyim yavrumla ilgilebebileyim diye istemiştim normal olmayı şimdi kızımın 5.gun kontrolü var orda bile olamıyorum xok içim acıyor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…