-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.801
Canım bugün bisi duydum birine doktor önermiş emmiyormuş bebeği sürekli çıplak göğsünde yatır kokunu alsın sonra emmeye başlar demiş birde öyle dene bakalım sıcakta biraz zor olur terler falan ama belki işe yararDevamli ilik banyo yapıp sagiyorum canım bebegim emmiyor beni
Benim de eşim gitti şimdi sen memursun alamazsin falan denmis Müdürlüğü aradım işyerinden mutemete başvuracak esin o bize gonderir sizin bi yere gitmenize gerek yok dediler anlamadım gitti biri öyle diyo kurumların biri öyle :/ Amaan doğum parası da onun 3 katı yine de bi şeye faydası yok :/Ben memurum(öğretmenim) eşim değil. Bizim herşeyi eşim dediğim gibi yaptı valla canım iş yerinden filan yapmadı. Süt parası zaten 100 küsür tl mi ne, doğum parası yatıyor sonuçta boşver
Benim de eşim gitti şimdi sen memursun alamazsin falan denmis Müdürlüğü aradım işyerinden mutemete başvuracak esin o bize gonderir sizin bi yere gitmenize gerek yok dediler anlamadım gitti biri öyle diyo kurumların biri öyle :/ Amaan doğum parası da onun 3 katı yine de bi şeye faydası yok :/
Ender okudum canım bir nebze ise yaradıCanım bugün bisi duydum birine doktor önermiş emmiyormuş bebeği sürekli çıplak göğsünde yatır kokunu alsın sonra emmeye başlar demiş birde öyle dene bakalım sıcakta biraz zor olur terler falan ama belki işe yarar
Slm benimde aynısı oldu Dr hemopropin diye bir krem verdi ertesi gün rahatladım başka çaresi yok öncesinde herşeyi denedim olmadıKizlar p.tesi normal doğum yaptım ama oluyorum hemoroid ağrısından hala büyük tuvaletimi yapamadım çok acıyor dikislerim in açısından ağır basıyor ikisi de üst üste geldi oturup emziremiyorum kızımı lavoboya ağlaya ağlaya gidiyorum nr yapacağım nasıl geçecek bilmiuorim var mı bana bi tavsiye si olacak
Helal olsun canım haklısın sormakta aç tok farketmiyor burnuna sen skiyorsun serum fizyolojik alınca anlarsın canım nasıl olacağını tek kullanımlık açınca bir daha kullanmadim düz yatırıyor um eşim başını tutuyor ben damlatiyorum sonra otribebe kullanıyorumPeki damlatirken yan mi yatiriyosun canım? Emzirme den evvel mi damlatayim? Bi de damlasından akiyo mu burnu yoksa çekmem mi lazım? Çok sorusordum.hakkını helal.et canım benim :/
O da var tabi buna da şükür de dolastirmasalar oradan oraya iyi olacaktı hele de bu İzmir sıcağında :'(Olsun en azından bir çeyrek parası ediyoraz olması hiç olmamasından iyidir
Sağ ol canım çok. Teşekkür ederim :)Helal olsun canım haklısın sormakta aç tok farketmiyor burnuna sen skiyorsun serum fizyolojik alınca anlarsın canım nasıl olacağını tek kullanımlık açınca bir daha kullanmadim düz yatırıyor um eşim başını tutuyor ben damlatiyorum sonra otribebe kullanıyorum
Benim kızımda kilo kaybetti hem hem sarılık yükseldi.. Şimdi bende 20 dakika birini 20 dakika diğer memeyi veriyorum en az... Bazı saatlerde süt baya bitiyor .. Ağlıyor aranıyor meme verince süt gelmediğinden kıvranıyor çekiyor meme ucunu falan mecbur mama veriyorum.. Günde iki kez falan en azından mama vermem gerekecek ama kafam karmakarışık herkes bi lf söylüyor mama markası konudçsunda da hiç fikrim yokOnce meme sonra mama beriyorum ben ilk 10 gun kilo kaybetti emiyodu oglum sma yeterli gelmiyodu demek benim icin onemli olan ac kalmamasi doymasi o yuzden yetmediği yerde mama
İnşallah ama benimde kayınvalide zamanında olmuş bi kadın varmış şifacı ona gitmiş o masaj yapmış eşin yaparsa geçer masaj demiş o öyle atlatmışTeyzem de onu dwdi canım ya sagiyorum sut çıkmıyor ya umma olmuşsun dedi okudu g3c3r insallah
Bisey olmaz canım bana doktor al dedi kendim almadimKorkuyorum bi şey olur diye
Canim acilden bakmadilar ya doktor yokmuş kendi doktorumda devamli sagmamj söyledi ama zagen sütum yoktu bu sertleşme olan göğüste tamamen gitti geçmezse yatin doktorum bana gel dedi
Canim ben desene iciriyorum etkisi oluyor gaz damlasinda n daha iyi. Kimyon da bi kez denedim sadece ama daha agir bi baharat gibi geliyo bana kimyon konusunda cok emin değilim.Kızlar çok mutsuzum ya bu gaz sancısı nasıl gidecek doktor gaz ilacı verdi kullanmak istemedim bugün mecbur kaldım resmen kimyon içilen arkadaşlar etkisini gördünüz mümatsiyahoje
Rezene yerine desene yazmışım :)Canim
Canim ben desene iciriyorum etkisi oluyor gaz damlasinda n daha iyi. Kimyon da bi kez denedim sadece ama daha agir bi baharat gibi geliyo bana kimyon konusunda cok emin değilim.
Bende bayag masaj yaptim canım ama doğru mu uyguluyorum bilemedim.İnşallah ama benimde kayınvalide zamanında olmuş bi kadın varmış şifacı ona gitmiş o masaj yapmış eşin yaparsa geçer masaj demiş o öyle atlatmış
Nasıl yapcam canım önce soğuk yapıp sonra sıcak mi yapcam,Cnm bana hemşire bebek bezinin içine bi sıcak su bi soğuk su doldur göğüslerine bas demişti aüt aksın şişlik insin diye bi dene istersen. Hay allah yaaa
Sen ya da esin memur değilsiniz di mi canim? Biz memuruz sanırım işyerinden oluyomus bizimki bir de memura süt parası yok memur olanlara duyurulur