- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.721
Valla annem ablam hep onu önerdi fitil gibi bende yaptım bir damla da zeytinyağı verince hemen yaptı. Zaten sabunu da hemen atıyo dışarı yani hiç tan etkisi olamaz sadece alışamaması lazım ben bi.kere yaptım çok uzun sürmediği sürece yapmam bi daha bağırsakları tembelleşmesin kendi kendine yapsın die.azıcık hacışakir sabunu kes bıçakla minicik bişey onu suyla ya da tükrükle demişti annem ucunu Sivri yap rahat girsin die popodan ver hemen çıkardı sabunu geri zaten sonra da kakayı yaptı.ben Kulak çöpünü de denedim yaptıramadım
Benim kızım ilk haftasında 3 gün yapmadı ne kadar doğru bilmem ama annem şırıngaya biraz zeytinyağını çekip poposundan sıktı somra ılık duş karnına masaj derken yaptı.. Tabi sağlık açısından hiç sorun yaşamadık.. Çok fazla 4 gün yazık yavruya bence bi çözüm acilen bulun ya hastane ya da evde çözülmeli
Bnde de ilk zamanlar oluyodu. Sen sagmaya devam ettikce gecmez. Surekli sertlesen gogsunu bebege ver. Yumusayana kadar. Sonra zaten bebege gire sut uretilmeye basliyoKizlar çok kötüyüm bütün gece sıtma tuttu titredim üşümelten ama.içim. yaniyirdu. GogusuM çok fena sabaha kadar devamli sagdımemzirmeye çalıştım ama hala sağ gogsum çok dolgun ve sert napcam nolur bana bir çare söyleyin
Son temmuz annesi de doguruyo demek kiSlm temmuz anneleri @jindam şuan doğuma giriyor haber vermemi istedi allahın yardımcısı olsun inşallah allahım bebeklerinizi korusun sağlıklı ömürleri olsun insallah
Yapıyo yapıyo dene bak hemen yapar ben bir iki damlada zeytinyağı verdim. Baya yapıyo ama hazırlıklı olAynen kulak çöpünü 4 kere falan denedim tık yok bşr de bunu deneyeyim inşallah yapar ya..
Benim bebegim de bi zaman kakasini yapmakta zorlandi. O gece acile gittik. Makatinda catlak var dedi krem verdi. Bebegin kendini cok fazla sikmasi da iyi degil. Bence doktora git. Cok fazla doluluk yoksa lavman yapmazlar zatenAyniyiz demek ki... peki sizin bebekler de 4 gün kaka yapmayınca huysuz oluyor mu yoksa sakin duruyor mu? Sakin dursa dert etmem de agliyor kıvranıyor elimden bişe gelmiyor dayanamıyorum öyle görmeye...
Huysuz canım ya uyumuyor düzgünce ağlıyor mahvoldum ben de onunla birlikteAyniyiz demek ki... peki sizin bebekler de 4 gün kaka yapmayınca huysuz oluyor mu yoksa sakin duruyor mu? Sakin dursa dert etmem de agliyor kıvranıyor elimden bişe gelmiyor dayanamıyorum öyle görmeye...
Huysuz canım ya uyumuyor düzgünce ağlıyor mahvoldum ben de onunla birlikte
Bebeğin poposuna bak anlarsın cnm her boyut sığmıyo zaten o kadar ufak bi parça aldı ki bizimki. Minicikti
Can'ım sen sütünü Nasıl bu kadar arttırdın :))İnşallah geçer canım ya bende öyle yapiyorun
Benim bebek 24 saat yapmayınca gittim ben ne bilim anneme de ulsşamsdım çok dolu değildi yani 7 güne kadar normalmiş aslında bna öyle dese hiç bişey yaptırmadan getiritdim hemen lavman yaptılar çok kaka da yapmadı 3 gün bsğırsaklrdan ses geldiBenim bebegim de bi zaman kakasini yapmakta zorlandi. O gece acile gittik. Makatinda catlak var dedi krem verdi. Bebegin kendini cok fazla sikmasi da iyi degil. Bence doktora git. Cok fazla doluluk yoksa lavman yapmazlar zaten
Bunun uç kısmı var ya ince olan o bile yeter aslında
Kizlar çok kötüyüm bütün gece sıtma tuttu titredim üşümelten ama.içim. yaniyirdu. GogusuM çok fena sabaha kadar devamli sagdımemzirmeye çalıştım ama hala sağ gogsum çok dolgun ve sert napcam nolur bana bir çare söyleyin
Bebeğin poposuna bak anlarsın cnm her boyut sığmıyo zaten o kadar ufak bi parça aldı ki bizimki. Minicikti
Aynen öyle canim ya sağ gogsum yanıyor ben de tittriyorum devamli sagoyorunBen ilk bebekte süt atesi olmustum sağ gogsum kavruluyordu sıcak banyo ettim sagdim sürekli o şekilde kurtuldum dikkat et cnm etmezsen mastit olur memen o çok kötü oluyormuş
Teyzem de onu dwdi canım ya sagiyorum sut çıkmıyor ya umma olmuşsun dedi okudu g3c3r insallahcanım bizdede umma olmuş derler eşin masaj yapmalı böyle on dakika falan göğsüne derler bilmiyorum nasıl olur ama
Emmiyor canım ya sert olduğu içinde hiç tutamiyorBnde de ilk zamanlar oluyodu. Sen sagmaya devam ettikce gecmez. Surekli sertlesen gogsunu bebege ver. Yumusayana kadar. Sonra zaten bebege gire sut uretilmeye basliyo