2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Aynen kulak çöpünü 4 kere falan denedim tık yok bşr de bunu deneyeyim inşallah yapar ya..

Malesef şırında yok evde ama bakalım diğer önerileri deneyeyim olmazsa kesin hastane zaten

Bnde de ilk zamanlar oluyodu. Sen sagmaya devam ettikce gecmez. Surekli sertlesen gogsunu bebege ver. Yumusayana kadar. Sonra zaten bebege gire sut uretilmeye basliyo

Ayniyiz demek ki... peki sizin bebekler de 4 gün kaka yapmayınca huysuz oluyor mu yoksa sakin duruyor mu? Sakin dursa dert etmem de agliyor kıvranıyor elimden bişe gelmiyor dayanamıyorum öyle görmeye...
Benim bebegim de bi zaman kakasini yapmakta zorlandi. O gece acile gittik. Makatinda catlak var dedi krem verdi. Bebegin kendini cok fazla sikmasi da iyi degil. Bence doktora git. Cok fazla doluluk yoksa lavman yapmazlar zaten

Benim bebegim de bi zaman kakasini yapmakta zorlandi. O gece acile gittik. Makatinda catlak var dedi krem verdi. Bebegin kendini cok fazla sikmasi da iyi degil. Bence doktora git. Cok fazla doluluk yoksa lavman yapmazlar zaten
Benim bebek 24 saat yapmayınca gittim ben ne bilim anneme de ulsşamsdım çok dolu değildi yani 7 güne kadar normalmiş aslında bna öyle dese hiç bişey yaptırmadan getiritdim hemen lavman yaptılar çok kaka da yapmadı 3 gün bsğırsaklrdan ses geldi

Ilık duş cnm. O üşüme hissi bir kaç gece banada oldu. Belime sıcak duş tuttum, ayaklarımı sıcak tuttum geçti. Sütün içinde duş iyi gelir herhalde ben duştan çıkınca giyinene kadar yerlere akıyo o arada sağarsan işe yarar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…