2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Zaten bebegim ancak iki gündür zar zor tutuyor memeyi birde 5 gün emziremezsem tamamen unutur ya. Ben duş alıyorum sagiyorum ama türlü gevswmiyor ya

Canim bi dr a gitmelisin. Mastit olabilir. Antibiyotik icmen bile gerekebilir. Tabi ilik duş aldım,sütü sagdım ona ragmen gecmedi dedigin icin soyluyorum.
Normalde bunları yapinca gecmesi lazim.
Ay çok korkuyorum canın ya komşumuzn göğsünü yarmislqrdi. En son çare gitcem artık doktora

idilduam canim masallah ben cikicam dedim cikamadim. Oglus bi kac gundur huysuz uyutamiyorum. Babasi ben mutfakta is yaparken omzunda uyuttu alisti mi diye korkuyorum.orda rahat uyuyor cunku.

Bana da gecen aksam oldu dus aldim gogsumu distan ice dogru masaj yaptim ve o gece ust uste sert olan gogsumden emzirdim, sonra dier gogsum doldu bu sefer ona gectim.. Birde sakin yatarken gogsunun uzerine yatma sut kirilir derler bizde

Ayy canım hadi gözün aydın sonunda sancısıyla geldi yani minnos. Analı babalı sağlıklı büyüsün ins

Zaten bebegim ancak iki gündür zar zor tutuyor memeyi birde 5 gün emziremezsem tamamen unutur ya. Ben duş alıyorum sagiyorum ama türlü gevswmiyor ya

Bebegin zor emdigini bildigim icin dedim zaten canim ya insallah ilacsiz atlatabilirsin..

Can'ım poposuna zeytinyağıyla masaj yap parmağınla poposunun deligine masaj yap .. Karnına etkili masaj yap ( ben masaj yaptığımı zannediyordum abim doktor o yapınca aslında yapamadığımı anladım ) ilk önce yukardan asagi hafif bastırarak sıyırma hareketi sonra saat yönünde ov. Hastaneye gidersen lavman yaptırma daha cok küçük bebekler yazık gliserin fitil kullanıyoruz biz hastanede (bu arada ben hemşireyim )en son çare yarisini bile koysan yapar ama onlarada alıştırmamak lazım. Her gun düzenli şekilde masaj yapmak lazim bebislereki tıkaç oluşmasın.

Canim ben böyle ateşlendigimi soledigim de doktorum antibiyotik başladı sonrası daha kötü olur diye. Üstelik emzirmemede engel deil yazdığı antibiyotik. Bi doktoruna danis derim

Kızlar bebeklerin kaka miktarı ne kadR olmalıGünde 4-5 sefer açtığımda azıcık azıcık oluyor kaka
Ama çok değil
Sizlerde Nasıl durumlar bu arada 8.günümüz bugün biiznillah

Cok sagol cevap icin canim...

allah kabul etsin canım ben de yoğunum mevlüt yapıcaz pazar günü kısmetse.
bir de doğum için hiçbişey yapamamıştım ameliyat olcak kızım diye. o yüzden mevlüt biraz da hoşgeldin deniz partisine döndü:) sonradan görme gibi süsler müsler pembiş pembiş şeyler. . bebek şekerini de yeni yaptırdım onu da mevlütte vericem. napalım hevesim kursağımda kalmasın istedim :)
ameliyat olmadı minik kuşum. çok şükür gayet iyi. kalbi sağda atıyo. soldaki kist de büyükmüş ama çok şükür etkilemiyor kızımı. 3-6 aylık arası ameliyat olacakmış. o kistin kalması allah korusun ilerde kötü olabilirmiş o yüzden alacak doktor amcamız.
özledim seni ya kızın nasıl uykusuz geceler nöbetler gaz sancılarıyla aran nasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…