2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim sürekli duş alıyorum ama geçmiyor ya birde sıcak koymamak lazımmış içerideki sütü pişirip kanali tiksrmjd
Ben ilk bebekte süt atesi olmustum sağ gogsum kavruluyordu sıcak banyo ettim sagdim sürekli o şekilde kurtuldum dikkat et cnm etmezsen mastit olur memen o çok kötü oluyormuş

Beeeen. Benim kız devamlı öyle şekerim hep 4-5 günde bir yapıyo artık alıştım en son 5. Gündü artık kıvranmaya başladı ben de azıcık sabun verdim poposundan hemen yaptı dr a gitmek istemyrm o bendim işte lavman verdikleri.3 gün çocuğun başırsaklarından ses gelmişti.ama geç kaka yapması sütün yaradığınında bi göstergesiymiş. Bi sorun değil yani bu yapınca katı yapamıyorsa kabız da değildir zaten. Ben artık takmyrm kaka meselesini.

Geceden beri ağlıyorum nolur yaşayan varsa aynısını yazsın rahim kısmımda çok ağrı var ayakta duramıyorum bile. Rahim ağzından bir şey sanki aşağı çekiyor ayakta dueamıyorum çok kötüyüm

Valla benim oldu su içerek atlattım biliyomusun.idrar yaparken çok yanma var dı o kadar çok su içtim ki şu An yok yani dikişlerim geçince yine bi gitcm kadın doğuma ama şu An iyim

Bence o idrar yolundan değil benim iç dikişlerde ağrı mesela farkındayım ayakta duramyrm çok gezemymrm.dr a gitmeye vaktim yok resmen

Kızlar bebeklerin kaka miktarı ne kadR olmalıGünde 4-5 sefer açtığımda azıcık azıcık oluyor kaka
Ama çok değil
Sizlerde Nasıl durumlar bu arada 8.günümüz bugün biiznillah
Benimki 5 günde bir yapıyor resmen önce 4 tü şu An 5 e çıktı.ama senin zamanında her sabah aynı saatte bir bez doluyorsu

Canım aynı sıkıntı bende var goturdum doktora normal dedi ama fitil verdi bir haftada iki defa kullandim fitil verince yapıyordu ben de artik vermek istemedim dün doktora tekrar gittiğimde bir damla var dedi bagirsaklardaki yararlı bakterileri yerine koyuyor dedi onu alcam 4 gun oldu yapmadı daha

Benim ilk defa bu kadar uzun oldu o yuzden endiseleniyorum canim ya bir de acidan kivraniyor agliyor kiyamiyorum poposundan sabun verdim derken ne kastettin anlamadim biraz aciklar misin ben de deneyeyim...

Bence o idrar yolundan değil benim iç dikişlerde ağrı mesela farkındayım ayakta duramyrm çok gezemymrm.dr a gitmeye vaktim yok resmen
Sadece su içerek mi attın canım? Bende belde ağrı, vajinada çekme hissi, ayakta duramama, rahimde ağrı gibi sılıntılar bar sende ne gibi şeyler vardı canım? 15 gün oldu doğum yapalı ben iyi olacağıma daha yatağa düştüm

Ayniyiz demek ki... peki sizin bebekler de 4 gün kaka yapmayınca huysuz oluyor mu yoksa sakin duruyor mu? Sakin dursa dert etmem de agliyor kıvranıyor elimden bişe gelmiyor dayanamıyorum öyle görmeye...

Benim ilk defa bu kadar uzun oldu o yuzden endiseleniyorum canim ya bir de acidan kivraniyor agliyor kiyamiyorum poposundan sabun verdim derken ne kastettin anlamadim biraz aciklar misin ben de deneyeyim...
Valla annem ablam hep onu önerdi fitil gibi bende yaptım bir damla da zeytinyağı verince hemen yaptı. Zaten sabunu da hemen atıyo dışarı yani hiç tan etkisi olamaz sadece alışamaması lazım ben bi.kere yaptım çok uzun sürmediği sürece yapmam bi daha bağırsakları tembelleşmesin kendi kendine yapsın die.azıcık hacışakir sabunu kes bıçakla minicik bişey onu suyla ya da tükrükle demişti annem ucunu Sivri yap rahat girsin die popodan ver hemen çıkardı sabunu geri zaten sonra da kakayı yaptı.ben Kulak çöpünü de denedim yaptıramadım

Benim kızım ilk haftasında 3 gün yapmadı ne kadar doğru bilmem ama annem şırıngaya biraz zeytinyağını çekip poposundan sıktı somra ılık duş karnına masaj derken yaptı.. Tabi sağlık açısından hiç sorun yaşamadık.. Çok fazla 4 gün yazık yavruya bence bi çözüm acilen bulun ya hastane ya da evde çözülmeli

Aynı şeyler valla hiç bi fark yok diyebilirim ama suyla sadece idrarda yanma hissi gitti o çekilme ağrı ayakta duramama hala var ben iltihap falan oldu die düşünüyrm ama bi türlü gidemedim kokryrm da biraz alttan muayeneden falan sen git istersen bence bişey var yani

Valla doğru ya da yanlış hastanede lavman verdiler ya 12 günlük bebeğime daha götürmem yani evde hallederim bi şekilde hala üzülyrm. Annem ne derse onu yapyrm şu An maşallahı var kadının 6 çocuk büyütmüş hepsi de birbirinden sağlıklı

Benim de çok düzenleydi kaka yapması doğduğunda sanırım sütüm yağlı zamanla yapmamaya başladı 2-3-4-5 derken arayıp açtı iyice.daha da çoğalırsa günler merak etme die söylyrm. Sonkinde 5. Güne kadar hiç ağlamadı 5. Gün baktım artık uyumuyo rahatsız sabun fitil denedim. Bu sefer 6 gün olck heralde hepimiz kızın poposunu beklyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…