- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.501
Aynı değil canım yan yatma yastığında bebeği tam ortaya koyuyorsun önden arkadan destekli oluyor, reflü yastığı ise bildiğim kadarı ile eğimli. Benim bebeğim 14 günlük oldu bugün, senin bebişinin de sığacağını düşünüyorum çünkü iki parça arası genişlik müsait. En azından içim eahat oluyor, emzirme yastığı koyuyorum bazen ama yüzüne falan geliyor Allah korusun o yüzden yan yatma yastığı daha iyi. Babyjem diye bir marka almıştım ben internetten bakabilirsinBu yan yatırma yastığı ve reflü yastığı aynı şey mi kaç aya kadar kullanılabilir acaba 38 günlüğüz almak için geç mi kaldık acaba? Bebeğim kusanlarda bir bebek yatırıeken yan yatırıp yanına yastık koyuyorum ama kendini sırt üstü yapıyor bir faydası olur mu bu yastıkların
Yok canım sakinlesmiyor kriz gelince naoarsak3fayda etmjyorCanım aç değilse kalbinin üstüne uzandirip sırtını ovsan belki sakinleşir benim kuzu öyle sakinlesiyor
Sağol canım tavsiyelerin için cogunu yapıyorum ama almiyor maalesef hele ki uykuda ağzını tamamen kıtliuor. Dediğin sitelere bakiyim birdeF ferda88 seni cok iyi anliyorum.uykudan tam uyanmadan al bebisini memeye.aglarken imkani yok almaz.benim kizimda hala almio aglarken.sakinlestir omuzuna al konus basini oksa.aglamasi durunca tekrar dene.biberondan gogsune mama slksln birisi bebegin memedeyken.ev musaitse ust kismini cikar bebegini de sadece bezli birak basbasa karnina koy dene.ten temasi yap.dusa da girilebilir diyor bebekle.instagrammda emzirme kocu,emziren anneler,emzirme psikologu gibi sayfalar var.uye ol deneymleri oku istersen
HejaR12 kıpır kıpır tosbik ya 2. Aya döner gibi valla sasirioz bizde.senin tosbigede maşallah annesi hareketli olcaklar demkki. Reflü yatağına e bebekten bak yorumlar bar orda canim
Can'ım şekerli birşeyler vermiyorsun dimi bebeklerin şekeri sindirecek enzimleri henüz yok bağırsaga yapışıp kıvrandırıyor sankın verme en az 15 gun kıvrandırıyor bebisleri. Bide dediğim gibi masaj yap İnan cok faydasını göreceksin benim bebeğimde aynı durumdayız 2 gündür cok şükür rahat yine kriz geliyor ama masajlarahatlatıyorum mama takviyesi alanbebeklerin kaderi bu sanırımYok canım sakinlesmiyor kriz gelince naoarsak3fayda etmjyor
bu sefer gerçek sancı sanki anlattığına göre belimden kasığıma vuruyo adet sancısı gibi bazen daha çok acıyo azalıyointeriorarchitect canım doğum sancısını ben adet sancısı gibi yaşadım. Sancı gelince 20-30 saniye kadar sanki hayat duruyor, ne yaparsan yap geçmiyor. Durup beklemen gerekiyor. Sancı geçince de tamamen eski sen oluyorsun. Şiddeti yavaş yavaş artan bir ağrı şeklinde oluyor yani o 20 saniyenin ilk 5 saniyesi daha az ağrılı oluyor yavaş yavaş ağrı şiddetleniyor sonra yine son 5 saniye yavas yavas siddeti azaliyor...
canım onun en kaç cm dir ev tipi anakucağında yatıyor benim kız. ona sığar mı acaba?HejaR12 reflü yastigi kullaniorum ben çok memnunum boğulma önleyici özelliği var.arkadasimda kullanio bebeği 6 ayı bitti iri de bi bebek kullanio hala geç kalmış deilsin
bu sefer gerçek sancı sanki anlattığına göre belimden kasığıma vuruyo adet sancısı gibi bazen daha çok acıyo azalıyo
şu an için 2 saat oldu başlayalı dakika tutmaya yeni başladım bakalım öğleden sonra giderim geçmezse tabiSancilarin olmasi cok normal canim rahmin doguma hazirlaniyor onemli olan duzenli araliklarla mi geliyor ve en az 2 saat sanci ataklari devam ediyor mu? Eger oyleyse doktora gidip en azindan nst cektirmelisin..
Bugün 1 aylık olduk canım reflü yastığı kusmasını mı engelliyor yoksa kusuntusunun boğazına kaçmasını mı bir de fırsatın varsa bana resmini atar mısın canım sana zahmetKaç günlük bebeğin canım? Ben oğlumu doğduğundan beri bebek reflü yastığına yatırıyorum çok memnun kaldım. Siz de deneyin isterseniz :) bir de emer emmez hemen yatırma bir süre dik pozisyonda gazını filan çıkar.
Canım benim de sütüm çok gelince kaçıyor sırtına vuruyorum yüzüne biraz üflüyorum kendine geliyorBen de kesinlikle reflu yastigi tavsiye ederim
Bebegimi duz yatjrinca dedigjn gbi tukuruk bogazina kaçıyormus gbii oluyor felan
Bizimki de emerken genzine kaciriyor sutu
Sirtina vuruyorum kendine geliyor yavrum
Yan yatma yastığı reflü yastığıyla aynı şey mi canımEslemak canım yan yatma yastığı almanı tavsiye ederim. İnternetteki sitelerde, e bebekte var hep hem de 20 küsur liraya. Ben onlardan aldım, hem kendime hem de anneme bıraktığımda o kullansın diye iki tane, iyi oluyor.
Bugün 1 aylık olduk canım reflü yastığı kusmasını mı engelliyor yoksa kusuntusunun boğazına kaçmasını mı bir de fırsatın varsa bana resmini atar mısın canım sana zahmet
Yağıyorum canım ama vücut dönmese de kafayı cevırıyorArkasına penye battaniye fln Katla destek yap donmesin canim