- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.481
Benim oğluş kipirdadikca aşağı inioBebek çok iri değilse 3 ay kadar rahat kullanılır diye düşünüyorum ama baştan alışmayan bebek yatar mı ondan emin değilim. Ben ilk doğduğundan beri korkmadan yatırıyorum. Yanlarda tutma yerleri var ya onlar sayesinde dönemiyor ve kendini kucakta gibi hissettiği için mışıl mışıl uyuyor. Ayrıca sırt üstü bile dönse yukarı meyilli olduğu için kussa bile aşağı akar burnuna giremez o yüzden çok gerekli bir icatmış kullanınca anladım :)
ekmeğin aradına koy ye canım. ben yemeklere koyuyorum. sevmeme rağmen öylece yemek zorCanım öyle saf haliyle mi yiyorsun ay çok kötü tadı
ben de diyorum nasıl oluyo o iş :)Ay yanlış yere yazdımmayis annesiyim ben hihoyttt:)
Amin canım benimm aynen doğru söylüyorsun öyle ya da böyle gelecek hayırlısıyla beni eve tıkılmak sıkıyo galibaCanım hayırlısı nasılsa öyle olsun ne de olsa çıkıcak hayırlı zman da hayırlı doğumla gelsin sıkma canini hersey olucagina varır sezeryan olsada olsun çok kişi oluo rahat bişi yok bak bana 2 tane oldum bi yerim acimio hemen toparlandim çok şükür
Denedim canım ams onu da tutmuyor. Zaten aç olunca aşırı derecede ağlıyor gözü birdey gormuyoraslında doktor haklı canım emdikçe sütün de artar. Silikon meme ucu denedin mi?
_oceanshine_ nasıl başardı acaba tutturmayı
Benim oğluş kipirdadikca aşağı inio
Çok zor canım ya inşallah çabuk atlatirixKolik mi acaba dedim de değil heralde. büyüme atağı olabilir zor ama sabret biraz
Çok zor canım ya inşallah çabuk atlatirix
canim bizim doktor baticon surmeyin kesinlikle dedi.icinde iyot mu birsey varmis tam hatirlamadim adini.o iyi degilmis gobek icin.eczaneden gobek temizleme seti alin dedi onunla pansuman yapiyoruZ.Annem batticon sürüp tülbentle belini sarıyor. Doktor aslında gümüş nitrat ile yaktı hafiften kanaması olduğu için ama tam geçmedi. O yüzden batticonu kulak çubuğu ile hafiften sürüyor. Bir de Niye sarıyorsun dediğmde de göbek deliği dışa doğru çıkık olmasın diye dedi. Eskiden de öyle yapılırmış ben bilmem, anneme emanet o konuda
hayirli olsun:)eczaneden gobek bakim seti al.onunla pansiman yap hergun.annem beline kusak gibi birsey de sarmisti gobis cikmasin diyeGecenin sirprizi
Annesi alt değiştirmek için yavrusuna yeltenir ve de tata taaaaaam göbeğimiz düşmüşbin şükür çok şükür
1.20 se uyandık meme alt değiştirme derken babamız şimdi gazımızı almaya çalışıyor
Herkese mışıl mışıl uykular diliyorum
Sağlıkla huzurla
ben de inanamadim.kurbanimizi kestigimiz gun hic ama hic reddetmeden direk tuttu.o gun bugun emiyor cok sukur.ama oncesinde emmesede meme ucunu agzina veriyordum.emzirme sondasi biberon sonrasi hemen meme ten temasi vs vs herseyi yaptimaslında doktor haklı canım emdikçe sütün de artar. Silikon meme ucu denedin mi?
_oceanshine_ nasıl başardı acaba tutturmayı
ben de diyorum nasıl oluyo o iş :)Ay yanlış yere yazdımmayis annesiyim ben hihoyttt:)
canım 400 ıu olacak şekilde hesaplayıp vermen gerekiyo bazı damladan 1 damla bazısından 3 damla. sen prospektüsü oku yada doktorun dediğini yap. fazla verme ama canım fazlası zararBizim doktor bi cins başka bi damla verdi bize abcd3 varmış içinde günde 15 damla anlamadım bi gitti
canım zaten midesi o kadar. ben bir iki çay kaşığı rezene veriyorum yetiyor benim bebişe. bence sen de azaltCnm kimyon cayindan korkme yrm cay bardagi iciyo bnm bebis rahat rahatta gazini cikariyo
düşünme canım bunları. akışına bırak. allah yardımcın olsunHanımlar Hem heycandan hem korkudan oykum kaçtı Allah nasip ederse bugün saat 11 gibi hastaneye yatisim yapılacak hiç acilmam yok suni sanciyla basliycaz biraz internetten baktim suni sanci kendi sancindan daha çok zor geçiyormuş bu konuda bilgisi olan varmi
reflü yastığı alabilirsin yada meyilli yatırabilirsin canım yedikleri ağzına geliyodur o da uykusunda boğazına kaçıyodur. yan yatması için de yan yatma yastığı alabilirsinKızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba