2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim oğluş kipirdadikca aşağı inio

Amin canım benimm aynen doğru söylüyorsun öyle ya da böyle gelecek hayırlısıyla beni eve tıkılmak sıkıyo galiba
Anşden suyum gelşr falan korkusuyla hiçbi yere gidemiyorum eşimde akşam 8.30 da geliyo sıkıntıdan patlıyorum diyorum en azından bebeğim gelse onla vakit geçirirdim

Kızlaarrr sonunda benimde bir doğum hikayem olduu Buraya yazmıştım sancılarım 7dkda bir diye...5dkdan aza düşünce çıktık yola..Ama 9aydır gittiğim hastanem doktorumun normal doğumların ilkini yaptırmadığını söyledi istediğiniz başka Bi yere gidin dedi...Bizde geldik başka bir hastaneye sancım az çıktı ama açıklık 7cm olmuştu.Ve doğumum başladı... Bir ebeyle başbaşa bir doğum yaptım..3.39 da geldiğim hastanede 4.30 da yavrunu kucağıma aldım...Yokmuş boyle bir duygu..Artık bende gece nöbetlerine başladımmm

Benim oğluş kipirdadikca aşağı inio

Senin oğluşta hareketli mi benimki de kımıl kımıl :)) yatağında kendini aşağıya kaydiriuor :) dün komsum geldi onunla aramızda 2 hafta var kızı 2 hafta büyük hiç kipirdamiyor bile ağlaması da ihh ihh :) bizimki çok hareketli :)

@EmiraSalih idilduam Teşekkürler canlar bende en yakın zamanda bakayım o zaman

canim bizim doktor baticon surmeyin kesinlikle dedi.icinde iyot mu birsey varmis tam hatirlamadim adini.o iyi degilmis gobek icin.eczaneden gobek temizleme seti alin dedi onunla pansuman yapiyoruZ.

hayirli olsun:)eczaneden gobek bakim seti al.onunla pansiman yap hergun.annem beline kusak gibi birsey de sarmisti gobis cikmasin diye

aslında doktor haklı canım emdikçe sütün de artar. Silikon meme ucu denedin mi?
_oceanshine_ nasıl başardı acaba tutturmayı
ben de inanamadim.kurbanimizi kestigimiz gun hic ama hic reddetmeden direk tuttu.o gun bugun emiyor cok sukur.ama oncesinde emmesede meme ucunu agzina veriyordum.emzirme sondasi biberon sonrasi hemen meme ten temasi vs vs herseyi yaptim

F ferda88 seni cok iyi anliyorum.uykudan tam uyanmadan al bebisini memeye.aglarken imkani yok almaz.benim kizimda hala almio aglarken.sakinlestir omuzuna al konus basini oksa.aglamasi durunca tekrar dene.biberondan gogsune mama slksln birisi bebegin memedeyken.ev musaitse ust kismini cikar bebegini de sadece bezli birak basbasa karnina koy dene.ten temasi yap.dusa da girilebilir diyor bebekle.instagrammda emzirme kocu,emziren anneler,emzirme psikologu gibi sayfalar var.uye ol deneymleri oku istersen

Bizim doktor bi cins başka bi damla verdi bize abcd3 varmış içinde günde 15 damla anlamadım bi gitti
canım 400 ıu olacak şekilde hesaplayıp vermen gerekiyo bazı damladan 1 damla bazısından 3 damla. sen prospektüsü oku yada doktorun dediğini yap. fazla verme ama canım fazlası zarar

düşünme canım bunları. akışına bırak. allah yardımcın olsun

Kızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba
reflü yastığı alabilirsin yada meyilli yatırabilirsin canım yedikleri ağzına geliyodur o da uykusunda boğazına kaçıyodur. yan yatması için de yan yatma yastığı alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…