- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.521
Yastıktan dolayı mı bogulmaz diyorsun canım ben de alsam iyi olacakKusmasini engellemiyor canim kusmugunun burnuna kacmasini engelliyor. Genelde yan veya yuz ustu yatiriyorum icim rahat oluyor ama sirt ustu bile donse kusmugunda bogulmaz Allahin izniyle.
annem var bırak diyor ama ben bırakamıyorum:) çünkü biraz oyalanıp ağlamaya başlıyor. zamanla alışcam ayrı kalmaya artık:) 40 ından sonra düzeliyor mu ya. ne kırkmış bu:)benim kız da 36 günlük tuvaletimi tutmaktan afedersin kabız oldun. yardımcı olacak kimsen yok mu kırkına kadar böyle gidebilirmiş
ben hiç biberon vermedim hep memeden alıyor. bundan sonra hep zorlıyayım daha çok emsin o zaman:)Canim benimde oyleydi sonra tam doymadigini anladim memeyi tam bosaltamiyor sanirim yoruluyor kalanini sahip veriyorum biberonla o zaman uyuyor. Sanirim biberonun kolayligina alisti memede zorlaniyor.
Canım kendini neden bu kadar sıkıyorsun ki? Ben büyük oğlumda o kadar gezdim ki neredeyse sokakta doğuracaktım , doğuma gitmeden 2 saat önce sokaklarda yılbaşı alışverişindeydim düşünSıkıyorum ama artık çok sıkılıyoruumnormal doğum olcak diye korkudan bi yere de gidemiyorum ama daha fazla beklersem kafadan dolayı sezeryana dönecek kafamda deli sorular
Kullanıyorum canım memnunum bir sürü çıkıyor rahatlıyor ama sürekli kullanmamak lazım burnundaki pislikler mikrobu engeller sadece tıklandığında veriyorum ben, benim de çok hapşırıyor sıkıntı yapma :)Hanimlar fizyolojik serum var burun için kullandınız mi? Ben burnunu temizlemek için peçete kullanıyorum var mı başka bi önerisi olan ? Bir de benimki hapsiriyor Sizinkiler de böyle. Mi yoksa soğuk mu aldı benim minik kelebeğim?
Yaa benim oğlanda öyle , yanımda reflü yatağında yatıyor . Gece bir bakıyorum uca inmişBenim oğluş kipirdadikca aşağı inio
53 cm xanim ama ztn yatağın üstünde duruo ayaklarini yatağa koyar çok olsa arkadaşın kızı 6 aylik çok iri bebisi ona yatairiomus hala aklın kalmıo gece uyurken bile açıkçasıcanım onun en kaç cm dir ev tipi anakucağında yatıyor benim kız. ona sığar mı acaba?
ben tuvalete bile gidemez oldum gece. emzirmeden gitsem ağlıyo emzirip gitsem kusar yetişemem diye korkuyorum. insanız tuvalet ihtiyacı oluyo acıkıyom susuyorum bütün gece odadan çıkamıyorum
Aynen ya nasıl beceriolar minnak popolariyla aşağı inmeyiYaa benim oğlanda öyle , yanımda reflü yatağında yatıyor . Gece bir bakıyorum uca inmiş
Ben aldim henuz kullanmadim burun aspiratoru aldim burun deligine ucu buyuk geldi kullanamadim pecete yada kulak copuyle temizliyorum benimkide hapsuruyo dr dogdugunda hickirmasi hapsurmasi normal demistiHanimlar fizyolojik serum var burun için kullandınız mi? Ben burnunu temizlemek için peçete kullanıyorum var mı başka bi önerisi olan ? Bir de benimki hapsiriyor Sizinkiler de böyle. Mi yoksa soğuk mu aldı benim minik kelebeğim?
Arkasına küçük yastık koy canım dönmemesi için ben öyle yapıyorum dönemiyor o zamanKızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba
Herkes doğurdu bi ben kaldımherkesin derdi bebek meme gaz benim ki daha çatlak matlak
Canım benimkide tutmuyordu şimdi tutuyor bakma sen doktorlara bana da hep öyle dediler durdular emzir emzir diye sonra kilodan düşünce mama da verelim annesi 2500 kiloya düşmüş bebeğimiz dediDenedim canım ams onu da tutmuyor. Zaten aç olunca aşırı derecede ağlıyor gözü birdey gormuyor
Birer damla mi peki? Nasıl çıkıyo pislik akıntı gibi mi yoksa benim onu çekme mi lazım burnundan bilemedim.ki korkuyorum yapmaya daKullanıyorum canım memnunum bir sürü çıkıyor rahatlıyor ama sürekli kullanmamak lazım burnundaki pislikler mikrobu engeller sadece tıklandığında veriyorum ben, benim de çok hapşırıyor sıkıntı yapma :)
Yok canım sadece anne sütü ve mama yiyor masajı nasıl uyguluyorsunCan'ım şekerli birşeyler vermiyorsun dimi bebeklerin şekeri sindirecek enzimleri henüz yok bağırsaga yapışıp kıvrandırıyor sankın verme en az 15 gun kıvrandırıyor bebisleri. Bide dediğim gibi masaj yap İnan cok faydasını göreceksin benim bebeğimde aynı durumdayız 2 gündür cok şükür rahat yine kriz geliyor ama masajlarahatlatıyorum mama takviyesi alanbebeklerin kaderi bu sanırım((
Tamam canım teşekkür ederim :) Aspiratör almadım ben de peçeteyle almaya çalışıyorum göründüğündeBen aldim henuz kullanmadim burun aspiratoru aldim burun deligine ucu buyuk geldi kullanamadim pecete yada kulak copuyle temizliyorum benimkide hapsuruyo dr dogdugunda hickirmasi hapsurmasi normal demisti
Üzülme canım benim o geleceği zamanı biliyor bekle :)kızlar yanlış alarm galibaaartış olmadı aynı seyrinde devam ediyor