2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Eslemak canım yan yatma yastığı almanı tavsiye ederim. İnternetteki sitelerde, e bebekte var hep hem de 20 küsur liraya. Ben onlardan aldım, hem kendime hem de anneme bıraktığımda o kullansın diye iki tane, iyi oluyor.

Kızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba
Ben de kesinlikle reflu yastigi tavsiye ederim
Bebegimi duz yatjrinca dedigjn gbi tukuruk bogazina kaçıyormus gbii oluyor felan
Bizimki de emerken genzine kaciriyor sutu
Sirtina vuruyorum kendine geliyor yavrum

Bu yan yatırma yastığı ve reflü yastığı aynı şey mi kaç aya kadar kullanılabilir acaba 38 günlüğüz almak için geç mi kaldık acaba? Bebeğim kusanlarda bir bebek yatırıeken yan yatırıp yanına yastık koyuyorum ama kendini sırt üstü yapıyor bir faydası olur mu bu yastıkların

Bebek çok iri değilse 3 ay kadar rahat kullanılır diye düşünüyorum ama baştan alışmayan bebek yatar mı ondan emin değilim. Ben ilk doğduğundan beri korkmadan yatırıyorum. Yanlarda tutma yerleri var ya onlar sayesinde dönemiyor ve kendini kucakta gibi hissettiği için mışıl mışıl uyuyor. Ayrıca sırt üstü bile dönse yukarı meyilli olduğu için kussa bile aşağı akar burnuna giremez o yüzden çok gerekli bir icatmış kullanınca anladım :)

İlaçları de
İlaçtan daha çok faydası oluyor mu canım
İlaçtan daha çok faydası oluyor mu canım
devamlı vermediğim için bir yorum yapamayacağım Can'ım. Çok sıkıntılı olmadıktan sonra ne kimyonu ne de ilacı vermiyorum. Arkadaşlar tohum kimyonu demleyip veriyorlarmış öyle de verebilirsin. Bir de bana oğlumun doktoru çocuğa ilaç vs verme kendin rezene, anason çayı iç yemeklerine kimyon at demişti.

Ben kargo ödemedim de canım bende kullansam mı orijinaldir dimi?ay iyce tuhaf oldumsipariş geldi sonra düşünüyorum bu ürün orijinal midir diye
Canım orjinalsdir bence ya instagramdada satanlar var ztn 40 tl olan şeyi getirme kar parası 90 a cikariolar ne biliyim ben şüphe duymadim

HejaR12 canım en iyisini yapmissin benim oglusta hep memede ama 9lsun o öyle rahat edio bence koku da meme de memnun neden keyfini boziyim bencillik ediyim

Kızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba
Arkasına penye battaniye fln Katla destek yap donmesin canim

HejaR12 reflü yastigi kullaniorum ben çok memnunum boğulma önleyici özelliği var.arkadasimda kullanio bebeği 6 ayı bitti iri de bi bebek kullanio hala geç kalmış deilsin

Aynen canim ya fena haldeyim ağlayinca çaresiz kalıyorum . Bizimki d 19 günlük bugub

canım geçecek hepsi inan. hep diyordum ya evde benden başka herkes lohusa diye..
sütüm etkileniyo beni üzmeyin demen lazım bi şekilde.
bizimkiler de anladı durumu ama ben depresyona girdikten sonra çocuğım bir aylık olduktan sonra..
malesef olan sana ve bebeğine oluyor takmamaya çalış ben beceremedim.
inan geçecek bunlar allahın izniyle herşey düzelecek

Bence de canım ya ne mama vereceksin ne de sagip vereceksin diuor sadece emecekmjs emmiyor memeyi tutmuyor diyorum tuttur diuor çocuk açlık krizine mi girsin yani vercem tabiki mama . Doktorlar da lafta anlamiyor
aslında doktor haklı canım emdikçe sütün de artar. Silikon meme ucu denedin mi?
_oceanshine_ nasıl başardı acaba tutturmayı

Sıkıyorum ama artık çok sıkılıyoruum normal doğum olcak diye korkudan bi yere de gidemiyorum ama daha fazla beklersem kafadan dolayı sezeryana dönecek kafamda deli sorular
Canım hayırlısı nasılsa öyle olsun ne de olsa çıkıcak hayırlı zman da hayırlı doğumla gelsin sıkma canini hersey olucagina varır sezeryan olsada olsun çok kişi oluo rahat bişi yok bak bana 2 tane oldum bi yerim acimio hemen toparlandim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…