- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.461
Ben de kesinlikle reflu yastigi tavsiye ederimKızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba
Eslemak canım yan yatma yastığı almanı tavsiye ederim. İnternetteki sitelerde, e bebekte var hep hem de 20 küsur liraya. Ben onlardan aldım, hem kendime hem de anneme bıraktığımda o kullansın diye iki tane, iyi oluyor.
Bu yan yatırma yastığı ve reflü yastığı aynı şey mi kaç aya kadar kullanılabilir acaba 38 günlüğüz almak için geç mi kaldık acaba? Bebeğim kusanlarda bir bebek yatırıeken yan yatırıp yanına yastık koyuyorum ama kendini sırt üstü yapıyor bir faydası olur mu bu yastıkların
İlaçtan daha çok faydası oluyor mu canım
devamlı vermediğim için bir yorum yapamayacağım Can'ım. Çok sıkıntılı olmadıktan sonra ne kimyonu ne de ilacı vermiyorum. Arkadaşlar tohum kimyonu demleyip veriyorlarmış öyle de verebilirsin. Bir de bana oğlumun doktoru çocuğa ilaç vs verme kendin rezene, anason çayı iç yemeklerine kimyon at demişti.İlaçtan daha çok faydası oluyor mu canım
Canım orjinalsdir bence ya instagramdada satanlar var ztn 40 tl olan şeyi getirme kar parası 90 a cikariolar ne biliyim ben şüphe duymadimBen kargo ödemedim de canım bende kullansam mı orijinaldir dimi?ay iyce tuhaf oldumsipariş geldi sonra düşünüyorum bu ürün orijinal midir diye
Arkasına penye battaniye fln Katla destek yap donmesin canimKızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba
Sıkıyorum ama artık çok sıkılıyoruum
Aynen canim ya fena haldeyim ağlayinca çaresiz kalıyorum . Bizimki d 19 günlük bugubBizimki de hic uyumuyor, kucağımda fazla ağlamıyor ama bazen 7-8 saat hic uyumadan duruyor daha 16 günlük. Tam daldı derken açıyor gözleri ağlayinca mecbur kucakta takiliyorum. Ama çok zor sırtım ağrıyor artik.
satılır canım evde de onu çekip kullanıyorum ben yemeklereAktarlarda satılıyor mu canım kimyon tohumu
benim kız da 36 günlük tuvaletimi tutmaktan afedersin kabız oldun. yardımcı olacak kimsen yok mu kırkına kadar böyle gidebilirmiş31 günlük. çok zor oluyor bu şekilde. duş bile alamadım bugün
canım geçecek hepsi inan. hep diyordum ya evde benden başka herkes lohusa diye..Ailesel durumlar çatışmalar ne sıkıntılı yahu
İnan annem k validem yenge derken ; ay içim kalktı
Herkes alıngan herkes her şeyi biliyor :
Bi konuya Bi kişi Bi şey diyor diğeri başka sonra çatışma çıkıyor alınan alınana
Ay içim şişti
Saolsunlar yardımcı oluyorlar ama ben yıpranıyorum psikolojik olarak
Ya sabır
Annem de iyice sinirli biri oldu alıngan ve de..
Uyarsam yanlış anlıyor kıSam da öyle
Aman ne bileyim ya
canım kaka azalırmış bi aylık olunca ama çiş önemli. günde 4den azsa bi araştır derimKizlar benim bebis dogru duzgun kaka yapmiyor cis de oyle boyle...
az yapmasi normal mi..
isal gibi sulu ve mini minnak kaka ypiyor..
aslında doktor haklı canım emdikçe sütün de artar. Silikon meme ucu denedin mi?Bence de canım ya ne mama vereceksin ne de sagip vereceksin diuor sadece emecekmjs emmiyor memeyi tutmuyor diyorum tuttur diuor çocuk açlık krizine mi girsin yani vercem tabiki mama . Doktorlar da lafta anlamiyor
Canım hayırlısı nasılsa öyle olsun ne de olsa çıkıcak hayırlı zman da hayırlı doğumla gelsin sıkma canini hersey olucagina varır sezeryan olsada olsun çok kişi oluo rahat bişi yok bak bana 2 tane oldum bi yerim acimio hemen toparlandim çok şükürSıkıyorum ama artık çok sıkılıyoruumnormal doğum olcak diye korkudan bi yere de gidemiyorum ama daha fazla beklersem kafadan dolayı sezeryana dönecek kafamda deli sorular
Kolik mi acaba dedim de değil heralde. büyüme atağı olabilir zor ama sabret biraz3 4 gündür canin