- 29 Ekim 2015
- 421
- 516
- 28
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.441
Kapıyı ve sandalyeler i tütü tül ile süsleme yapıcam ben ekstra olarak kavurma pilav tatlı dışardan siparis gwtrtcem firmalar yapıo kolay oluo mewlutluk lohusa şerbeti veririm ben bide ekstra magnetler fln yeter işte
günde 3 damla veriyorsun canım
Söylediğin uyku düzeni gayet iyi bence maaşallah bebişine. Bebişler öyle uyusun diye bekleyen ne çok anne var canım :)Kızlar benim bebiş sürekli uyuyor bazen 3 saatte bir kalkıyor bazen 2 buçuk geceleri dört saat uyutuyorum 3 den sonra sabah 7 de emziriyorum bazen sağıp veriyorum doktor normal dedi uyuması daha iyi dedi ne bilim bana garip geliyor herkez uyumuyor yazdığı için bide burnu çok tıkalı fizyolojik serum döküp otribebeyle açıyorum burnunu gene tıkalı sizce ne iyi gelir aynı durumda olan varmı
Annem batticon sürüp tülbentle belini sarıyor. Doktor aslında gümüş nitrat ile yaktı hafiften kanaması olduğu için ama tam geçmedi. O yüzden batticonu kulak çubuğu ile hafiften sürüyor. Bir de Niye sarıyorsun dediğmde de göbek deliği dışa doğru çıkık olmasın diye dedi. Eskiden de öyle yapılırmış ben bilmem, anneme emanet o konudaBu arada göbeği düşünce yapmamız gereken Bi şey var mı???
Temizliğinde vs de???
Biz düşmeden önce de yıkadık, 2. Gününden beri yıkanıyor bebiş. Ama annem de demişti göbek düştükten sonra bir iki gün yıkanmıyordu herhalde diye. O yüzden 1-2 gün yıkamadık gene de, belinden aşağı su döktük lazım olduğunda canımBen düşmeden de yıkarım cnm hiç.bieşy olmuyo.bizim ailede hep yıkanır yani
Gecen sene cok guzelmis gercekten ama olsun.sen basarirsin eminim.birde sakin surekli okula baslicam sutum azalicak diye dusunup beynine o sinyali gonderme tamam mi.evladinin gelecegi icin ugrasiyosun sonucta guclu annesin senSabah 7.25 gibi evden çıkyrm akşam 4.30 gibi gelcm hep böyle Bu sene ağır biraz şans işte geçen yıl 3 gündü okulum.o zaman bi kere sağm yeter günde evde çok emzirmeye çalşm
Cnm kimyon cayindan korkme yrm cay bardagi iciyo bnm bebis rahat rahatta gazini cikariyocanım sen kimyon yada rezene tohumunu demle bi çay kaşığı ver. kimyonu öylece verme bence
Söylediğin uyku düzeni gayet iyi bence maaşallah bebişine. Bebişler öyle uyusun diye bekleyen ne çok anne var canım :)
Oyleymis canım ben de suni sancı istedim önce bebeğin duruşunda dolayi olmaz dedi doktor boşuna sancı cekersin dedi sezaryan oldum kolay gelsin Allah'a emanet olun bebeğin ve sen canımHanımlar Hem heycandan hem korkudan oykum kaçtı Allah nasip ederse bugün saat 11 gibi hastaneye yatisim yapılacak hiç acilmam yok suni sanciyla basliycaz biraz internetten baktim suni sanci kendi sancindan daha çok zor geçiyormuş bu konuda bilgisi olan varmi
Cevabın için çok sağol canım allah razi olsun RABBİM bebegini sana bağışlasın inşallah hepimizinkinideOyleymis canım ben de suni sancı istedim önce bebeğin duruşunda dolayi olmaz dedi doktor boşuna sancı cekersin dedi sezaryan oldum kolay gelsin Allah'a emanet olun bebeğin ve sen canım
Cevabın için çok sağol canım allah razi olsun RABBİM bebegini sana bağışlasın inşallah hepimizinkinide
Kızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba
Rica ederim canım İnşaallah sağlıkla huzurla kavuştursun bebeğine çok teşekkür ederim habersiz birakmaCevabın için çok sağol canım allah razi olsun RABBİM bebegini sana bağışlasın inşallah hepimizinkinide
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım. Ben de suni sancı verilerek epidural normal doğum yaptım. Epidural olacaksa hiç kafana takma bile suni sancıyı.Hanımlar Hem heycandan hem korkudan oykum kaçtı Allah nasip ederse bugün saat 11 gibi hastaneye yatisim yapılacak hiç acilmam yok suni sanciyla basliycaz biraz internetten baktim suni sanci kendi sancindan daha çok zor geçiyormuş bu konuda bilgisi olan varmi