- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.401
Aktarlarda satılıyor mu canım kimyon tohumucanım sen kimyon yada rezene tohumunu demle bi çay kaşığı ver. kimyonu öylece verme bence
31 günlük. çok zor oluyor bu şekilde. duş bile alamadım bugünaynı durumdayız canım kaç günlük bebeğin
o daha zor canım. allah sabır versin. acaba gaz falan mı var anlamadımkiBenimki ne gece ne gündüz uyumuyor canım ya
İlaçtan daha çok faydası oluyor mu canımBen bazen veriyorum Can'ım. Su ile değil sütünle karıştırıp verebilirsin ben öyle yapıyorum. Büyük oğlumda da yapmıştım.
Valla benim de sagacak yerim yok şu An ama gerekirse bayan hocalarımla konuşup odalarını kullanmayı düşünyrm.allah yardım eder inş ikimize de
Ben kullaniyorum gunde 1 dega uc damla ama cogu memnun degil kullanmiyormus galiba bi arastir canimKizlar monovit d3 verdiler ama kullanmaya baslamadim henüz. Nasil veriyoruz bunu kac damla kac kez gunde?
ben bi kaç kere verdim sanki emziği çıkardıktan sonra mememi verince tutamaz oluyo memeyi oyüzden kestim emzzik vermeyi ama sürekli yapışık halde memeye bu sıcakta çok zoroluyo vermeyi düşünüyorum Sende de meme emmesini etkiledi mi
Evde de cok ise yarar emin ol. Gece kalkip su isitip mama hazirlamak mesakatli. Eminim faydasi dokunacaktirmamayı ben hastanede falan emzirmeye fırsatım olmayan yerlerde kullanıyorum canım. termos o işe de yarayabilir.
dediğin gibi de yapılabilir. gerçi bizim kız alıştı soğuk mendile ama olsun ben de yapayım
kızlar benim bebeğim gündüz hiç uyumuyor. uyutuyorum sallayıp veya emzirip yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor. hiç yerimden kıpırdayamaz oldum. sizde yaşıyor musunuz bunu.
Canim sen normal kimyon mu veriyorsun . Ben kimyon otunu demeyi kendim iciyorjmKızlar gaz için kimyon veren var mı bebeğe 1 cay kaşığına çok az koyup sulandırıp veriyorum acaba ağır mı gelir çocuğa bir de sab simplex damla var sizce hangisi daha uygun şaşırdım biri ilaç biri de ağır gelir diye korkuyorum
Hangi firmadan almıştın canım?Bende n11 den aldım aynısını 10 gündür verio rum canim
Bence de canım ya ne mama vereceksin ne de sagip vereceksin diuor sadece emecekmjs emmiyor memeyi tutmuyor diyorum tuttur diuor çocuk açlık krizine mi girsin yani vercem tabiki mama . Doktorlar da lafta anlamiyorSenin gibi ben de cok agliyor diye dr a goturdugumde aglayacak tabi ne sandin bebek bu dedi bana. Onlardan da fayda yok bu konuda malesef canim. Mama bi öcü degil eger mama alinca sakinlesiyorsa bence vermelisin ne senin psikolojin bozulsun ne bebek perisan olsun. Bu sekilde daha sagliksiz bana gore canim. Yazik sana da.
Bilmiyorum ki yaaao daha zor canım. allah sabır versin. acaba gaz falan mı var anlamadımki
3 4 gündür caninhep mi böyle canım yoksa bu aralar mı böyle?
Aynen canım firmayı bi araştırayım bendeCan'ım ben internetten almadığım için bilmiyorum, aldığın firmayı internetten bir araştır istersen büyük bir firmaysa bir sıkıntı olmaz herhalde. Ben kuzenime sipariş ettim Amerika'dan gönderecek teyzemle.
Başka bi alternatif yok Dediğin gibi.bende aldım ama şimdide aklıma takıldıBen henuz baslamadim gecikmeme ragmen. Ama ben de n11den alacak gibiyim baska yerde yok.
Orjinal oldugunu nasil anlayacagiz peki bilgisi olan var mi?
Burda eczaneler de yokcanım ben sahte olma ihtimaline karşı gittim eczaneden aldım. o yüzden endişende haklısın bişey diyemicem
Firma hangisi bilemedim eşim verdi siparisi 90 tl olan bide kargo ödedim canimHangi firmadan almıştın canım?