- 15 Ekim 2012
- 346
- 229
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.361
ben göbek kısmına bez koyarak yıkadım canım. ıslanıncada hemen pamukla kuruladımmerhaba kızlar bebişimin göbeği düştü ,doktor düşünce 2 gün yıkama dedi ama annem bişey olmaz diyor
çok huysuz ağlıyo bi gün oldu yıkasammı acaba? siz bekledinizmi
2 3 gunde 1 steril ediyorum.kolay zaten kullanimlariHr
Hergun kullaniyormusum peki arada birmi
hastaneden ciktigimiz gun bile yikadim ben.birsey olmaz yika cnm.cikinca gobek temizleme icin eczanelerde bakim kiti satiliyor.onlardan alip pansumanini yap mis gibi olsun kuzunmerhaba kızlar bebişimin göbeği düştü ,doktor düşünce 2 gün yıkama dedi ama annem bişey olmaz diyor
çok huysuz ağlıyo bi gün oldu yıkasammı acaba? siz bekledinizmi
ben veriyorum dogdugu gunden beri.kurtaricim oldu.33 gunluguz bugunbide emzik veren varmı aranızda erken mi
2 3 gunde 1 steril ediyorum.kolay zaten kullanimlari
ben bi kaç kere verdim sanki emziği çıkardıktan sonra mememi verince tutamaz oluyo memeyi oyüzden kestim emzzik vermeyi ama sürekli yapışık halde memeye bu sıcakta çok zoroluyo vermeyi düşünüyorum Sende de meme emmesini etkiledi miben veriyorum dogdugu gunden beri.kurtaricim oldu.33 gunluguz bugun
31 günlük kızım. bende emzik veriyorum. vermezsem memede çok kalıyor. avent shotie tavsiye ederimbide emzik veren varmı aranızda erken mi
Denedim ama ağlamaktan duymuyor bile çabuk ta. Çok zor gercekten geçecek inşallah. Doktora götürdüm birsey yok dedi . Birde benimki emmiyor mamayı kes swni emsin dedi çocuk resmen ağlama krizine girdi ya emmemej için mecbur gene biberon verdimİnternetten anne karnindaki sesleri bulup kaydet canim. Onu bi dinletip uyutmayi dene. İdilduamin dedigi gibi fön makinesi sesiyle uyuyan kolik bebekler var.. Bi cok blog ele aliyor bu konuyu.bi arastir istersen. Anne karnindaki sesler bizde ise yaramisti. Bebek hamağı almistik.bu seside acip surekli sallayarak uyutuyordum. Yine de bi kac ay boyle devam ediyor sonra duzeliyor sabir gerekiyor. Cok zor bilirim. Ama geciyor merak etme canim. Bir saat sallayip uyudu deyip birakip kalkarken bacagimin eklem yerinin citirtisina uyandigini bilirim.
Ben kimyon içiyorum canım ama galiba ise yaramadiBenimde oğlum gündüzleri öyle, saat başı kalkıyor ağlıyo ben gazdan şüpheleniyorm kimyonu denicem. Bide kuzenim çörek otunu çezvede çatır çatır azıcık yak kokusunu gezdir evde bebekte alsn dedi sakinliyomuş onu denicem. İnşallah işe yarar.
Canim cok sagol mutlaks denicem Kantaron yağını. İlaçları da doktora danışcam çok teşekkür lerCan'ım benim bebeğimde aynı şekilde abim doktor Kantron yağıyla karnina ve ayaklarına masaj yaptı 10 dakika o kadar rahatladıki hala ağlama devam ediyor ama ben sabah aksam masaj yapıyorum güzelce sakinleşiyor .. Sabah 8.5 da uyanıp aksam 9 a kadar sadece iki saatlik uykuyla geçiren bebekti düşünebiliyormusun.. Damlalar sadece azaltıyor geçirmiyor... Ben düzenli zinco ve biogaia kullanıyordum... Suan zincoyu tamamen kestim kolik sancılara iyi gelmiyor biogaia kullanıyorum prebiotik kolik tedavisinde kullanılıyor internetten bak istersen doktorunada sorabilirsin...
Bana da doktor kizdi bugün mamayı kes sadece emsin diye ama napim ağlıyor çocuk doymuyorCanım aynısı mı ben de yaşıyorum sütüm yetmiyor diye mama veriyorum günde birkaç kez mamayı kesemedim gitti bu yüzden
Sorma canım ya onla beraber bende ağlama krizine girdim . İşin kötü tarafı dün falan biraz tutmuştu bugün xorlayinca hiç almiyor memeyi açınca ağlamaya basliyorDrlarda ne rahat dimi emmiyo işte aç nası kes mamayı. Nası susturcaz o zaman çözüm yok. Zaten gerginiz iyice sinirleniyorum ya
Ay sipa bunlar ya uyusana işte bizde rahat edelimUykusu oldugu icin agliyo olabilir. Benim oglum da cok uykusu olunca ve uyuyamayinca cok agliyor
Benimki ne gece ne gündüz uyumuyor canım yakızlar benim bebeğim gündüz hiç uyumuyor. uyutuyorum sallayıp veya emzirip yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor. hiç yerimden kıpırdayamaz oldum. sizde yaşıyor musunuz bunu.
Iyi çok şükür biraz gazla uğraşyrz ama çok iyiz çok şükür.sevindim iyi olmanıza.doğu da alıştı mı bebeğe.Canım iyiyim çok şükür bebiste bende iyiyiz. Annem bende idi canim kaç gundur bugünde ben ona geçtim 1 haftalık olduk kontrollerimiz var doruk ile benim akşam evime gececegim unutmadım sizi ancak toparlandik eylül iyi mi fındık :)
Can'ım ben internetten almadığım için bilmiyorum, aldığın firmayı internetten bir araştır istersen büyük bir firmaysa bir sıkıntı olmaz herhalde. Ben kuzenime sipariş ettim Amerika'dan gönderecek teyzemle.
Ben bazen veriyorum Can'ım. Su ile değil sütünle karıştırıp verebilirsin ben öyle yapıyorum. Büyük oğlumda da yapmıştım.Kızlar gaz için kimyon veren var mı bebeğe 1 cay kaşığına çok az koyup sulandırıp veriyorum acaba ağır mı gelir çocuğa bir de sab simplex damla var sizce hangisi daha uygun şaşırdım biri ilaç biri de ağır gelir diye korkuyorum