2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
merhaba kızlar bebişimin göbeği düştü ,doktor düşünce 2 gün yıkama dedi ama annem bişey olmaz diyor
çok huysuz ağlıyo bi gün oldu yıkasammı acaba? siz bekledinizmi
hastaneden ciktigimiz gun bile yikadim ben.birsey olmaz yika cnm.cikinca gobek temizleme icin eczanelerde bakim kiti satiliyor.onlardan alip pansumanini yap mis gibi olsun kuzun

ben veriyorum dogdugu gunden beri.kurtaricim oldu.33 gunluguz bugun
ben bi kaç kere verdim sanki emziği çıkardıktan sonra mememi verince tutamaz oluyo memeyi oyüzden kestim emzzik vermeyi ama sürekli yapışık halde memeye bu sıcakta çok zoroluyo vermeyi düşünüyorum Sende de meme emmesini etkiledi mi

Denedim ama ağlamaktan duymuyor bile çabuk ta. Çok zor gercekten geçecek inşallah. Doktora götürdüm birsey yok dedi . Birde benimki emmiyor mamayı kes swni emsin dedi çocuk resmen ağlama krizine girdi ya emmemej için mecbur gene biberon verdim

Ben kimyon içiyorum canım ama galiba ise yaramadi

Canim cok sagol mutlaks denicem Kantaron yağını. İlaçları da doktora danışcam çok teşekkür ler

Drlarda ne rahat dimi emmiyo işte aç nası kes mamayı. Nası susturcaz o zaman çözüm yok. Zaten gerginiz iyice sinirleniyorum ya
Sorma canım ya onla beraber bende ağlama krizine girdim . İşin kötü tarafı dün falan biraz tutmuştu bugün xorlayinca hiç almiyor memeyi açınca ağlamaya basliyor

Kızlar gaz için kimyon veren var mı bebeğe 1 cay kaşığına çok az koyup sulandırıp veriyorum acaba ağır mı gelir çocuğa bir de sab simplex damla var sizce hangisi daha uygun şaşırdım biri ilaç biri de ağır gelir diye korkuyorum

Iyi çok şükür biraz gazla uğraşyrz ama çok iyiz çok şükür.sevindim iyi olmanıza.doğu da alıştı mı bebeğe.

Ben bazen veriyorum Can'ım. Su ile değil sütünle karıştırıp verebilirsin ben öyle yapıyorum. Büyük oğlumda da yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…