2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım nasıl kullanıyosın termosu sabahtan kaynar su mu koyuyorsun nasıl oluyo o iş
Mama da nasil kullaniliyor bilmiyorum canim mama vermedigim icin. Valla sabah kahvaltisinda ictigimiz cayin suyunu,gece de aksamki cayin suyunu dolduruyorum icine. Soguyana kadar kullaniyorum. Gunde iki defa degismesi yetiyor.Pamugunu islatiyorum. Eger totosunu soguk suyla silersem irkiliyor oglum teyzesi :)

Soguk termosmu oda ne 10 saat calisiyorum. 3 saatte yol 13 saat dayaniyomu onlar elde tasinirmi marka varmi bildigin ay cok sordum du bi arastirayim ben onu

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bilmiyorum ki canım ya ne yapmak gerekiyor öyleyse . Kus uykusu gibi uyutuyorum yarım saate geri uyaniyor ağlıyor durmuyor
Canım benim kızım kolik ti maalesef çok zor oluo saç kurutma makinası elektrik süpürgesi sesine susarlar ben kızımı dikey süpürge ayagim altında emdiriodum uyuyunca kapatiodum hemen uyaniodu ewi Süpür o uyurken bence bis dene

Soguk termosmu oda ne 10 saat calisiyorum. 3 saatte yol 13 saat dayaniyomu onlar elde tasinirmi marka varmi bildigin ay cok sordum du bi arastirayim ben onu
Resmini yukleyim canim. Asıl adı oto termosuymus. Biz 5-6 saatlik yolculukta kullanyoruz. İcine pet siselerle dondurdugumuz buzlari da ekliyoruz. Hic erimeden yolculuk bitmis oluyor.memleketten sut urunleri felan getirebiliyoruz bi sorun cikmiyor. Ama 13 saat dayanir mi ona kesin bisey diyemem.
Elde tasinabiliyor.marka oneremeyecegim bizimki markasiz bisey. Annelik zor vesselam hele calisan anne olmak. İnsallah isine yarar

Eklentiler

• IMG_20160803_135152.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 97
Bilmiyorum ki canım ya ne yapmak gerekiyor öyleyse . Kus uykusu gibi uyutuyorum yarım saate geri uyaniyor ağlıyor durmuyor
İnternetten anne karnindaki sesleri bulup kaydet canim. Onu bi dinletip uyutmayi dene. İdilduamin dedigi gibi fön makinesi sesiyle uyuyan kolik bebekler var.. Bi cok blog ele aliyor bu konuyu.bi arastir istersen. Anne karnindaki sesler bizde ise yaramisti. Bebek hamağı almistik.bu seside acip surekli sallayarak uyutuyordum. Yine de bi kac ay boyle devam ediyor sonra duzeliyor sabir gerekiyor. Cok zor bilirim. Ama geciyor merak etme canim. Bir saat sallayip uyudu deyip birakip kalkarken bacagimin eklem yerinin citirtisina uyandigini bilirim.

Kızlar bişey sorcam..ailemin yazlığı var oraya geldim dün,sakarya karasudayım.bebeğimle plaja iniyorum port bebe aldım korunaklı şekilde,üstünede ince tülbent gbi bişey örtüyorum kumdan etkilenmesin diye..emziriyorumda önlüğümle..sorum şu ben çocuğu hasta edermiyim böyle?hatamı ediyorum plaja gelmekle?40ımız çıktı ama bilemiyorum endişe ediyor insan ya..gayet huzurlu yatıyor içinde yavrum ama ne biliyim

Karasuda aileminde yazligi var oğlumla 2 ayından beri gitmişizdir sunu soylim oranın havası çok temiz sakinma bebeğini aksine bebeklere iyi geliyor oranın havası keyfine bak azcikta ayaklarına su sür annesi birseycik olmaz

Selam anneler doktordan geliyorum doktorum çatı muanesi dün izin verememistim bugün zorda olsa yapti hiç acilmam olmamış nst iki tane sancı çıktı ama küçük yarın sabah gitcem suni sancı vercekler yine açılma olmasa sezeryan dedi bakalım artık herşeyin hayırlısı olsun sizden dua bekliyorum

Selam anneler doktordan geliyorum doktorum çatı muanesi dün izin verememistim bugün zorda olsa yapti hiç acilmam olmamış nst iki tane sancı çıktı ama küçük yarın sabah gitcem suni sancı vercekler yine açılma olmasa sezeryan dedi bakalım artık herşeyin hayırlısı olsun sizden dua bekliyorum

Kizlar ya kızım devamli ağlıyor vok az uyuyor ben resmen bittim tuvalete bile zor gidiyorum böyle olan var mı karni yok altin temiz gazı çıkıyor

Benimde oğlum gündüzleri öyle, saat başı kalkıyor ağlıyo ben gazdan şüpheleniyorm kimyonu denicem. Bide kuzenim çörek otunu çezvede çatır çatır azıcık yak kokusunu gezdir evde bebekte alsn dedi sakinliyomuş onu denicem. İnşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…