-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.341
Can'ım benim bebeğimde aynı şekilde abim doktor Kantron yağıyla karnina ve ayaklarına masaj yaptı 10 dakika o kadar rahatladıki hala ağlama devam ediyor ama ben sabah aksam masaj yapıyorum güzelce sakinleşiyor .. Sabah 8.5 da uyanıp aksam 9 a kadar sadece iki saatlik uykuyla geçiren bebekti düşünebiliyormusun.. Damlalar sadece azaltıyor geçirmiyor... Ben düzenli zinco ve biogaia kullanıyordum... Suan zincoyu tamamen kestim kolik sancılara iyi gelmiyor biogaia kullanıyorum prebiotik kolik tedavisinde kullanılıyor internetten bak istersen doktorunada sorabilirsin...Kizlar ya kızım devamli ağlıyor vok az uyuyor ben resmen bittim tuvalete bile zor gidiyorum böyle olan var mı karni yok altin temiz gazı çıkıyor
Ay iyi sevindim:) bebekle ürküyor insan hele ilkse tecrübesizsen:)Karasuda aileminde yazligi var oğlumla 2 ayından beri gitmişizdir sunu soylim oranın havası çok temiz sakinma bebeğini aksine bebeklere iyi geliyor oranın havası keyfine bak azcikta ayaklarına su sür annesi birseycik olmaz
Masallahhh yaa yiyerim onu benn ay dur bende eklim benim kizimda 42 gunluk oldu :)Eki Görüntüle 1865822 teyzelerim bugün 1 haftalık bir adamim ben :)
Doktora götürdüm sindi birsey yok dedi gönderdi ya napcami şaşırdım. Birde beni emmiyor sagip veriyoruz mama takviyesi de yapiyoruz mamayı hemen kes sadece seni emsin dedi çocuk ağlamaktan krize girdi iyiceCanım benim kızım kolik ti maalesef çok zor oluo saç kurutma makinası elektrik süpürgesi sesine susarlar ben kızımı dikey süpürge ayagim altında emdiriodum uyuyunca kapatiodum hemen uyaniodu ewi Süpür o uyurken bence bis dene
Canım aynısı mı ben de yaşıyorum sütüm yetmiyor diye mama veriyorum günde birkaç kez mamayı kesemedim gitti bu yüzdenKizlar ya kızım devamli ağlıyor vok az uyuyor ben resmen bittim tuvalete bile zor gidiyorum böyle olan var mı karni yok altin temiz gazı çıkıyor
Aynen canim yeterli olur ohastanede bikaç kere mama verdik orda da hemşire soğuk vermişti o yüzden aklıma gelmedi ısıtmak canım ama ılıtırım biraz madem öyle. altına sıcak su dolu tabak koysam ılınır heralde.
Doktora götürdüm sindi birsey yok dedi gönderdi ya napcami şaşırdım. Birde beni emmiyor sagip veriyoruz mama takviyesi de yapiyoruz mamayı hemen kes sadece seni emsin dedi çocuk ağlamaktan krize girdi iyice
Uykusu oldugu icin agliyo olabilir. Benim oglum da cok uykusu olunca ve uyuyamayinca cok agliyorKizlar ya kızım devamli ağlıyor vok az uyuyor ben resmen bittim tuvalete bile zor gidiyorum böyle olan var mı karni yok altin temiz gazı çıkıyor
Benimkine uyumuyor diyordum kurban oldum şu an en az 2saat uyumuyor uyandimi uyuyunca da uyanmak bilmiyorBgn saat 10 dan akdam 19 a kadar uyutanadim oğlumu sinir geldiiiii meme mama ver altini temizle bu sekilde 9 saat
Drlarda ne rahat dimi emmiyo işte aç nası kes mamayı. Nası susturcaz o zaman çözüm yok. Zaten gerginiz iyice sinirleniyorum ya
benimki de uyanık kaldigi sürece ağlıyor bu bazı bebeklerin yapısı galiba öyle çevresine bakinip aklili durur diye dusunuyordum ben de evde tekim wye bile gidemiyorum bazen dr a sordum çocuk bu ağlar aglayan cocuktan korkma dedi :-/Uykusu oldugu icin agliyo olabilir. Benim oglum da cok uykusu olunca ve uyuyamayinca cok agliyor
Bi an once uyku duzeni olusturmak lazim. Hergun ayni saatlerde uyutmaya calis.benimki de uyanık kaldigi sürece ağlıyor bu bazı bebeklerin yapısı galiba öyle çevresine bakinip aklili durur diye dusunuyordum ben de evde tekim wye bile gidemiyorum bazen dr a sordum çocuk bu ağlar aglayan cocuktan korkma dedi :-/
Resmini yukleyim canim. Asıl adı oto termosuymus. Biz 5-6 saatlik yolculukta kullanyoruz. İcine pet siselerle dondurdugumuz buzlari da ekliyoruz. Hic erimeden yolculuk bitmis oluyor.memleketten sut urunleri felan getirebiliyoruz bi sorun cikmiyor. Ama 13 saat dayanir mi ona kesin bisey diyemem.
Elde tasinabiliyor.marka oneremeyecegim bizimki markasiz bisey. Annelik zor vesselam hele calisan anne olmak. İnsallah isine yarar
Kızlar bişey sorcam..ailemin yazlığı var oraya geldim dün,sakarya karasudayım.bebeğimle plaja iniyorum port bebe aldım korunaklı şekilde,üstünede ince tülbent gbi bişey örtüyorum kumdan etkilenmesin diye..emziriyorumda önlüğümle..sorum şu ben çocuğu hasta edermiyim böyle?hatamı ediyorum plaja gelmekle?40ımız çıktı ama bilemiyorum endişe ediyor insan ya..gayet huzurlu yatıyor içinde yavrum ama ne biliyim
ALTINIM milkwayin urunu.n11 den almistim 90tlye.valla isimi goruyor cok detayli kurutmali model almadim