2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar ya kızım devamli ağlıyor vok az uyuyor ben resmen bittim tuvalete bile zor gidiyorum böyle olan var mı karni yok altin temiz gazı çıkıyor
Can'ım benim bebeğimde aynı şekilde abim doktor Kantron yağıyla karnina ve ayaklarına masaj yaptı 10 dakika o kadar rahatladıki hala ağlama devam ediyor ama ben sabah aksam masaj yapıyorum güzelce sakinleşiyor .. Sabah 8.5 da uyanıp aksam 9 a kadar sadece iki saatlik uykuyla geçiren bebekti düşünebiliyormusun.. Damlalar sadece azaltıyor geçirmiyor... Ben düzenli zinco ve biogaia kullanıyordum... Suan zincoyu tamamen kestim kolik sancılara iyi gelmiyor biogaia kullanıyorum prebiotik kolik tedavisinde kullanılıyor internetten bak istersen doktorunada sorabilirsin...

Doktora götürdüm sindi birsey yok dedi gönderdi ya napcami şaşırdım. Birde beni emmiyor sagip veriyoruz mama takviyesi de yapiyoruz mamayı hemen kes sadece seni emsin dedi çocuk ağlamaktan krize girdi iyice

bebegimin yirtinircasina aglamasindansa mama vermeyi tercih ettim hep.hala da emse de takviye ediyorum.gobegi disari cikiyor cocugun fitik olcak diye korkuyorum.
o yuzden mamaya hic kotu gozle bakmadim.gerekiyorsa kullanilmali bence.aglatmayin bebeislerinizi

Mobilya beşik için yatak almadim daha kızlar bu özellikler nasıl sizce ben hic anlamıyorum

Eklentiler

• IMG-20160803-WA0010.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 45
Doktora götürdüm sindi birsey yok dedi gönderdi ya napcami şaşırdım. Birde beni emmiyor sagip veriyoruz mama takviyesi de yapiyoruz mamayı hemen kes sadece seni emsin dedi çocuk ağlamaktan krize girdi iyice

Drlarda ne rahat dimi emmiyo işte aç nası kes mamayı. Nası susturcaz o zaman çözüm yok. Zaten gerginiz iyice sinirleniyorum ya

Bgn saat 10 dan akdam 19 a kadar uyutanadim oğlumu sinir geldiiiii meme mama ver altini temizle bu sekilde 9 saat
Benimkine uyumuyor diyordum kurban oldum şu an en az 2saat uyumuyor uyandimi uyuyunca da uyanmak bilmiyor canım seninki fazlasıyla uyanık kalmış kaç günlük?

Uykusu oldugu icin agliyo olabilir. Benim oglum da cok uykusu olunca ve uyuyamayinca cok agliyor
benimki de uyanık kaldigi sürece ağlıyor bu bazı bebeklerin yapısı galiba öyle çevresine bakinip aklili durur diye dusunuyordum ben de evde tekim wye bile gidemiyorum bazen dr a sordum çocuk bu ağlar aglayan cocuktan korkma dedi :-/

Kızlar çok acil cvp verirseniz sevinirim Carlson damlayı internetten sipariş verip kullanan var mi aranızda???ben n11den sipariş verdim ama kullanıp kullanmama konusında çok kararsızım.nihayetinde Herşeyin sahtesi oluyor.korkuyorum açıkcası.

Eklentiler

• image.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 45
Bi an once uyku duzeni olusturmak lazim. Hergun ayni saatlerde uyutmaya calis.
Yoksa cocuk uyumayinca sut de yetmiyo.

Canim peki boyu nasil hergun ise gidip gelirkwn tasiyacagim sonucta elimde otobus metrobus uygunmu sence

Canim bende balikesirdeyim biz saha kirki cikmadan sahillerde dolanmaya basladik ruzgardan kumdan koru hic bise olmaz allahim izniyle

merhaba kızlar bebişimin göbeği düştü ,doktor düşünce 2 gün yıkama dedi ama annem bişey olmaz diyor
çok huysuz ağlıyo bi gün oldu yıkasammı acaba? siz bekledinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…