-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.121
Kaç saatte bir 60 cc veriyorsun Can'ımBizde kilo kaybı olduğu için doktor önce emzir ardından mama ver dedi mama kullanıyoruz ama çok gaz ve kabızlık yapıyor çok zor 60cc veriyorum bende emdikten sonra
Demedim sayBana soyleme moralim bozulur demedim mi ben sana :)
Canım çıkmaya bi kere cesaret edince alisilio ben korktum dün eşim cesaretlwndirdi beni iyiki cikmisiz emip uyuolar sonuçta büyüklerinde gönlünü yapmak lazımBizde dün parka çıktık,eşim yoktu ben tek başıma çıkardım çocukları :) emzirip arabasına koydum dışarıda hep uyudu :) abide çok mutluydu 1 saat kaldık Biz park alanı baya esiyordu ben uzun kollu giydirdim ince battaniye orttum üzerine ince birde bere kulakları hava almasını diye eve gelince de uyandı hemen :)
Bi tarafı 15 dk emdi emerken kaka ypti şimdi diğerini emio canimBebeğini emziren annişler bebeğiniz 1 kere de kaç dakika emiyo acaba
İki saatte bir vermeye çalışıyorum öncesinde emzirmeye çalışıyorum bazen 3 saati bulabiliyor o yüzden canımKaç saatte bir 60 cc veriyorsun Can'ım
Yani ortalama yarım saat emiyor yavrun benimkisi de öyle yarım saat ama bazen 1saat kaldığı oluyor çok yoruluyor baya bekliyor canımBi tarafı 15 dk emdi emerken kaka ypti şimdi diğerini emio canim
Bebeğini emziren annişler bebeğiniz 1 kere de kaç dakika emiyo acaba
Kaç kilo Canım bebisin benim oğlum emiyor ama malesef benim sutum azİki saatte bir vermeye çalışıyorum öncesinde emzirmeye çalışıyorum bazen 3 saati bulabiliyor o yüzden canım
Bizim kordon daha düşmedi 14.gün oldu düşse gün yikarim İnşallahHemen her gun banyo yaptiriyorum. Kalin giydirmiyorum. Bebe yagi suruyorum haftada 2-3 kez. Cok pismisse mustela suruyorum o bolgelere.
Burada bazi arkadaslar tuzlu suyun iyi geldigini soylemisti.
Bizim kordon daha düşmedi 14.gün oldu düşse gün yikarim İnşallah
baya gec kalmis gobegi.bizde dusmeden yikadik.cocuk rahat ediir cunkuBizim kordon daha düşmedi 14.gün oldu düşse gün yikarim İnşallah
Çok geçmiş olsun canım ya. Bana da oyke dedi sagmak la sut gelmez dedi ama emecek ler inşallah alah buyukEvet canım emmesi gerekiyormus doktor bana sürekli sağarak verirsen sütün kesilir dedi benim göğüs uçlarımda yok ondan ememiyo zorla silikon göğüs ucuyla emzirmeye çalışıyorum birde bizim idrar yolu enfeksiyonu var ona bağlı uzayan sarılığımız doğduk 15 gün hastanede yattık tahlil temiz çıkmazsa yine yatıracaklar
CAnım 10 dk emince uyuyo mu peki, bizimkisi ağlıyor doymuyor diye mama veriyorum ben de ama üzülüyorum5 ile 20 dk arasinda degisiyor ama 10 dk emdiginde yeterli oldugunu dusunuyorum cunku fazlasini kusuyor.
CAnım 10 dk emince uyuyo mu peki, bizimkisi ağlıyor doymuyor diye mama veriyorum ben de ama üzülüyorum
CAnım 10 dk emince uyuyo mu peki, bizimkisi ağlıyor doymuyor diye mama veriyorum ben de ama üzülüyorum
Canım çıkmaya bi kere cesaret edince alisilio ben korktum dün eşim cesaretlwndirdi beni iyiki cikmisiz emip uyuolar sonuçta büyüklerinde gönlünü yapmak lazım
Canım memede durduğu kadar tut canım orda durması bile rahatlatio onu anne kokusuYani ortalama yarım saat emiyor yavrun benimkisi de öyle yarım saat ama bazen 1saat kaldığı oluyor çok yoruluyor baya bekliyor canım