2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gerçekten sikiliolar ya bende şimdi taha uyusa anneme bırakıcam çarşıya cikicam kızımla qanneme hediye alcaz perşembe doğum günü deisiklik olur kızıma da pasta ufletiriz bahanesi olsun eglensin kuzular

Kaç kilo Canım bebisin benim oğlum emiyor ama malesef benim sutum az bebekler ne kadar cok emerse o kadar sakin ve huzurlu oluyorlar bende kendimi cok üzdüm yetemiyorm diye ama stres sutu daha cok etkiliyor ..
Evet canım stres daha çok etkiliyor malesef benim bebeğim 2750 doğdu ama sonra 2500 kiloya düştü uzayan sarılık ve idrar yolu enfeksiyonundan hastanede yattik15 gün bir aylık olduk daha yeni yeni 3 kilo olduk canim

Gerçekten sikiliolar ya bende şimdi taha uyusa anneme bırakıcam çarşıya cikicam kızımla qanneme hediye alcaz perşembe doğum günü deisiklik olur kızıma da pasta ufletiriz bahanesi olsun eglensin kuzular

Aynen bende her fırsatı değerlendiriyorum yeter ki mutlu olsun diye :) şimdi ne olursa ilk buyugunu düşünüyorum.annenin doğum günü kutlu olsun şimdiden sağlıklı nice yaslara

Cnm erkeklerde bazen kadınlarla birlikte lohusalık yaşayabiliyormuş. Eşini tanıyor biliyorsan geçeci bir durum olabilir. Üzülme herşey yoluna girer eşimde pişman olur ailelerde. Gidiyorlarmış zaten az daha dayan sonra istediğini yaparsın cnm. Ama inan çok üzüldüm ben hala yerimden kalkıp bir bardak çay dolduramıyorum seni inanılmaz takdir ettim yemekti çamaşırdı temizlikti bebek bakımıydı çok güçlü bir kadınsın önünde saygıyla eğiliyorjm gerçekten.

Selam anneler moralim çok bozuk ağlamak istiyorum yeni doktordan geliyorum Hic sancı çıkmadı yarın yine gitcem nst bakcakmis perşembe sabah erken gitcem suni sancı vercekler doktor açıklığa bakmaya çalıştı istemeden kendimi kasiyorum izin veremedim baksın gerçekten elimde değil rahatlamaya çalışıyorum olmuyor canım çok açıyor doktorum sağolsun çok anlayışlı davranıyor ama bugün Olmasa da yarın meşbur yapcaz dedi çok korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum

Ben sırf bu muayneler falan için epidural taktırdım doğum esnasında. Hiç cnm yanmadı ama nst de sancı çıkınca ebe 20 dakika uğraştı açıklığı öğrenebilmek için

Ben de bugun dr a gittim. 1 agustosa kadar olmazsa gel demisti. Bugun gittik. Cati muayenesi yapti. 3 cm acilmam varmis. Cumaya kadar dogum olur dedi. Olmazsa cuma sabahi hazirlanip gidicekmisiz.. Sanirim suni sanci verilecek dogum olmazsa. Cati muayrnesinden sonra sancilarim basladi. Hala devam ediyor. Hayirlisi olsun bakalim..

Canımmmm güzel haberler veresin vize inşallah suniye falan gerek kalmaz bakarsın başlar sancılar

İdrar yapmadan agri hissi bende de var hatta hapusurp oksururken o kısım cok aciyor. Gecer mi kendi kendine bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…