- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.141
Gerçekten sikiliolar ya bende şimdi taha uyusa anneme bırakıcam çarşıya cikicam kızımla qanneme hediye alcaz perşembe doğum günü deisiklik olur kızıma da pasta ufletiriz bahanesi olsun eglensin kuzularBende özellikle büyük oğlum için çıktım annem bazen gelip çıkarıyor ama anneyle çıkmayı dahs cok istiyorlar. Dün cok sıkıldı yavrum hemen bir anda gaza gelip çıkardım ikisini bir bu pazar pikniğe gitmeyi düşünüyoruz bakalım :) ben şuanda büyük oğluma hiç kiyamiyorum zamanımın cogunu onunla geçiriyorum birlikte oynuyoruz bazen tek oynuyor bazende çizgi film izliyor böyle geçiyor zamanımız
Evet canım stres daha çok etkiliyor malesef benim bebeğim 2750 doğdu ama sonra 2500 kiloya düştü uzayan sarılık ve idrar yolu enfeksiyonundan hastanede yattik15 gün bir aylık olduk daha yeni yeni 3 kilo olduk canimKaç kilo Canım bebisin benim oğlum emiyor ama malesef benim sutum azbebekler ne kadar cok emerse o kadar sakin ve huzurlu oluyorlar bende kendimi cok üzdüm yetemiyorm diye ama stres sutu daha cok etkiliyor ..
Sağol canım inşallah emecekler o günleride göreceğizÇok geçmiş olsun canım ya. Bana da oyke dedi sagmak la sut gelmez dedi ama emecek ler inşallah alah buyuk
Evet haklisin canım tutmaya çalışıyorum mümkün oldukçaCanım memede durduğu kadar tut canım orda durması bile rahatlatio onu anne kokusu
Ben her agladiginda önce gazını çıkarıyorum gaz yoksa memeye tutuorum alio ztn genelde heeer denemedeEvet haklisin canım tutmaya çalışıyorum mümkün oldukça
Gerçekten sikiliolar ya bende şimdi taha uyusa anneme bırakıcam çarşıya cikicam kızımla qanneme hediye alcaz perşembe doğum günü deisiklik olur kızıma da pasta ufletiriz bahanesi olsun eglensin kuzular
canım valla ben bu işi anlamadım eşim aslında bana çok düşkündür hiç yormaz yıpratmaz sağolsun birçok işi ben yapıcam derim yapma yorulma der. ama ailesi geldi geleli farklı oldu. boşverdim aslında artık ama geç kaldım bebeğimin ilk ayını ağlayarak geçirdim.o günlere dair aklımda hep sıkıntı hem ağlama kaldı
Bebeğini emziren annişler bebeğiniz 1 kere de kaç dakika emiyo acaba
INŞALLAH canım benimhaftaya gidiyolar canım bebeğimle yorgun yoğun ama huzurlu günlerimiz olcak inşallah
Kızlar isilik için ne yapıyorsunuz acil yardım lütfen
Selam anneler moralim çok bozuk ağlamak istiyorumyeni doktordan geliyorum Hic sancı çıkmadı yarın yine gitcem nst bakcakmis perşembe sabah erken gitcem suni sancı vercekler doktor açıklığa bakmaya çalıştı istemeden kendimi kasiyorum izin veremedim baksın gerçekten elimde değil rahatlamaya çalışıyorum olmuyor canım çok açıyor doktorum sağolsun çok anlayışlı davranıyor ama bugün Olmasa da yarın meşbur yapcaz dedi çok korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum
Maşallah size Bizde bir aylık olduk ama yarim saat 45 dak sürüyü emmesi gelen sut miktarıyla mi alakalı acaba bilemedimBenimki ilk hafta 1 saat emiyordu. Simdi 21 gunluk 2 haftadir falan 5 dakika emiyo. Doymuyodur diye cok uzuluyodum ama 1 haftada 240 gr almis demekki doyuyor
Canım benim kızımda oldu mustela bebek nemlendiricisi hergün 1 kez kullanıyorum bikaç gün oldu ama yüzünde baya azalma oldu birde hergün yıkayamasamda gün aşırı mutlaka yıkıyorum birde kalın giydirmeKızlar isilik için ne yapıyorsunuz acil yardım lütfen
Ben de yikamayi planliyordum 3 doktor da yıkama dedi korktum yikamayaBen göbeği düşmeden önce de mutlaka 2günde bir yıkıyordum canım.banyo sonrası o bölgeye alkollu spreyle bakım yapıyorduk, 6 günde düştü göbeği.
Bebeği ben 2.gününden beri yıkıyorum valla. Kordonu 9.gün düştü şimdi bakım yapıyoruzBizim kordon daha düşmedi 14.gün oldu düşse gün yikarim İnşallah
Ben de bugun dr a gittim. 1 agustosa kadar olmazsa gel demisti. Bugun gittik. Cati muayenesi yapti. 3 cm acilmam varmis. Cumaya kadar dogum olur dedi. Olmazsa cuma sabahi hazirlanip gidicekmisiz.. Sanirim suni sanci verilecek dogum olmazsa. Cati muayrnesinden sonra sancilarim basladi. Hala devam ediyor. Hayirlisi olsun bakalim..Selam anneler moralim çok bozuk ağlamak istiyorumyeni doktordan geliyorum Hic sancı çıkmadı yarın yine gitcem nst bakcakmis perşembe sabah erken gitcem suni sancı vercekler doktor açıklığa bakmaya çalıştı istemeden kendimi kasiyorum izin veremedim baksın gerçekten elimde değil rahatlamaya çalışıyorum olmuyor canım çok açıyor doktorum sağolsun çok anlayışlı davranıyor ama bugün Olmasa da yarın meşbur yapcaz dedi çok korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum
Canımmmm güzel haberler veresin vize inşallah suniye falan gerek kalmaz bakarsın başlar sancılarSelam anneler moralim çok bozuk ağlamak istiyorumyeni doktordan geliyorum Hic sancı çıkmadı yarın yine gitcem nst bakcakmis perşembe sabah erken gitcem suni sancı vercekler doktor açıklığa bakmaya çalıştı istemeden kendimi kasiyorum izin veremedim baksın gerçekten elimde değil rahatlamaya çalışıyorum olmuyor canım çok açıyor doktorum sağolsun çok anlayışlı davranıyor ama bugün Olmasa da yarın meşbur yapcaz dedi çok korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum
İdrar yapmadan agri hissi bende de var hatta hapusurp oksururken o kısım cok aciyor. Gecer mi kendi kendine bekliyorumSorma cnm ya. Bnm dikişler geçti ama dikiş bölgesinde bi komplikasyonoldu o kesin. Gittiğim hastane kapandı, dr işsiz kontrol edemıyo. Ben iyileşmek yerine kötüleşiyorum.
Şimdi bide idrar yapmadan ağrı hissi olmaya başladı. Kesin enfeksiyon filan kaptım
Canımın derdine oğlumu çok ihmal ediyorum