2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Mrhb. Bayanlar bebeģin mama takviyesi yapanlar var mı?ben bu hafta sütüm yetmediği için mamaya da başladım ve çok üzülüyorum.kızım her seferinde biraz daha fazla istiyor mamayı ve hiç doymadığinı düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım artık

Şükürler olsun kuzum iyi takip ediliyoruz sık sık şimdilik bir sıkıntı yok kafasında sıvı var ama ameliyat edilmedi durduğu için canım senin ne durumda peki bebisin
benzer durumdayız canım kist var hem de büyükmüş ama solunumu iyi olduğu için takipteyiz sadece. ameliyatı da 6 aya kadar yapacakmış doktor. ameliyattan kurtulamadık ama kızım iyi çok şükür

Hadi insallah artık cumaya kadar gel bebis Tamam'mi bekletme. interiorarchitect doğurcak nerdeyse

ben de musluk suyu kullanıyom canım bakım uygulaması da telefon uygulaması olarak sormuştum kaç dk uyudu kaç kere kaka yaptı va tutmak için

Karpuz suyu halâ doğum yapmışsın yahu yedirdin bana karpuzlari hamileligimin son gunlerini gece gündüz wcde geçirdim bu arada benim oğlum çok nazlı hayret ediyorum dudağını buke buke ağlıyor mizmizlaniyor seninki de mi nazlı olacak ne

Musluk suyuyla yikiyorum canim. Bi de bizim sular felaket akiyor.ama inan onu kaynatip sogutmaya vaktim yok
Kiyafetlerini bile utuleyemedigim icin uzuluyorum ama yetisemiyorum ki
Kıyamam canım üzülme ya ben de musluk suyu kullanıyorum ütüyü de annem gelip yapıyo. yetişmek imkansız

ben de musluk suyu kullanıyorum. sizden de duyunca içim rahatladı

uygulama derken telefon uygulaması canım bebek kaç dk emdi uyudu vs kaydediyosun

Kizlar ilk dogumumda dikisimi lazerle yspnislardi simdi resmen dikmisler iple cok uzuldum kotu gorunuyor persembe gunu kontrole gidicem bu dikisler nasil aliniyor canim aciyack mi
Normal dogum muydu senin bilmiyorum ama benim ilk dogumda da diktiler lazerle yapistirmayi hic duymamistim. Bu dikisler kendiliginden dusuyor alinmiyor.

aynı şeyi ben de yaşıyorum üç kez kaka yaptı bugün hah tamam doydu gazi çıktı kaka da yaptı şimdi uyur derken yine acikiyor hoppaaaa don başa

ben de musluk suyu kullanıyorum. sizden de duyunca içim rahatladı

uygulama derken telefon uygulaması canım bebek kaç dk emdi uyudu vs kaydediyosun

Lütfen bu kadar kendini paralama canım akışına bırak birazcık :) tabi ki biz de musluk suyuyla yıkıyoruz. Takip olarak da anne yüreği en iyi takip programından daha iyidir

Ben de kullaniyorum hiç kilo almiyor sariligi atlatan kadar verelim dedik bagimlisi oldu kerata kanmiyor 30-40ml lere artik mamayi kasikla vermek lazimmis aslında lurk diye mideye indirmesin diye ama bir saat sürüyor biberonla veriyorum ben 3 seferde bölerek içiyorum 2-3 dk arayla bide daha isterse vermiyirum başka şeylerle oyaliyorum oynatiyorum şarkı söylüyorum emzik veriyorum ya da 3-4 dk memede tutup uyutuyorum doymadi diye dusunup fazlasini verme bence

Ekip benim evde toplanıo dirdirci kaynanalara insanbuL dan inciler
Bizim nesil iyi kv olmanin umutlarini saciyor etrafa canim
Bizimki gitti geri gelecekmis ruyalarima giriyor simdiden. Bi huzur yok şu gunlerde yemin ederim. Ortam gergin zaten malum. Yedigimden ictigimden bisey anlamiyorum. Bi de baskalarinin yatagi yorgani yeyip icmesiyle ugrasacak olmak hic isime gelmiyor. Bi evde toplansak hepimiz bi sure uzak kalsak nasil olur ki

Benim bebis 24 günlük oldu bugün toparlandi biraz büyüdü sariligi atlattı fakat isitme testinde bir kulagindan gecemedi halâ doktor normal birkaç kez daha banyo yaltirip gelin dedi ama ben korkuyorum bu tarz problem yaşayan var mi

Kıyamam canım üzülme ya ben de musluk suyu kullanıyorum ütüyü de annem gelip yapıyo. yetişmek imkansız
İnan cok zor tombigim ya. Esimin is kiyafetleri disinda hic utu yapamaz oldum. Haftada iki kere makarna pisirmeye basladim. Camasirlari makinenin icinde unutuyorum.cocuklar uyudu suan yorgunum oyuncak ve kiyafetlerle daginik olan koltuklarin ortasindayim yemek yapilacak ama halim yok. Cok sikayet ettim Allah im sükrüne erdirsin evlatlarimiz eslerimiz eksik olmasin yuvamizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…