2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
normal canım. benimki de öyle emecekler ki büyüyecekler. bu arada seni çok merak etmiştim oğlun iyi dimi

kızlar iki sorum var size. yardımlarınızı bekliyorum.
1- bebeklerin banyosunu normal musluk suyuyla mı yoksa kaynamış soğumuş suyla mı yaptırıyosunuz?
2-bebeğin bakım ve takibi için herhangi bir uygulama kullanıyomusunuz?

Musluk suyu ile yikiorum canım ben

normal canım. benimki de öyle emecekler ki büyüyecekler. bu arada seni çok merak etmiştim oğlun iyi dimi
Şükürler olsun kuzum iyi takip ediliyoruz sık sık şimdilik bir sıkıntı yok kafasında sıvı var ama ameliyat edilmedi durduğu için canım senin ne durumda peki bebisin

Canim benim oglum da uzun emiyodu doktor sorun yok anne Sütunu istediği kadar edebilir dedi. Bebegim kac gunluk bizim emme süremiz azaldı. Sanirim kuvvetli gelemedikleri için uzun duruyolar doymuyolar
Bugün biz 22 günlük olduk canım memede durmayı çok seviyor oglusdoysa bile illaki duracak orda uyuyacak

Elimde şişeyle geziyorum devamli canım ya ama bünyeden galiba bu sut işi çünkü herseyi denedim olmuyor . Bu sabah kızım memeyi biraz emdi.sonra sut akmaya başladı belki emse2bayag artacak
Tabi ya emmeyle çok alakası var benim birini çok emiyo birini az emdiği göğsümden süt fışkırıyo diğerinde daha az mesela

O süre boyunca emdiğine eminmisin peki ben bakyrm artık yutkunma Sesi gelmiyo benim Emzik gibi kullandığını anlayp bıraktryrm tabi en baştan beri yaptığım için yerine koyunca uyuyo öyle alış tı yani. Belki bi süre yapsan alışır seninki de. Yemene koyunca gözünü alıyo ama hafif sırtını ovyrm ya da beşiğini hafif sallyrm hemen uyuyo

Cozum bulan bana da soylesin bide bizimki yataga koydugum an irkiliyo
Gunaydin buarada canimm nasilsiniz hersey yolundadir umarim.seni gordugume cok sevindim
Kız bizimki de irkiliyo sanki korkutmuşsun gibi elini kolunu sallıyo ama yan çevirip sırtını hafif ovyrm ya da hafif sallyrm hemen uyuyo. Ama o ilk koyduğum anda o ka dar korkuyo ki

Ben normal çeşme sıyuyla yaptryrm. Bakım içinde 40 ı çıksın die beklyrm sonra yağlar la falan masajları yapmayı düşünyrm yani bahsettiğin bakım böyle bişeyse.şu An da da ellerine kollarına hareket yaptryrm arada bir yorulunca daha rahat uyuyo

Kızlar bi de bebeklerde Kulak ağrısı da çok oluyo ondan da ağlayabiliyo. Ablam söyledi kulağına eğilip pişt pişt die seslendikçe rahatladı kendi uzatıyo resmen kulağını ablam kulağı ağrıdığu zman böyle yapar dedi. Aklımızda bulunsun rahatlıyo öyle yapınca

Biz bugün işitme testimizi yaptırdık
Topuk kanımızı verdik
Doktorumuza muayene olduk
Ve tahliller için kan verdik
Yavrum çok şükür çok ağlamadı
Sesimi duydukça sakinleşti

Ama buralar çok aşırı sıcak yavrum hasta olmasın inşaallah
Üç gibi sonuçlar çıkacak umarım her şey yolundadır inşaallah

Bugün ilk dışarı çıkmamızdı emdik altımızı değiştirdik uyuduk arada etrafı izledik felan
Bin şükür günümüze

Teyzelerimiz inşaallah hepiniz iyisinizdir arkadaşlarım da tabi

Göğüs ağrısı nerdeyse herkeste var canım, vajinada ne çıktı canım enfeksiyon mu var acaba yanıyor dedin ya

Sivilce gibi birşey çktı cnm ya dikişlere yakın yerde dr u aradım sivilceyse sık değilse iyileşme reaksiyonu kendiliğinden geçer dedi ama ben bittim resmen

Musluk suyuyla yikiyorum canim. Bi de bizim sular felaket akiyor.ama inan onu kaynatip sogutmaya vaktim yok
Kiyafetlerini bile utuleyemedigim icin uzuluyorum ama yetisemiyorum ki

Ben de ilk zamanlar bebegimi 1 saat emzirirdim. Simdi bakiyorum yutkunma sesi 10 dk sonra bitiyor. O zaman diger memeyi veriyorum. Yutkunma sesi bittiginde emzirmiyorum. Uykusu varsa uyutuyorum. Uykusu yoksa 1 saat sonra acikiyor yine. Bu dongu boyle gidiyor :)

Gozun aydin canim :) saglikli sonuclar alin

SELAM anneler bugün 40-5 olduk hayla bi sancı bişey yok yarın kontrolum var INŞALLAH kendi sancim olur suni sanciya gerek kalmaz bu gece çok kötü rüyalar gördüm Benim için dua edermisiniz hepiniz lohusasiniz duaniz kabul olur hayirlisiyla sağ salim bebegimi kucagima alayım

matsiyahoje musluk suyuyla yıkıyorum cnnm
Bakım derken tam anlamadımama mustelanın vücut losyonu var üşümesin diye hızlıca sürüyorum giydiriyorum. 40 ı çıksın masajla sürücem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…