- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 30
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.041
Canim benim gözün aydın çok sevindim RABBİM hayirlisiyla buyutmeyi NASİP etsin INŞALLAH darisi benim veKızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim k.bakmayın Hepiniz den Allah razı olsun ben kızıma melegime kavuştum bu sabah 10.30 da elhamdulillah :) kendi sancilarimla normal doğum oldu oldukça zorlandım ama gerçekten de kızımı görünce herseyi unuttum biraz epizyo dikisin var ama hix önemli değil kizimin bir gülüşü etmez hiçbir acı :))
Allah kolaylık versin canım geçer inşallah tez vakitteAh cnm sorma doktoru aradım bugün, bende fena acı ve yanma var. Bakalım inşallah krem ilaç bişey önerir ya. Mahvoluyorum artık kaç gün oldu dışarıyı bırak yataktan salona geçemiyorum resmen
sen de pazartesi doğurcan canım az kaldı haftaya haftasonuna kadar doğurmayan kalmayacak
İnşallah kuzum inşallah ❤Canim benim gözün aydın çok sevindim RABBİM hayirlisiyla buyutmeyi NASİP etsin INŞALLAH darisi benim veLittlestar unu başına matsiyahoje in tahmini tutu benimkede tutar inşallah
hadi hayırlısı canım hazır ol sen de :)Canim benim gözün aydın çok sevindim RABBİM hayirlisiyla buyutmeyi NASİP etsin INŞALLAH darisi benim veLittlestar unu başına matsiyahoje in tahmini tutu benimkede tutar inşallah
Evet canım tuttu valla benim içinde salı çarşamba demiştin inşallah bebimkide tutarbihayaldi canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. tahminim tuttu hadi bakalım :)
canım sorma kv kp bide arkadaşım var evde. kv kp in hizmetini evişini ben yaparken arkadaşım da bebeği oyalıyor. bebeğime ben baksam işleri arkadaşım yapacak o hoş olmaz misafir zaten. kv kp de odalarında yatıyor dinleniyor. buraya ne için geldiler ne yapıyorlar... senin kendi işin en azından bugün yapmasan yarına kalır ama ben mecbur her gün üç çeşit yemek temizlik çamaşır bulaşıkla uğraşıyorumallah yardım etsin hepimize
İş yaaptirmasin sana eşine söyle o desin yemek yapsın kahvaltı hazırlasın bulasik çamaşır boş oturmaya gelmesin yani.oylesi lazım deil.Bizim nesil iyi kv olmanin umutlarini saciyor etrafa canim
Bizimki gitti geri gelecekmis ruyalarima giriyor simdiden. Bi huzur yok şu gunlerde yemin ederim. Ortam gergin zaten malum. Yedigimden ictigimden bisey anlamiyorum. Bi de baskalarinin yatagi yorgani yeyip icmesiyle ugrasacak olmak hic isime gelmiyor. Bi evde toplansak hepimiz bi sure uzak kalsak nasil olur ki
Canım
Canım benim de sivilce cıktı orada ben pek önemsemedim ama çok da yanma falan yok şu sıcakta da hiç çekilmez canım git eczaneden al biseyler zaten bir sürü sıkıntımız var o da tuzu biberi olmuş çok geçmiş olsun canım
eşim ailesine bişey demez canım. bugün söyledim durumu üzüldü napsın adam yapacak bişeyi yok bari anlatıp üzmiyim diye biçok şeyi söylemiyorum. sağolsun annem babam da çok sıkıntı yarattılar.babam misafirlerin ve kp in yanında kocamı azarladı. annem kv yi kızdırmış eşim de annemi.kenara çekti ağır konuşmui. baya perişan haldeyiz aileler düşman oldu zaten. kp babam yüzünden bana da tepkili kv annem yüzünden bana tepkili. ben annrmi üzdü diye eşimle soğuğum baya bu ara. eşime göre benim ailem yüzde yüz suçlu kendi ailesi safi iyi niyetle yapıyo ne yapıyosa. ailrsi iyice zıvanadan çıktı yalan söylemeye de başladılar eşim de farkında ama hep haklı çılarıyo ailesini. dün gece uyandım 1,5 saat ağladım geri uyudum. bu halde bebek bakıyom süt yetirmeye çalışıyprum. anlatmıyım canım ya boşver. düzelir düzelir dedim ama gittikçe kötüye gidiyo. ben de kötüye gidiyorum her geçen günYa şakamı eşin hiçbirşey demiyor mu? Bnim eşim özellikle kayınvalde görümceler varken git biraz uyu dinlen der hep. Ben hala toparlayamadım bugün 24 gün oldu dikiş yerlerimde problem var acıdan sürekli yatma isteği varbütün işimi yemeğimi herşeyi kayınvalde hallediyor sağolsun .
Dişli gelin konustuİş yaaptirmasin sana eşine söyle o desin yemek yapsın kahvaltı hazırlasın bulasik çamaşır boş oturmaya gelmesin yani.oylesi lazım deil.
Yalnizim yorgunluktan geberiyorum agliyorum ama iyiki hepsi gitmis diyorum yinede. Uzun sure bi arada olmak kimseye yaramiyo malesef.senin icinde gececek bu gunler. Sen deniz icin guclu olmalisin bak sutun azalmasin. Biraz daha sabret sonra bugunleri konusup hepsinin kulagini cinlatiriz bol boleşim ailesine bişey demez canım. bugün söyledim durumu üzüldü napsın adam yapacak bişeyi yok bari anlatıp üzmiyim diye biçok şeyi söylemiyorum. sağolsun annem babam da çok sıkıntı yarattılar.babam misafirlerin ve kp in yanında kocamı azarladı. annem kv yi kızdırmış eşim de annemi.kenara çekti ağır konuşmui. baya perişan haldeyiz aileler düşman oldu zaten. kp babam yüzünden bana da tepkili kv annem yüzünden bana tepkili. ben annrmi üzdü diye eşimle soğuğum baya bu ara. eşime göre benim ailem yüzde yüz suçlu kendi ailesi safi iyi niyetle yapıyo ne yapıyosa. ailrsi iyice zıvanadan çıktı yalan söylemeye de başladılar eşim de farkında ama hep haklı çılarıyo ailesini. dün gece uyandım 1,5 saat ağladım geri uyudum. bu halde bebek bakıyom süt yetirmeye çalışıyprum. anlatmıyım canım ya boşver. düzelir düzelir dedim ama gittikçe kötüye gidiyo. ben de kötüye gidiyorum her geçen gün
İnşallah emecek canım yaTabi ya emmeyle çok alakası var benim birini çok emiyo birini az emdiği göğsümden süt fışkırıyo diğerinde daha az mesela
Bende aynin durumdayım canimMrhb. Bayanlar bebeģin mama takviyesi yapanlar var mı?ben bu hafta sütüm yetmediği için mamaya da başladım ve çok üzülüyorum.kızım her seferinde biraz daha fazla istiyor mamayı ve hiç doymadığinı düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Toplamini bilemicem de dune kadar doktor dedigi için her emzirme arkasına 20-30 ml veroyordum ki emmezse eğer direk 50 ml (doymazsa + 10 ml )Peki kaç ml veryorsun gün içinde toplam.gündüzleri uyumuyor hiç.doymuyor o yüzden uyumuyor die
düşünüyorum
Canım uykusuzluktan, yorgunluktan olabilir. Bebeğin uyuyunca sende uyu dinlenbide ciddi anlamda depresyondayım aşırı unutkanlık yapıyo o da. sabahtan beri çocuğa aynı göğsü verip niye ağlıuo bu çocuk dyip durmuşum. yalnız olsaydım ne zaman farkedecektim acaba bunudün de eşim uyarmasa bi saat arayla iki kere verecektim ilacını