2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim benim gözün aydın çok sevindim RABBİM hayirlisiyla buyutmeyi NASİP etsin INŞALLAH darisi benim ve Littlestar unu başına matsiyahoje in tahmini tutu benimkede tutar inşallah

Ya şakamı eşin hiçbirşey demiyor mu? Bnim eşim özellikle kayınvalde görümceler varken git biraz uyu dinlen der hep. Ben hala toparlayamadım bugün 24 gün oldu dikiş yerlerimde problem var acıdan sürekli yatma isteği var bütün işimi yemeğimi herşeyi kayınvalde hallediyor sağolsun .

İş yaaptirmasin sana eşine söyle o desin yemek yapsın kahvaltı hazırlasın bulasik çamaşır boş oturmaya gelmesin yani.oylesi lazım deil.

Sağol cnm eczane bilir mi ya? Kıpkırmızı şişlik dikiş yeri içinde ve kenarında var acaba iltihapmı oldu yoksa sivilcemi başka bişey mi bilmiyorum gittiğim hastane bu darbe marbe olaylarından kapanmış, dr işsiz kaldı aradım daha bi yere başlamamış. Başka dra gitmek istemiyorum derdim büyük başını şişirdim cnm kusura bakma

eşim ailesine bişey demez canım. bugün söyledim durumu üzüldü napsın adam yapacak bişeyi yok bari anlatıp üzmiyim diye biçok şeyi söylemiyorum. sağolsun annem babam da çok sıkıntı yarattılar.babam misafirlerin ve kp in yanında kocamı azarladı. annem kv yi kızdırmış eşim de annemi.kenara çekti ağır konuşmui. baya perişan haldeyiz aileler düşman oldu zaten. kp babam yüzünden bana da tepkili kv annem yüzünden bana tepkili. ben annrmi üzdü diye eşimle soğuğum baya bu ara. eşime göre benim ailem yüzde yüz suçlu kendi ailesi safi iyi niyetle yapıyo ne yapıyosa. ailrsi iyice zıvanadan çıktı yalan söylemeye de başladılar eşim de farkında ama hep haklı çılarıyo ailesini. dün gece uyandım 1,5 saat ağladım geri uyudum. bu halde bebek bakıyom süt yetirmeye çalışıyprum. anlatmıyım canım ya boşver. düzelir düzelir dedim ama gittikçe kötüye gidiyo. ben de kötüye gidiyorum her geçen gün

Yalnizim yorgunluktan geberiyorum agliyorum ama iyiki hepsi gitmis diyorum yinede. Uzun sure bi arada olmak kimseye yaramiyo malesef.senin icinde gececek bu gunler. Sen deniz icin guclu olmalisin bak sutun azalmasin. Biraz daha sabret sonra bugunleri konusup hepsinin kulagini cinlatiriz bol bol

Bende aynin durumdayım canim

Peki kaç ml veryorsun gün içinde toplam.gündüzleri uyumuyor hiç.doymuyor o yüzden uyumuyor die
düşünüyorum
Toplamini bilemicem de dune kadar doktor dedigi için her emzirme arkasına 20-30 ml veroyordum ki emmezse eğer direk 50 ml (doymazsa + 10 ml )
şimdi ise emmeye zorluyorum memede daha çok tutuyorum zaten doyduginda uyuyor ama doymazsa nerdeyse beni emecek halde olunca 40ml veriyorum yani anlayacagin bebeğim bir ogunde 50-60ml devirmezse doymuyor

Canım uykusuzluktan, yorgunluktan olabilir. Bebeğin uyuyunca sende uyu dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…