2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizde 1 haftalık olduk sarılığıyla uğraşıyorum oğlumun bir iniyor bir çıkıyor. Sanki bazen karnı agrıyor gibi geliyor bacaklarını karnına Çek'iyor doktorumuz mümkün olduğunca üst üste giydirme dedi acaba üşüttüm mü bilemiyorum

Canım ben de ç yaklaşık 1 haftadır böyleyim her bir memeyi yarımşar saat verdiğim günlerden 5er dakikaya indi ve yetmiyordum ne yediysem artmadı kaç gündür mama takviyesi yapıyorum ama çok üzülüyordum dün gece ağladım yetemiyorum diye sonra dua ettim ve farklı olarak kuru incir hoşafı içtim bugün emzirdim tek gögsümde 20 dakikadan fazla durdu ve uyudu sıktığımda hala da süt geliyordu diğer göğsümü vermedim bile o kadar mutlu oldum ki inşallah böyle devam eder, buarada moral de çok önemli 2 haftadır annemde kalıyordum eşimi çok özlemiştim dün burdaydı çok güzel vakit geçirdik onun da etkisi olabilir canım, anlayacağın her zaman aynı seviyede gitmiyor sütü etkileyen bir çok faktör oluyor

Canim bende de var sezeryan ağrısı dikis in sağına ve soluna içten kalın dikis atılıyor dedi benim doktorum fıtık olmasın diye yapacak birsey yokmuş yatıp kalkarken yan yatıp kalk

Valla ben zorla değil yani susadığım için günde en az 3-3.5 litre su içiyrm onun etkisi çok oluyo bence başka hiç bişey de yamyrm naısl su içmen
Elimde şişeyle geziyorum devamli canım ya ama bünyeden galiba bu sut işi çünkü herseyi denedim olmuyor . Bu sabah kızım memeyi biraz emdi.sonra sut akmaya başladı belki emse2bayag artacak

Kızlar ben daha doğuramadim ya.cumartesi sondu doktorum da daha tam olgunlaşmamış kafası tam rahime girmemiş dedi.salıya gel dedi.sunide versem bö yi le olunca açılma olmaz dedi.ben napicam ya. Artık stres yaptım.acilcaksada açılmaz.herdakika sancı bekliyorum.bi tavsiye verin neolur

Elimde şişeyle geziyorum devamli canım ya ama bünyeden galiba bu sut işi çünkü herseyi denedim olmuyor . Bu sabah kızım memeyi biraz emdi.sonra sut akmaya başladı belki emse2bayag artacak
sakin ama sakin pes etme.bak 28.gunde emmeye basladi.bende hic emmez diyordum ama emdi.biberonu da aliyor.adagin falan varsa onu mutlaka kes.bekletme.o da anneyle cocuk arasina girer derler.

Kızlar Günaydın bişey danisicam size bebeğim hiç memeden ayrılmak istemiyor ya 40 45 dk emziriyorum bıraksam 2 saat daha emecek çok iştahlı da değilim halsiz düşüyorum sut ona rağmen maşallah geliyor ama bu kadar memede kalması normal mi ya kendim mi cekmeliyim yoksa o bırakana kadar beklemeli miyim napıyım sizce

Anladım cnm haklısın galiba moral etkili. Ben göğüslerim acısından her meme isteyişinde inanılmaz geriliyorum stres oluyorm belkide onun etkisiylede azaldı. Kendi vücudumun huzursuzluğu bi geçse rahat rahat bakıcam yavruma ama hem göğüslerim acıyo yanıyo vermek istemiyorum hemde vanijamda bişryler çıktı yanıyo offfff sürekli ağlıyorum bende . Allahım yardımcımız ol

Hepimiz aynı durumdayız çözen yok bu durumu cnm ya

Canim bende de var sezeryan ağrısı dikis in sağına ve soluna içten kalın dikis atılıyor dedi benim doktorum fıtık olmasın diye yapacak birsey yokmuş yatıp kalkarken yan yatıp kalk
Bende de oluyor canım ya özellikle sağ tarafimda acıyor normalmiymis yani canım

Cozum bulan bana da soylesin bide bizimki yataga koydugum an irkiliyo
Gunaydin buarada canimm nasilsiniz hersey yolundadir umarim.seni gordugume cok sevindim

Göğüs ağrısı nerdeyse herkeste var canım, vajinada ne çıktı canım enfeksiyon mu var acaba yanıyor dedin ya

Canim benim oglum da uzun emiyodu doktor sorun yok anne Sütunu istediği kadar edebilir dedi. Bebegim kac gunluk bizim emme süremiz azaldı. Sanirim kuvvetli gelemedikleri için uzun duruyolar doymuyolar

sakin ama sakin pes etme.bak 28.gunde emmeye basladi.bende hic emmez diyordum ama emdi.biberonu da aliyor.adagin falan varsa onu mutlaka kes.bekletme.o da anneyle cocuk arasina girer derler.
Adagum2var canım ama kirkinda kescem inşallah. Ay inşallah benimki de 3mer ya her gün uğraşıyorum devamli pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…