- 21 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.275
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.781
Canim benimki gazi olunca oyle yapiyor gaz damlasi kullanali oyle olmadi tabi doktorla gorus. Oyle olsugunda bi hazi i almaya calia omzuma alip poposuna vurumca cikmiyorsa yag ile hobegine saat yonunde alti defa dairesel masaj yap sonra alti defa ayaklari karnima dogru it cek tabi dikkatlice sonra gobegine saatin ters yonune alti defa yine masaj yap ben bazen oyle cikariyorum. Allah yardimcin olsun.Bebeğim 22 günlük memede ağlıyor, içemiyor sanki. Sabaha kadar durmaz ağlar, neden olabilir? Ne yapmalıyım??
Bende az once arkafasa baska bi yontem yaZdim boyleKızlar gaz problemi için bizde işe yarayan birşey paylaşıyorum belki sizdede yarar.
Hatırlayanlar olur belki benim bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Orda emzirme için gittiğimde süt gelmediğinden mama veriyorduk. Beslenme işi bittikten sonra hemşireler bebekleri direk yüz üstü yatırıyor. Bir sürü bebek var tabi hangi birinin gazı bezi uğraşacaklar :) sizde evde deneyin isterseniz ben denedim gazını kendi bile çıkardığı zamanlar var :) çıkarmayıp ağlarsa sırtını ovalayıp, mide üzerine gelecek şeklde vurursanız çıkr.
İnşallah işinize yarar. Sevgiler
Ben de aynı marka kullanyrm da bebek emdikten sonra sağdığınız için mi acaba az çıkıyo ya da tek göğüstennmi bahsedysnz anlamadım 30 cc nasıl çıkıyoBende ondan aldım canım ok olan kısım üste geliyor dimi bende maximum 30 sagiyorum da yanlış mı takıyoruz ki
Allah razı olsun, akşamdan beri böyle bizde önce gaz diye düşündük ama geçecek gibi düzelecek gibi değil. Hiç süt içemez hale geldiCanim benimki gazi olunca oyle yapiyor gaz damlasi kullanali oyle olmadi tabi doktorla gorus. Oyle olsugunda bi hazi i almaya calia omzuma alip poposuna vurumca cikmiyorsa yag ile hobegine saat yonunde alti defa dairesel masaj yap sonra alti defa ayaklari karnima dogru it cek tabi dikkatlice sonra gobegine saatin ters yonune alti defa yine masaj yap ben bazen oyle cikariyorum. Allah yardimcin olsun.
Bende az once arkafasa baska bi yontem yaZdim boyle
Olursa daha rahat tabi onemli olan her beslenme sonrasi oyalalanmafan hemen gazini almak bebegin
Gazi vardir. Ayrica hergun ayni saatlerde agliyor bacaklarini cekiyorsa memeyi hem emmek istiyor hemde emmiyorsa koliktirBebeğim 22 günlük memede ağlıyor, içemiyor sanki. Sabaha kadar durmaz ağlar, neden olabilir? Ne yapmalıyım??
Uzerine kimyon dokup yersen yapmiyormus canim gaz yapan yiyeceklerde kimyon kullanabilirsinKizlar bulgur pilavi sut yapiyor diyorlar ama ayni zamanda gaz yapiyormus bunun bi cozumu var mi
Benimki de oyle gibi ama dertme duzelir emzirirken falan da katlaniyor daha yumusak dokulari buyudukce gelisicekKızlar bebeğimin kulak kepçesinin üst kısmı doğduğundan beri kıvrık katlı gibi. Her ikisi de. Sizinkilerin nasıl şekli mi böyle yeni doğduğu için mi böyle anlamıyorum :/
Masallah kuzucuga rabbim sifa versin insallah duzelir annesiCanim nete girip yazamadim kusura bakmayın doğumdan 1 hafta sonra bebeğim yoğun bakimdan çıktı ameliyat olmadı kafasındaki sıvı artmadigi için beyin cerrahi mız olumlu konuşuyor çarşamba yine kontrolumuz var suan yanımda mışıl mışıl uyuyor maşallah uslu bir bebek gayet iştahlı sunum yetmeyecek diye korkuyorum valla :) :) inşallah hep böyle devam eder sıvısı büyümez de ameliyat olmaz kuzucum kilo bilem almış 1 haftada 440 gr almış toparladı kendini teyzesi en yakın zamanda atıcam fotosunu melegimin :) :)
Yanlış taktığın Zaman sagamiyorsun dikkat et aman Can'ım ben uzun sure oyle denedim şutuBende ondan aldım canım ok olan kısım üste geliyor dimi bende maximum 30 sagiyorum da yanlış mı takıyoruz ki
bide benim dediğim gibi dene Can'ımbende oklari yukarda kullaniyordum.tersmiymis yani.benim gayet iyi sutum cikiyordu o sekilde
Bnimde oturup kalkarken sizin oluyo.ilk hafta antibiyotik filan kullanmadugim o yuzdenbgaliba.ben de Senn gibi Alttan muayeneden kaciyorumIltihap varmış zaten sanırım doğumda dr dedi ki sana nie ilaç veröediler çok iltihap var burda dikişim atarken söyledi. Ağrı var sızı var herşey var yani gitmem lazım ama alttan muayeneden kokryrm resmen şu An hala dikiş ağrım var ya
ben evi taşıyamam belki ama şöyle bi kaldırır indiririm artık
Kizlar hãstanedeki emzirme egitmeni bana bi seferde emmesi icin tek gogsun yeterli ikisini birden verme dedi ama benim pasam birini emdi diyelim 20-25 dk emiyor sonra sut bitince yada azalinca diyim basiyo yaygarayi hirslaniyor mecbur digerini veriyorum napcsm bn?
Benimkinin de bi kulagi oyleKızlar bebeğimin kulak kepçesinin üst kısmı doğduğundan beri kıvrık katlı gibi. Her ikisi de. Sizinkilerin nasıl şekli mi böyle yeni doğduğu için mi böyle anlamıyorum :/
Hayirli sabahlar kizlar bebegim ishal oldu sanirim benden kaynakli usuttum mu acaba hava sicak diye cami acmistim ama napsamki bu sicakta