2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar gaz problemi için bizde işe yarayan birşey paylaşıyorum belki sizdede yarar.
Hatırlayanlar olur belki benim bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Orda emzirme için gittiğimde süt gelmediğinden mama veriyorduk. Beslenme işi bittikten sonra hemşireler bebekleri direk yüz üstü yatırıyor. Bir sürü bebek var tabi hangi birinin gazı bezi uğraşacaklar :) sizde evde deneyin isterseniz ben denedim gazını kendi bile çıkardığı zamanlar var :) çıkarmayıp ağlarsa sırtını ovalayıp, mide üzerine gelecek şeklde vurursanız çıkr.

İnşallah işinize yarar. Sevgiler

Bebeğim 22 günlük memede ağlıyor, içemiyor sanki. Sabaha kadar durmaz ağlar, neden olabilir? Ne yapmalıyım??
Canim benimki gazi olunca oyle yapiyor gaz damlasi kullanali oyle olmadi tabi doktorla gorus. Oyle olsugunda bi hazi i almaya calia omzuma alip poposuna vurumca cikmiyorsa yag ile hobegine saat yonunde alti defa dairesel masaj yap sonra alti defa ayaklari karnima dogru it cek tabi dikkatlice sonra gobegine saatin ters yonune alti defa yine masaj yap ben bazen oyle cikariyorum. Allah yardimcin olsun.
Bende az once arkafasa baska bi yontem yaZdim boyle
Olursa daha rahat tabi onemli olan her beslenme sonrasi oyalalanmafan hemen gazini almak bebegin

Bende ondan aldım canım ok olan kısım üste geliyor dimi bende maximum 30 sagiyorum da yanlış mı takıyoruz ki
Ben de aynı marka kullanyrm da bebek emdikten sonra sağdığınız için mi acaba az çıkıyo ya da tek göğüstennmi bahsedysnz anlamadım 30 cc nasıl çıkıyo

Allah razı olsun, akşamdan beri böyle bizde önce gaz diye düşündük ama geçecek gibi düzelecek gibi değil. Hiç süt içemez hale geldi

Kızlar bebeğimin kulak kepçesinin üst kısmı doğduğundan beri kıvrık katlı gibi. Her ikisi de. Sizinkilerin nasıl şekli mi böyle yeni doğduğu için mi böyle anlamıyorum :/

Kızlar bebeğimin kulak kepçesinin üst kısmı doğduğundan beri kıvrık katlı gibi. Her ikisi de. Sizinkilerin nasıl şekli mi böyle yeni doğduğu için mi böyle anlamıyorum :/
Benimki de oyle gibi ama dertme duzelir emzirirken falan da katlaniyor daha yumusak dokulari buyudukce gelisicek

Masallah kuzucuga rabbim sifa versin insallah duzelir annesi

Bende ondan aldım canım ok olan kısım üste geliyor dimi bende maximum 30 sagiyorum da yanlış mı takıyoruz ki
Yanlış taktığın Zaman sagamiyorsun dikkat et aman Can'ım ben uzun sure oyle denedim şutu
bende oklari yukarda kullaniyordum.tersmiymis yani.benim gayet iyi sutum cikiyordu o sekilde
bide benim dediğim gibi dene Can'ım

Bnimde oturup kalkarken sizin oluyo.ilk hafta antibiyotik filan kullanmadugim o yuzdenbgaliba.ben de Senn gibi Alttan muayeneden kaciyorum

Kizlar hãstanedeki emzirme egitmeni bana bi seferde emmesi icin tek gogsun yeterli ikisini birden verme dedi ama benim pasam birini emdi diyelim 20-25 dk emiyor sonra sut bitince yada azalinca diyim basiyo yaygarayi hirslaniyor mecbur digerini veriyorum napcsm bn?

Bana da hep 2googus dedi doktorlar doymuyosa ver bence

Hayirli sabahlar kizlar bebegim ishal oldu sanirim benden kaynakli usuttum mu acaba hava sicak diye cami acmistim ama napsamki bu sicakta

Kızlar Ertuğrul paşa uyuyor ama benim uykum kaçtı aman o huzur ve sağlıkla uyusun da bana şölen olur

Bu gece çok şükür daha rahattık .kimi günler uyuyarak kimi uykusuz geçecek demek ki...

@karpuz_suyu eee ama hadi sıra sizde sonra da @jindam daaa
Sİzi de cennet kokusu almanız için bekliyoruz

Bu Arada herkese günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…