- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.821
Ya aynen canım souk su içme souk meyve yeme biri benim kv ye bunu açıklasin artık beynini yediiijiBen arastirdim dondurma yendiginde annenin vucut isisinda eriyor bebege gecmesi mumkun degilmis. Zaten mantik olarakta oyle ama bu kani nasil yerlesmis bilemiyorum.
Ben sıramı devrediyorumKızlar Ertuğrul paşa uyuyor ama benim uykum kaçtıaman o huzur ve sağlıkla uyusun da bana şölen olur
Bu gece çok şükür daha rahattık .kimi günler uyuyarak kimi uykusuz geçecek demek ki...
Littlestar eee ama hadi sıra sizde sonra da @jindam daaa
Sİzi de cennet kokusu almanız için bekliyoruz
Bu Arada herkese günaydın
Kuzummm sıram senindir baksana benim oğluşun geleceği yok
Ooy canım benim teşekkür ederimBiz de seni agustos annelerine yar etmeyiz bunu bilesin
Inşallah canım benim çok sağol :)Allah im bu ne guzel bi haber yemin ederim cok sevindim canim. İnsallah hic gerek kalmaz operasyona. Annesi ona sifa gibi gelmis baksana:) masallah ona
Sağol canım benim insallahMasallah kuzucuga rabbim sifa versin insallah duzelir annesi
Ben günde 2 kere iciorum canjm maşallah sütüm Var incir taze üzüm fln da yiorum 4 lt şu içiyorumKızlar lactamil süt yapıyormuş doğru mu kullanan var mı
Bizim ki de ayni. Bebek kustu mu sen belin acik yatiyorsun gece gordum felan diyorYa aynen canım souk su içme souk meyve yeme biri benim kv ye bunu açıklasin artık beynini yediiiji
Takvimin silinince stres yapma emi. 42.haftaya kadar yolu var bu isin. O bebek buraya gelecek :))Ooy canım benim teşekkür ederimdualarımız bekliyorum o zaman temmuzun şu son gününde gelsin oğluşum :)
Tamam güzel yürekli arkadaşımmTakvimin silinince stres yapma emi. 42.haftaya kadar yolu var bu isin. O bebek buraya gelecek :))
Aman Allah im kilo mu aldin :) hamilelikte kilo mu alinirmisZaten moralim bozuk oğluşum gelmiyor sabah sabah kvnin dediğine bakın kilo aldın sen ama dimiiYani doğurdum doğuracam bu aya kadar almayıp nasıl duracaktım oooofff deliricem yaa
Vallahi oyle dedi yaaaAman Allah im kilo mu aldin :) hamilelikte kilo mu alinirmisidilduam ın evine senin kvyi de yolla bakim ben geliyorum
Pc halen yok arada girip bakacağım bebeğin nsl ?iyiyiz canım benim. biz de gazla uğraşıyoruz uyumuyor kerata kıvranıp duruyor. allah yardımcımız olsun. yavruş düzelsin pc de yapılsın biran önce sahalara geri dönrrsin inşallah:)
Esin aksam evdeyken dus al bnce yoksa zor :)İki gundur kusmuk oldu her yerim. Dus almaya firsatim yok yalnızım ve kusmukluyum dostlarim
Canım ben dondurma da yiyorum, suyumu da soğuk içiyorum . Şu sıcaklarda zaten ılık su içmem mümkün değil. Alakası yok yani, çok fazla kasmayın sakınmayın derim sakınan göze çöp batarmış .Ben arastirdim dondurma yendiginde annenin vucut isisinda eriyor bebege gecmesi mumkun degilmis. Zaten mantik olarakta oyle ama bu kani nasil yerlesmis bilemiyorum.