2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hayirli sabahlar kizlar bebegim ishal oldu sanirim benden kaynakli usuttum mu acaba hava sicak diye cami acmistim ama napsamki bu sicakta
Günaydın canım. İnanır mısın benimki de öyle. Tüm gece ishal gibi kakasını yaptı, bütün emdiğini çıkardı çocuğum. Dün iki dondurma yedim, dünyanın da soğuk suyunu içtim. Tabi aşırı soğuk değildi ama gene de bebeği etkiliyor galiba. Hala daha bu saat oldu sürekli gaz çıkarıyor bebeğim. Annem kızdı ben bir sene dondurma yemedim emzirirken diye

Bana da hep 2googus dedi doktorlar doymuyosa ver bence
Bebiş doymuyordur canım. Normalde evet tek göğsü bırakınca yeterli olabilmeli ama diğer göğsü de mutlaka teklif etmelisin alıyorsa devam etmeli.
Benim bebeğimde sarılık var o yüzden 3 saati geçirmeden ve mümkünse her iki memeyi de vererek emzirmeye çalışıyorum.

Bizimki de gece hep uyandı, ishal gibi kaka yaptı. Tam yeni bez koyuyorum hoop anında pisletti. Sanırım soğuk yeme içme olayını çok abarttım. Ah hep acemilik bu birnci çocuklardan çıkacak galiba. Daha dikkatli olmam lazım.
Gece uyuyan çocuklara hayranım ben en az iki, sabahı da sayarsak üç kez kalkıyorum bebeğin sarılığının geçmesi için çok sık emzirmem lazım. Bir de geçse de normalde de 3 saati aşmamalıymış ya iki emzirme arası, illa ki kalkılıyor. Parça parça uyku da işe yaramıyor böylelikle

Günaydın canım :)
Zaten hep @karpuz_suyu yüzünden doğuramıyorum ben :) önümü açmıyoo :)

Peki d vitamini süte geçiyor mu ki yaa bugün doktora sormayı unuttum bende de eksik d vitamini ikimiz birden bi de fazla olmasın :)) Devit'te BHA var, yazıyor.
süte geçiyor bildiğim kadarıyla canım ama doktor bana sen de kullan bebeğe de ver dedi. o kadar da geçmiyo heralde. monovitte sadece yağ ve d vitamini var. bha varsa kullanma derim

Evet bizler acemi anne olarak çok tatlıyız bence
Yavrular için çarpıyor kalbimiz
Rabb im emanet etti bize onları ve bizler Onlar için uykusuz kalıyoruz
Meme uçlarımız sızlıyor kanıyor ama yine vazgeçmiyoruz
Kakaları bile güzel kokuyor
Ben de defalarca kalkıyorum ki normalde uykusu ağır Bi insandım ve de gebelik boyunca hiç uykusuzluk çekmedim hep çok rahat uyudum diyebilirim

Onlar iyi olsun sağlıklı huzurlu olsun da biz elimizden gelenin en iyisini yaparız inşaallah Rabb im güç versin inşaallah

Benimde ayni durumda emiyo sonra kusuyo ishal dencabasi. Ben sadece cam acik yatiyorum soguk suda icmiyorum ama usuttum sanirim. Hava da cok sicak emzirirken terler bosaliyo mecbr bir yeri acmam gerekiyor

Yurt disinda tanidigimizda yok nasil temin edebiliriz ki canim. Ben verilen vitamini baslamadim henuz.

Benim 17gün oldu halen oturup kalkamiyorum ve agri kasinti yapiyor canim. Cabuk kapanmasi icin gecen hafta bi ilac verdi dr onu suruyorum

Aksine cok sicak hele emzirirken ter dokuorum ondan aciyorum cami ama hem kusuyo hem ishal oldu annem sen usutuyosun ondan bebege geciyo diyo ama caresi nedir ki
Bu sen uşütuyorsun bebege geciyor durumu dogru mu kizlar?
Benim bebegimde dun cok kustu. Hemen sen ayagin corapsiz belin bağrin acik geziyorsun ondan yorumunu aldim.

Ben arastirdim dondurma yendiginde annenin vucut isisinda eriyor bebege gecmesi mumkun degilmis. Zaten mantik olarakta oyle ama bu kani nasil yerlesmis bilemiyorum.

Kizlar bulgur pilavi sut yapiyor diyorlar ama ayni zamanda gaz yapiyormus bunun bi cozumu var mi
Ben pisirirken kimyon ekliyorum. Gaz sikintisi yasamadim.
Lakin kizlar ilk bebegimde o kadar dikkat ediyordum ki gaz problemini hic bi sekilde asamamistim . Bunda da her seyi yiyorum bebegim gazini kendi cikariyor. Ben anladim ki hic alakasi yok yeyip ictiklerimizle.

Allah im bu ne guzel bi haber yemin ederim cok sevindim canim. İnsallah hic gerek kalmaz operasyona. Annesi ona sifa gibi gelmis baksana:) masallah ona

Bebeğim 22 günlük memede ağlıyor, içemiyor sanki. Sabaha kadar durmaz ağlar, neden olabilir? Ne yapmalıyım??
Canim ememedigini hissediyorsan mutkaka bi dr a gotur ve dil baginda sıkıntı olup olmadigini kontrol ettir. Dil bagi kısa olan bebekler emmekte gucluk cekiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…