- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.801
Günaydın canım. İnanır mısın benimki de öyle. Tüm gece ishal gibi kakasını yaptı, bütün emdiğini çıkardı çocuğum. Dün iki dondurma yedim, dünyanın da soğuk suyunu içtim. Tabi aşırı soğuk değildi ama gene de bebeği etkiliyor galiba. Hala daha bu saat oldu sürekli gaz çıkarıyor bebeğim. Annem kızdı ben bir sene dondurma yemedim emzirirken diyeHayirli sabahlar kizlar bebegim ishal oldu sanirim benden kaynakli usuttum mu acaba hava sicak diye cami acmistim ama napsamki bu sicakta
Bebiş doymuyordur canım. Normalde evet tek göğsü bırakınca yeterli olabilmeli ama diğer göğsü de mutlaka teklif etmelisin alıyorsa devam etmeli.Bana da hep 2googus dedi doktorlar doymuyosa ver bence
Bizimki de gece hep uyandı, ishal gibi kaka yaptı. Tam yeni bez koyuyorum hoop anında pisletti. Sanırım soğuk yeme içme olayını çok abarttım. Ah hep acemilik bu birnci çocuklardan çıkacak galiba. Daha dikkatli olmam lazım.Kızlar Ertuğrul paşa uyuyor ama benim uykum kaçtıaman o huzur ve sağlıkla uyusun da bana şölen olur
Bu gece çok şükür daha rahattık .kimi günler uyuyarak kimi uykusuz geçecek demek ki...
@karpuz_suyu eee ama hadi sıra sizde sonra dainteriorarchitect daaa
Sİzi de cennet kokusu almanız için bekliyoruz
Bu Arada herkese günaydın
Aynen canım sağlıkla hayırlısıyla inşallahYeter ki minigime kavusayim diyosun
Günaydın canım :)Kızlar Ertuğrul paşa uyuyor ama benim uykum kaçtıaman o huzur ve sağlıkla uyusun da bana şölen olur
Bu gece çok şükür daha rahattık .kimi günler uyuyarak kimi uykusuz geçecek demek ki...
@karpuz_suyu eee ama hadi sıra sizde sonra dainteriorarchitect daaa
Sİzi de cennet kokusu almanız için bekliyoruz
Bu Arada herkese günaydın
süte geçiyor bildiğim kadarıyla canım ama doktor bana sen de kullan bebeğe de ver dedi. o kadar da geçmiyo heralde. monovitte sadece yağ ve d vitamini var. bha varsa kullanma derimPeki d vitamini süte geçiyor mu ki yaa bugün doktora sormayı unuttum bende de eksik d vitamini ikimiz birden bi de fazla olmasın :)) Devit'te BHA var, yazıyor.
Süpürge saç kurutma makinesi canım çaresi idil öyle uyuoduGaliba benim bebeğimde kolik yaçaresi var mı?
Evet bizler acemi anne olarak çok tatlıyız benceBizimki de gece hep uyandı, ishal gibi kaka yaptı. Tam yeni bez koyuyorum hoop anında pisletti. Sanırım soğuk yeme içme olayını çok abarttım. Ah hep acemilik bu birnci çocuklardan çıkacak galiba. Daha dikkatli olmam lazım.
Gece uyuyan çocuklara hayranım ben en az iki, sabahı da sayarsak üç kez kalkıyorum bebeğin sarılığının geçmesi için çok sık emzirmem lazım. Bir de geçse de normalde de 3 saati aşmamalıymış ya iki emzirme arası, illa ki kalkılıyor. Parça parça uyku da işe yaramıyor böylelikle
Aksine cok sicak hele emzirirken ter dokuorum ondan aciyorum cami ama hem kusuyo hem ishal oldu annem sen usutuyosun ondan bebege geciyo diyo ama caresi nedir kiOtutdugun yet cok mu serin? Bizim hep acik camlar.
Benimde ayni durumda emiyo sonra kusuyo ishal dencabasi. Ben sadece cam acik yatiyorum soguk suda icmiyorum ama usuttum sanirim. Hava da cok sicak emzirirken terler bosaliyo mecbr bir yeri acmam gerekiyorGünaydın canım. İnanır mısın benimki de öyle. Tüm gece ishal gibi kakasını yaptı, bütün emdiğini çıkardı çocuğum. Dün iki dondurma yedim, dünyanın da soğuk suyunu içtim. Tabi aşırı soğuk değildi ama gene de bebeği etkiliyor galiba. Hala daha bu saat oldu sürekli gaz çıkarıyor bebeğim. Annem kızdı ben bir sene dondurma yemedim emzirirken diye
Biz de seni agustos annelerine yar etmeyiz bunu bilesinHatunlaaarrben şimdi ağustosta doğurursamda bu topikte kalırım hee bırakamam siziiii
Canim bende dogum yaptigimdan beri haftada iki kere felan yiyorum bende de gaz durumu yok. Sut yapiyor@HejaR12
Canım süt mısır gaz yapmıyor mu bebekte
Yurt disinda tanidigimizda yok nasil temin edebiliriz ki canim. Ben verilen vitamini baslamadim henuz.Eki Görüntüle 1864371 Hanimlar D vitamini konusunu kuzenime sordum. Kuzenim eczaci ve amerikada farmakoloji uzerine doktora yaptı. Bebeklerde ilk 6 ay direkt güneşe çıkarmak zararlı olduğu için D vitamini alması daha doğru olurmuş. Marka olarak da fotoğrafını paylaştığımı önerdi. Katkı maddesi yokmuş içinde (Türkiyede var mı bilmiyorum bana kuzenim gönderecek.)
@karpuz_suyu ben de vermeyi düşünmüyordum ama gerekliymiş demek ki :) yine de sağlık ocağından verdikleri D vitaminini vermeyeceğim...
Benim 17gün oldu halen oturup kalkamiyorum ve agri kasinti yapiyor canim. Cabuk kapanmasi icin gecen hafta bi ilac verdi dr onu suruyorumNormal doğumdan sonra bana 4-5 dikiş atıldı ama hala çok canım yanıyor. Bir gün iyiysem diğer gün çok zor geçiyor. Bugün yine 9.günümde başa döndüm resmen. O kadar canım yanıyor ki oturamaz oldum. Şimdiye daha iyi olması gerekirdi herhalde. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan? Şu acı geçse kendimi daha iyi hissedeceğim
Bu sen uşütuyorsun bebege geciyor durumu dogru mu kizlar?Aksine cok sicak hele emzirirken ter dokuorum ondan aciyorum cami ama hem kusuyo hem ishal oldu annem sen usutuyosun ondan bebege geciyo diyo ama caresi nedir ki
Ben pisirirken kimyon ekliyorum. Gaz sikintisi yasamadim.Kizlar bulgur pilavi sut yapiyor diyorlar ama ayni zamanda gaz yapiyormus bunun bi cozumu var mi
Allah im bu ne guzel bi haber yemin ederim cok sevindim canim. İnsallah hic gerek kalmaz operasyona. Annesi ona sifa gibi gelmis baksana:) masallah onaCanim nete girip yazamadim kusura bakmayın doğumdan 1 hafta sonra bebeğim yoğun bakimdan çıktı ameliyat olmadı kafasındaki sıvı artmadigi için beyin cerrahi mız olumlu konuşuyor çarşamba yine kontrolumuz var suan yanımda mışıl mışıl uyuyor maşallah uslu bir bebek gayet iştahlı sunum yetmeyecek diye korkuyorum valla :) :) inşallah hep böyle devam eder sıvısı büyümez de ameliyat olmaz kuzucum kilo bilem almış 1 haftada 440 gr almış toparladı kendini teyzesi en yakın zamanda atıcam fotosunu melegimin :) :)
Canim ememedigini hissediyorsan mutkaka bi dr a gotur ve dil baginda sıkıntı olup olmadigini kontrol ettir. Dil bagi kısa olan bebekler emmekte gucluk cekiyorlar.Bebeğim 22 günlük memede ağlıyor, içemiyor sanki. Sabaha kadar durmaz ağlar, neden olabilir? Ne yapmalıyım??