2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Hmm anladım canım Allah yardımcın olsun bizi de haberdar et ins sağ salim.alırsın bebeğini kucağına

Kızlar bu sütü artırıyormuş kullanan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-30-23-23-33.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 23
Canımmm 9 gün mu geçtiii benimde yarın doluyor gunum ama tık yok bende de
Canım benim bir arkadaşım 42. Haftasında doğurmuş, kızı doğduğunda tırnakları acayip uzamış :) şimdi akıllı mı akıllı bi kızı var, stres yapma elbet doğacak Rabbim senin için en hayırlı Zamanda gönderecek yavrunu, gönlünü ferah tut lütfen..ve stres yapmak yerine bu son rahat günlerinin tadını çıkar, İnan ki duşa bile giremiyorum, hapis oldum evde.. Her şeyin hayırlısı, sen Allah'a bırak, o senin için en iyisini bilir

Bizde bu ilaci aldik internetten siparis ettik kullanmaya basladik

Nasıl bulacağız bu ürünü?

Cnm aynı durumdayım. 15 güne anca geçiyormuş. Benim dikişler geçti gibi. Ama sağ tarafımda dikişe çok yakın bir yerde kırmızılık var böyle sivilce gibi. Mahvetti beni. 1 saat otursam acısından duramıyorum illa uzanmam lazım. Nedir ne değildir hiç bilmiyorum. İltihap mı mikrop mu pedler alerjimi yaptı yoksa sivilcemi bilmiyorum artık iyileşmek istiyorum çok sıkıldım yaaa

Canım benim vallahi çok doğru dedin ben bu günlerin keyfini çıkarayım hatta isterseniz sizin yerinize de çıkarabilirim Zamanı gelince doğacak orda kalmayacak tabi ama sabırsız biri olduğum için stres yapıyorum boş yere kendime sağlıkla gelsin de yavrum varsın geç olsun
Size de güç kuvvet bol bol süt bebişlerinize de sütlü gazsız uykulu günler geceler nasip etsin

Allah iyi etsin kız senii vallahi ne güldürdün gece gece beni inşallah yazıcam bigun bende Bakalım suyumuz gelecek mi kelek mi çıkacak karpuz

Doğru söylüyorsun vallahi canım benim değerlendireyimm :) sabırsızımda ben birazcık Nerdeyse 32.haftadan beri bekliyorum

Bebeğim 22 günlük memede ağlıyor, içemiyor sanki. Sabaha kadar durmaz ağlar, neden olabilir? Ne yapmalıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…