2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Peki d vitamini süte geçiyor mu ki yaa bugün doktora sormayı unuttum bende de eksik d vitamini ikimiz birden bi de fazla olmasın :)) Devit'te BHA var, yazıyor.

Kizlar bulgur pilavi sut yapiyor diyorlar ama ayni zamanda gaz yapiyormus bunun bi cozumu var mi
Canim ben herseyi yiyorum.kuru fasulye bile yedim.(icine biraz kimyon attim) doktorum bana hersryden ye dedi.senin yedigin seyin gazi falan gecmez bebege.cunku bir suru yemek eliyorsun o sekilde.o gaz yapar su gaz yapar.yok oyle birsey sehir efsanesi onlar herseyden ye ki sutun kaliteli olsun dedi

Arkadaşlar daha önce de sordum ama pinar39 dan haberiniz var mı? Son mesajı aşağıdaki. Görüşen oldu mu? Çok merak ettim. İnşallah kendi de bebeği de iyidir.
Canim nete girip yazamadim kusura bakmayın doğumdan 1 hafta sonra bebeğim yoğun bakimdan çıktı ameliyat olmadı kafasındaki sıvı artmadigi için beyin cerrahi mız olumlu konuşuyor çarşamba yine kontrolumuz var suan yanımda mışıl mışıl uyuyor maşallah uslu bir bebek gayet iştahlı sunum yetmeyecek diye korkuyorum valla :) :) inşallah hep böyle devam eder sıvısı büyümez de ameliyat olmaz kuzucum kilo bilem almış 1 haftada 440 gr almış toparladı kendini teyzesi en yakın zamanda atıcam fotosunu melegimin :) :)

Kızlar pinar39 dan haberi olan var mı çok merak ediyorum onu.ayrıca @melda983 sütün yetiyor mu cnım yoksa mama kullanıyo musun?brbeği günde kaç defa besliyosun
Canim benim iyiyiz çok sağol düşündüğün için ameliyat olmadı bebisim sadece takip ediliyor sıvı artmasını sürece de ameliyat olmayacak çok güleç bir bebek maşallah suan mışıl mışıl uyuyor yanımda harika bir duygu bu :) :)

Canim benim şükürler olsun iyiyiz evimizdeyiz melegimle asıl siz Nasılsıniz Rana nasıl iyi mi canim

Canim cok sagol çok şükür sant takılması beyin cerrahimiz gerek duymadım hastalığı durmuş şuanda aktif değil çocuğun bilgildagi gayet rahat sıvı artmasını sürece asla müdahele etmiycem sıvının artacağını da hiç sanmıyorum dedi inşallah dediği gibi olur suan şükür hiçbir sikintimiz yok inşallah böyle devam eder

Benim ilk oğlum da 7 gün geçmişti ama bu şimdi 9. Sanırım ağustos annesi olucam. İnş benim gibi geçmezsin gününü böyle çok zor
Erkek bebekler geç doğar derlerdi de o kadar geçmi yaaa inşallah canım benim inşallah sende en kısa zamanda alırsın bebeişini kucağına gerçekten beklemez çok ama çok zor Sanırım benim psikolojim bozuldu

Benim ilk oğlum da 7 gün geçmişti ama bu şimdi 9. Sanırım ağustos annesi olucam. İnş benim gibi geçmezsin gününü böyle çok zor

Benimde 1 gün gecti dr çarşambaya kadar gelmezse çarşamba suni sancıyla başlatacak
Senin ilk doğumun kendi sancinla mi olmuştu ben suniden birazcık korkuyorum da

Ay bozulmasın psikolojin canım evet bu süreç zor ama bol bol dinlen uyumaya bak ben öyle yapıyorum çünkü Bebek gelince cokk yorgun olursun ve uykusuz. Ben artık şuanımı değerlendirmeye çalışıyorum sende öyle yap

Benimde 1 gün gecti dr çarşambaya kadar gelmezse çarşamba suni sancıyla başlatacak
Senin ilk doğumun kendi sancinla mi olmuştu ben suniden birazcık korkuyorum da
Benim ilk doğumum kendi sancımla başladı ama biraz zor bir doğumdu şiddetli sancım yoktu bana daha sonra suni sancı verdiler ve hemencecik doğurdum. Sancılar Nasıl şiddetlimi dersen bilemiyorum çünkü bana epidoral verdiler hiç sancı acı çekmemiştim. İns Çarşamba'ya kadar doğurursun

Ben de geçenlrrde süt iceyim hadi dedim doktor ballı peknezli ya da şekerli süt iç demisti süt yaparmış ictim fakat gazdan kivrandim bari icemiyorum surlar yapip yiyeyim dedim sabah akşam yedim bir iki gunde süt fiakirmaya başladı bide meyve suyunun faydasini görüyorum goguslerim hala fenalarda ne zaman duzelecek merak ediyorum

İnş yaa kendi sancim olmadan direk suniyle başlarsa açılma olmama ihtimali oluyormus ondan korkuyorum okadar sanxi çekip normal yapamazsam diye. Birde senin dr ne kadar bekleriz dedi benimki 1 haftadan fazla beklemiuor

İnş yaa kendi sancim olmadan direk suniyle başlarsa açılma olmama ihtimali oluyormus ondan korkuyorum okadar sanxi çekip normal yapamazsam diye. Birde senin dr ne kadar bekleriz dedi benimki 1 haftadan fazla beklemiuor
Canim ben yurtdışında kalıyorum burda 10. Günde doktor seni ve bebeği kontrol ediyor ona göre dogumu başlatıyor. Ben daha gün almadım yarın 10. Günümü dolduruyorum ve akşam üstü gidecem bakacaklar ama başlatmazlar pazartesi başlatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…