2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim ben yurtdışında kalıyorum burda 10. Günde doktor seni ve bebeği kontrol ediyor ona göre dogumu başlatıyor. Ben daha gün almadım yarın 10. Günümü dolduruyorum ve akşam üstü gidecem bakacaklar ama başlatmazlar pazartesi başlatırlar.

Hmm anladım canım Allah yardımcın olsun bizi de haberdar et ins sağ salim.alırsın bebeğini kucağına

Kızlar bu sütü artırıyormuş kullanan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-30-23-23-33.jpg
    Screenshot_2016-07-30-23-23-33.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 23
Canımmm 9 gün mu geçtiii :KK43: benimde yarın doluyor gunum ama tık yok bende de
Canım benim bir arkadaşım 42. Haftasında doğurmuş, kızı doğduğunda tırnakları acayip uzamış :) şimdi akıllı mı akıllı bi kızı var, stres yapma elbet doğacak Rabbim senin için en hayırlı Zamanda gönderecek yavrunu, gönlünü ferah tut lütfen..ve stres yapmak yerine bu son rahat günlerinin tadını çıkar, İnan ki duşa bile giremiyorum, hapis oldum evde.. Her şeyin hayırlısı, sen Allah'a bırak, o senin için en iyisini bilir:KK66:

Eki Görüntüle 1864371 Hanimlar D vitamini konusunu kuzenime sordum. Kuzenim eczaci ve amerikada farmakoloji uzerine doktora yaptı. Bebeklerde ilk 6 ay direkt güneşe çıkarmak zararlı olduğu için D vitamini alması daha doğru olurmuş. Marka olarak da fotoğrafını paylaştığımı önerdi. Katkı maddesi yokmuş içinde (Türkiyede var mı bilmiyorum bana kuzenim gönderecek.)

Littlestar Littlestar ben de vermeyi düşünmüyordum ama gerekliymiş demek ki :) yine de sağlık ocağından verdikleri D vitaminini vermeyeceğim...
Bizde bu ilaci aldik internetten siparis ettik kullanmaya basladik

Eki Görüntüle 1864371 Hanimlar D vitamini konusunu kuzenime sordum. Kuzenim eczaci ve amerikada farmakoloji uzerine doktora yaptı. Bebeklerde ilk 6 ay direkt güneşe çıkarmak zararlı olduğu için D vitamini alması daha doğru olurmuş. Marka olarak da fotoğrafını paylaştığımı önerdi. Katkı maddesi yokmuş içinde (Türkiyede var mı bilmiyorum bana kuzenim gönderecek.)

Littlestar Littlestar ben de vermeyi düşünmüyordum ama gerekliymiş demek ki :) yine de sağlık ocağından verdikleri D vitaminini vermeyeceğim...

Nasıl bulacağız bu ürünü?

Normal doğumdan sonra bana 4-5 dikiş atıldı ama hala çok canım yanıyor. Bir gün iyiysem diğer gün çok zor geçiyor. Bugün yine 9.günümde başa döndüm resmen. O kadar canım yanıyor ki oturamaz oldum. Şimdiye daha iyi olması gerekirdi herhalde. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan? Şu acı geçse kendimi daha iyi hissedeceğim

Cnm aynı durumdayım. 15 güne anca geçiyormuş. Benim dikişler geçti gibi. Ama sağ tarafımda dikişe çok yakın bir yerde kırmızılık var böyle sivilce gibi. Mahvetti beni. 1 saat otursam acısından duramıyorum illa uzanmam lazım. Nedir ne değildir hiç bilmiyorum. İltihap mı mikrop mu pedler alerjimi yaptı yoksa sivilcemi bilmiyorum :KK43: artık iyileşmek istiyorum çok sıkıldım yaaa :KK43:

Canım benim bir arkadaşım 42. Haftasında doğurmuş, kızı doğduğunda tırnakları acayip uzamış :) şimdi akıllı mı akıllı bi kızı var, stres yapma elbet doğacak Rabbim senin için en hayırlı Zamanda gönderecek yavrunu, gönlünü ferah tut lütfen..ve stres yapmak yerine bu son rahat günlerinin tadını çıkar, İnan ki duşa bile giremiyorum, hapis oldum evde.. Her şeyin hayırlısı, sen Allah'a bırak, o senin için en iyisini bilir:KK66:
Canım benim vallahi çok doğru dedin ben bu günlerin keyfini çıkarayım hatta isterseniz sizin yerinize de çıkarabilirim:KK66: Zamanı gelince doğacak orda kalmayacak tabi ama sabırsız biri olduğum için stres yapıyorum boş yere kendime :KK43: sağlıkla gelsin de yavrum varsın geç olsun :KK200:
Size de güç kuvvet bol bol süt bebişlerinize de sütlü gazsız uykulu günler geceler nasip etsin :anne:

Littlestar Littlestar biliyor musun senin mesaj yazdığına dair ileti her geldiğinde acaba doğum başladı diye mi yazacaksın diye heyecanla tıklıyorum :KK70: hatta esprimi bile hazırladım "Aaa karpuzsuyu'nun suyu gelmiiiiş" diyeceğim hahahaha :KK70: :KK70:
Allah iyi etsin kız senii vallahi ne güldürdün gece gece beni :KK70: inşallah yazıcam bigun bende :dua: Bakalım suyumuz gelecek mi kelek mi çıkacak karpuz:KK70:

Ay bozulmasın psikolojin canım evet bu süreç zor ama bol bol dinlen uyumaya bak ben öyle yapıyorum çünkü Bebek gelince cokk yorgun olursun ve uykusuz. Ben artık şuanımı değerlendirmeye çalışıyorum sende öyle yap
Doğru söylüyorsun vallahi canım benim değerlendireyimm :) sabırsızımda ben birazcık :110: Nerdeyse 32.haftadan beri bekliyorum :KK70:

Bebeğim 22 günlük memede ağlıyor, içemiyor sanki. Sabaha kadar durmaz ağlar, neden olabilir? Ne yapmalıyım??

X