2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hanimlar kafam cok karisti doktor bugun bana sakin sutunu sagma dedi sutun azalur dedi... ama heryerde emzirdkten sonra sagin yaziyordu hatta ben bazi ogunleri sagip biberonla veriyordum

Canım d vitamini çok önemli netten araştır sakin vermemmeslik etme. Eskiden 15. Gun basliolardi şimdi ilk günden baslatiolar
Evet aslında burda duyduktan sonra merak ettim baktım verilmesi gerekir gerçekten ama görümcem hiç vermedi bebeğine oda 6aylık birde geçen gün kontrolde bıngıldağı çok erken kapanmış hemen d vitaminini kes demiş verdi biliyor doktoru acaba dedim zarar mı veriyor bu vitamin

D vitamini ben gebelikte kullaniodum d vitamini vücut direnci için bile gerekli malum güneşte çok durmuoruz bebisi direkt güneşte yarım saat tutabilirsen verme d vitamini kemik gelişimini desteklediği için bingildak erken kapanmasını tetikliyor kimi bebişte

nasıl yanlış kullanıyomuşsun cnm merak ettim
Lansinoh marka aldım elektrikli üstteki mor kısmı ters takıyormuşum oda cekim gücü yarıdan baya aza iniyor daha önce kullanamadığım icin anlayamadım iki memeden max 30 sağıyordum suan 90 doğru kullanımla ama o Zaman daha doluydu göğüslerim anlayamadım ya tamamen acemilik

Bende ondan aldım canım ok olan kısım üste geliyor dimi bende maximum 30 sagiyorum da yanlış mı takıyoruz ki

anladım canım çok teşekkür ederim bende kullanıcam inşallah:) tabi doğurabilirsemm

Bende ondan aldım canım ok olan kısım üste geliyor dimi bende maximum 30 sagiyorum da yanlış mı takıyoruz ki
Ok olan kısım alt Can'ım ya bende oyle yapıyordum yanlışmış 7 yazan kısım üste gelecek bide okların uç kısımlarını ince uzun yola denk getir bilmiyorum tarif edebildim mi oklar üstten görünmeyecek yani 7 rakamı görünecek

Ayyy aynen ya. Duşta su gelince sızlıyo ne zaman toparlayıp sokaklara çıkabilicez yaaa çok sıkıldımmmm

D Vitamini konusunda bir marka daha buldum Wellcare diye duyan bilen kullanan var mı? Sprey şeklindeymiş bu da koruyucu yok yazıyor.

Sutu az olan anneler YAS INCIR yiyin.simdiye kadar tonla sey denedim sutumun artmasi icin.hicbiri bu kadar fark ettirmedi.onu da sut olsun diye degil.sevdigim icin esim almis.sutte yapiyomus iyiki aldin dedim.dun ve bu sabah yedim az once kizimi emzirdiktwn sonra gogsumun ucunu bastirdim her emzirmeden sonra yapiyorum sut kaldimi diye.sut fiskirdi resmen inanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…