-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.701
Evet aslında burda duyduktan sonra merak ettim baktım verilmesi gerekir gerçekten ama görümcem hiç vermedi bebeğine oda 6aylık birde geçen gün kontrolde bıngıldağı çok erken kapanmış hemen d vitaminini kes demiş verdi biliyor doktoru acaba dedim zarar mı veriyor bu vitaminCanım d vitamini çok önemli netten araştır sakin vermemmeslik etme. Eskiden 15. Gun basliolardi şimdi ilk günden baslatiolar
Canımmm inşallah suniye gerek kalmadan bi anda başlar sancılarınKontrolden çıktık sancı yok çarşambaya kadar hergün nst ye gireceğim gelmezse bebek çarşamba sabah yatış yapılıp suni denenecek . Hix sancim olmadan tam açıklığa ulaşmak da zor oluyormus ne yapacağım bilmiyorum
D vitamini ben gebelikte kullaniodum d vitamini vücut direnci için bile gerekli malum güneşte çok durmuoruz bebisi direkt güneşte yarım saat tutabilirsen verme d vitamini kemik gelişimini desteklediği için bingildak erken kapanmasını tetikliyor kimi bebişteEvet aslında burda duyduktan sonra merak ettim baktım verilmesi gerekir gerçekten ama görümcem hiç vermedi bebeğine oda 6aylık birde geçen gün kontrolde bıngıldağı çok erken kapanmış hemen d vitaminini kes demiş verdi biliyor doktoru acaba dedim zarar mı veriyor bu vitamin
Lansinoh marka aldım elektrikli üstteki mor kısmı ters takıyormuşum oda cekim gücü yarıdan baya aza iniyor daha önce kullanamadığım icin anlayamadım iki memeden max 30 sağıyordum suan 90 doğru kullanımla ama o Zaman daha doluydu göğüslerim anlayamadım ya tamamen acemiliknasıl yanlış kullanıyomuşsun cnm merak ettim
Aaaa bilmiyordum hiç peki ne sürmek lazım kiPudra çok zararlı bebekler için lütfen kullanmayın hem kanserojen oldukları söyleniyor hem de tozu yutulduğunda ciğerlere zarar verdiği.
Bende ondan aldım canım ok olan kısım üste geliyor dimi bende maximum 30 sagiyorum da yanlış mı takıyoruz kiLansinoh marka aldım elektrikli üstteki mor kısmı ters takıyormuşum oda cekim gücü yarıdan baya aza iniyor daha önce kullanamadığım icin anlayamadım iki memeden max 30 sağıyordum suan 90 doğru kullanımla ama o Zaman daha doluydu göğüslerim anlayamadım ya tamamen acemilik
anladım canım çok teşekkür ederim bende kullanıcam inşallah:) tabi doğurabilirsemmD vitamini ben gebelikte kullaniodum d vitamini vücut direnci için bile gerekli malum güneşte çok durmuoruz bebisi direkt güneşte yarım saat tutabilirsen verme d vitamini kemik gelişimini desteklediği için bingildak erken kapanmasını tetikliyor kimi bebişte
ok isareti olan kisim ustte olacakBende ondan aldım canım ok olan kısım üste geliyor dimi bende maximum 30 sagiyorum da yanlış mı takıyoruz ki
Ok olan kısım alt Can'ım ya bende oyle yapıyordum yanlışmış 7 yazan kısım üste gelecek bide okların uç kısımlarını ince uzun yola denk getir bilmiyorum tarif edebildim mi oklar üstten görünmeyecek yani 7 rakamı görünecekBende ondan aldım canım ok olan kısım üste geliyor dimi bende maximum 30 sagiyorum da yanlış mı takıyoruz ki
Canım benim de çok kotu olmuştu göğüslerim ben sag zeytinyağı ile ovdum biraz o rahatlattı ama tamamen geçmiyor.. Emerken gaz sancısı girince damağında eziyor fln iyice kötü oluyor.. Yatınca iğneler batıyor gibi oluyor iki Memiş'e deidilduam cnm ıslatınca daha iyi ama acısı geçmedi ya. Emrken yanıyo resmen
Canım ıslatmaya dewam et gecicek sabretidilduam cnm ıslatınca daha iyi ama acısı geçmedi ya. Emrken yanıyo resmen
Canım benim de çok kotu olmuştu göğüslerim ben sag zeytinyağı ile ovdum biraz o rahatlattı ama tamamen geçmiyor.. Emerken gaz sancısı girince damağında eziyor fln iyice kötü oluyor.. Yatınca iğneler batıyor gibi oluyor iki Memiş'e de
Canım ıslatmaya dewam et gecicek sabret