2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayy cokmu zorunuza gitti vah vah :halay: bu bi kinama degil, bu turk doktorlarinin zihniyeti. Acil durum olmadiktan sonra sezeryan kesssssssinlikle yasaktir yurtdisinda sekerim . Kolaya kacyor turkiye, neymis efendim guya Ozel doktor ozle doktor:KK47:
Senin ağzının payını verirdim de neyseki hamilesin saygısız seni

Ok olan kısım alt Can'ım ya bende oyle yapıyordum yanlışmış 7 yazan kısım üste gelecek bide okların uç kısımlarını ince uzun yola denk getir bilmiyorum tarif edebildim mi oklar üstten görünmeyecek yani 7 rakamı görünecek
bende oklari yukarda kullaniyordum.tersmiymis yani.benim gayet iyi sutum cikiyordu o sekilde

IMG-20160730-WA0024.jpg
Hanimlar D vitamini konusunu kuzenime sordum. Kuzenim eczaci ve amerikada farmakoloji uzerine doktora yaptı. Bebeklerde ilk 6 ay direkt güneşe çıkarmak zararlı olduğu için D vitamini alması daha doğru olurmuş. Marka olarak da fotoğrafını paylaştığımı önerdi. Katkı maddesi yokmuş içinde (Türkiyede var mı bilmiyorum bana kuzenim gönderecek.)

Littlestar Littlestar ben de vermeyi düşünmüyordum ama gerekliymiş demek ki :) yine de sağlık ocağından verdikleri D vitaminini vermeyeceğim...

Eki Görüntüle 1864371 Hanimlar D vitamini konusunu kuzenime sordum. Kuzenim eczaci ve amerikada farmakoloji uzerine doktora yaptı. Bebeklerde ilk 6 ay direkt güneşe çıkarmak zararlı olduğu için D vitamini alması daha doğru olurmuş. Marka olarak da fotoğrafını paylaştığımı önerdi. Katkı maddesi yokmuş içinde (Türkiyede var mı bilmiyorum bana kuzenim gönderecek.)

Littlestar Littlestar ben de vermeyi düşünmüyordum ama gerekliymiş demek ki :) yine de sağlık ocağından verdikleri D vitaminini vermeyeceğim...
Canm benim çok teşekkür ederim:) bende bunu temin etmeye çalışayım inşallah ❤ tabii vermemekte olmaz kaş yapıuım derken göz çıkarmayayım bide :dua:

Normal doğumdan sonra bana 4-5 dikiş atıldı ama hala çok canım yanıyor. Bir gün iyiysem diğer gün çok zor geçiyor. Bugün yine 9.günümde başa döndüm resmen. O kadar canım yanıyor ki oturamaz oldum. Şimdiye daha iyi olması gerekirdi herhalde. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan? Şu acı geçse kendimi daha iyi hissedeceğim

Kızlar bebeklere 15. Günde d vitamini başlıyoruz malum. İki sorum olacak: hem kendine hem de bebeğe d vitamini kullanan var mı? Bir de devit-3 verildi bize ama kanserojen koruyucular vs piyasadaki vitaminler biraz kafa karıştırıyor. Carlson'ın böyle bir durumu yok değil mi? İnternettekilere pek güvenemiyorum orijinal mi değil mi. bu vitamini başka türlü elde etme şansım var mı?
sağlık ocağından verilen monovit kızıma dokundu onu ben kullanıyom günde 9 damla
kızıma da eczaneden carlson aldık bir damla veriyom her sabah. bazen sabah vermeyi unutuyom yada huysuz kızımdan fırsat olmuyo. o gün hiç vermiyom d vitamibibin fazlası da zarar çünkü.
devit ve monovit in içeriğine baktım ayçiçek yağ ve d vitamini hariç bişey yazmıyo.hatta carlson da palm yağı var o sebeple devit ve monovit daha iyi bence.

Benimde bebeğim 22 günlük bende d vitamini daha kullanmadım, sırf burda okuduklarımdan dolayı, kabızlık yapıyor diyen oldu. Zaten gazlı bir çocuk bide kabız olursa neyaparım :KK43:
Aslında denemekte fayda var 2-3gün kullansak ya kabız olurda düzelmezse diye korkuyorum.
Aktif olan herkes fikrini yazabilirmi,
Kararsız olanlar için??
birkaç gün kullan sıkıntı olursa değiştirir yada bırakırsın canım ama d vitamini önemli bebeğin için kullanmalısın bence.

Kızlar ya benim meme uçlarım artık acıdan başka boyuta geçtiler. Ne lansinoh ne hametan işe yaramadı. Silikon göğüs kalkanı aldım bebiş tutmuyor. Sütle ıslatıyorum emzirmeden önce faydasız. Napıcam artık başka bir kürü yok mu bu işin
Ben bepanten ve kantaron yağı sürmeye başladım 2 gündür.emzirdikten sonra önce kantaron üstüne bepanten plus.benimkilerde çok fena bir sürü şey denedim ama bu iyi geliyo gibi sanki emzirmeden önce iyice yıkamak lazım.birde emzirirken doğru tutana kadar uğraşıyorum ağzını iyice açınca sadece ucuju degil bütun kahverengi kısmı ağzına vermeye uğraşıyorum. biraz daha rahatlatıyo o. Allah hepimize şifa versin bu yaralar çok betermiş gerçekten

Sutu az olan anneler YAS INCIR yiyin.simdiye kadar tonla sey denedim sutumun artmasi icin.hicbiri bu kadar fark ettirmedi.onu da sut olsun diye degil.sevdigim icin esim almis.sutte yapiyomus iyiki aldin dedim.dun ve bu sabah yedim az once kizimi emzirdiktwn sonra gogsumun ucunu bastirdim her emzirmeden sonra yapiyorum sut kaldimi diye.sut fiskirdi resmen inanamiyorum:oha:
bildiğin incir dimi bu ? kuru olmayan. saçma bi soru mu oldu yaa :KK43: büyük harfle yazınca kafa basmadı bide on saattir emzirmenin de yorgunluğu var..

Ben bepanten ve kantaron yağı sürmeye başladım 2 gündür.emzirdikten sonra önce kantaron üstüne bepanten plus.benimkilerde çok fena bir sürü şey denedim ama bu iyi geliyo gibi sanki emzirmeden önce iyice yıkamak lazım.birde emzirirken doğru tutana kadar uğraşıyorum ağzını iyice açınca sadece ucuju degil bütun kahverengi kısmı ağzına vermeye uğraşıyorum. biraz daha rahatlatıyo o. Allah hepimize şifa versin bu yaralar çok betermiş gerçekten
Aynen tüm enerjimi sömürüyor o acı

X