2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Amin Can'ım inşaallah gelir
Şimdilik stresim yok
Ortam stabilize durumda idare edebiliyorum
İniaallah çatışma yaşanmaz
Anne K valide ben arasında
Saolsunlar dün gece benimle birlikte uyumadılar yardım ettiler

Tamam teyzesi tamam kızma ama gelsin istiyorum artık ne yapayım Ayy baz yapmasa kızıyorum bende işte erkek adam baz yapar mı hiç

@gvn1907 canim nedense anlattigin durum bebeklerde inek sutu alerjisini aklima getirdi. Bir kac gun inek sutu, peyniri ve yogurdu tuketme bakalim iyilesecek mi

Ortak dert isilik sanirim birde hep emzirdigim yanak kipkirmizi oluyor sanirim yanlis pozisyonda emziriyorum kizimi oyle kirmizi gorunce cok uzuluyorum ya

Bebeğimi memeden ayıramıyorum diyen anneler :)) bebekler belirli donemde buyume hızını arttırmak icin kıtlıktan çıkmış gibi emmek isterlermiş .. Ama bu büyük avantaj ; cunku ister istemez emzirme kampına girmiş oluyorsunuz ve sut üretiminiz artıyor ve bu ilerisi icin büyük avantaj .. Bende bugün oğlumu emzirme kampına sokuyorum.. 4700 kilo 20 günlük doyurabilim benimde bebesim meme icin ağlasın bana dua edin :)))

Cnm bizimde öyle 1 haftadır yüzü kafası komple isilik dr a gittik olur geçer dedi bişey vermedi. Mustela pişik kremi bizde işe yaramadı ya poposu hep pişik oldu başka ne kullanabilirim?

Şiddetle sudocreme tavsiye ederim, inşallah geçer. İsilikleri de serum fizyolojik ile silebilirsin. Ya da tuzlu su :)

dimi yaaaa bak nerden nereye :) çok saolll canııım hepsini yapmaya çalışcaam :) dünden beri bazılarını yapıyordum diğerlerini de ekliim :)

Cnm milk tea var aktarlarda bak fotoğrafınıda ekledim 2-3 arkadaşıma bana filan çok iyi geldi.

Eklentiler

• image.jpeg
    33,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…