- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.176
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.661
Canım benim inşallah tez zamanda sütün gelsin bol bol. Stres altında hissediyorsan kendini o da etkiliyor olabilir. Şu humana ya başladım ben de bugün. Sakinleştirip sütü artırıyor diyor ama bakalım. Bebeğim çok damağıyla ısırarak emiyor, dişi çıktığında napıcam valla şimdidrn böyleyse bilmiyorum
Tamam teyzesi tamam kızmaKızzz öyle dyp strese sorma kendini demek ki bebeğin daha tam hazır hissetmyo kendini allah en uygun zamanda verir sana merak etme. Daha günün bile dolmadı.nazlı bi.oğlun olck baksana. Biz bekleriz rahat bırak çocuğu.son kpntrolleri yapıyo içerde yavrum
Fazla mı çıktı eksik mi kuzumm :)Bu arada kızlar ulturasyon ölçümü ile doğum kilosu +350 gram farketti
Ya seni çok iyi anlıyorum cnm Zaten hep memedeyiz...Aynen cnm bi tütlü geçmiyo 22 gün olduemzirmrk istemıyorum resmen
Fazla cNımFazla mı çıktı eksik mi kuzumm :)
Oooh maşallah annesi maşallahFazla cNım
Cnm bizimde öyle 1 haftadır yüzü kafası komple isilik dr a gittik olur geçer dedi bişey vermedi. Mustela pişik kremi bizde işe yaramadı ya poposu hep pişik oldu başka ne kullanabilirim?
amin canım benimmm inşallahhhAy Amin sağlıkla gelsin huzurlu olsunlar
Bol sütlerimiz olsun inşaallah
dimi yaaaa bak nerden nereye :) çok saolll canııım hepsini yapmaya çalışcaam :) dünden beri bazılarını yapıyordum diğerlerini de ekliim :)Vayy beeinteriorarchitect a dogum icin tavsiye verecegimiz gunler de geldi demek :) hemen bildiklerimi yazayim canım. Merdiven inip cikmak, yuruyus yapmak, yerleri comelip silmek, comelip kalkma hareketi yapmak, dusta bele sicak su tutmak, esle korunmasiz iliski, zeytinyagli bir pamugu vajinaya tampon seklinde koymak, goguslere krem surerek 3-5 dakika masaj yapmak, bol bol hurma yemek... aklima gelenler bunlar canim. İnsallah sen de kolaylikla bebisini dunyaya getirirsin :)
ben evi taşıyamam belki ama şöyle bi kaldırır indiririm artıkBiz ev tasidik temizligin dibine vurdum 37. Haftada dogurdum ondsn mi bilmiyom da bebek iyice asagi iniyodu gunden gune. Hadi siva kollari bakalim
aynen canım benim çok şükür sağlıkla kucaqğına aldın yaa önemli olan o :) en bıdık olcak benim minik kuşuum :)Kuzum vakti saati gelmiş yavrusumun:) en şanslı sensin bana göre valla assolist gibi en son getircen yavru kusu :) sağlıkla zamanında gelsin insallah
yok yaaaa sen de bugün yarın pırtlatıverirsin inşallah :)Ben bu gidişle seni de gönderirim doğuma kuzumm
Ay hadi bakalım inşallah inşallahyok yaaaa sen de bugün yarın pırtlatıverirsin inşallah :)
Ne denemedim ki Can'ım humana still tea , galactago damla , Solgar malt tablet , ısırgan otu cayı , kus burnu cayı , Rezene , yulaf , beyaz üzüm ,incir , tahin helvası ...... Benim bebeğim gündüzleri cok az uyuyor max 3 saat sabah 9 dan aksam 6 ya kadar acaba bebeği böyle olan var mı strese giriyorum böyle olunca 21 günlük oğlum
En iyi psoik önleyici sebamed ve bubchen canım alman firmaları bu işi bilio ben bunları kullandım ikisinde bişi olmadı popoda