- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.681
ayva cekirdegini 1 gun bekletince jole kivamina geliyor.ondan da fayda gorenler oluyor.Kızlar ya benim meme uçlarım artık acıdan başka boyuta geçtiler. Ne lansinoh ne hametan işe yaramadı. Silikon göğüs kalkanı aldım bebiş tutmuyor. Sütle ıslatıyorum emzirmeden önce faydasız. Napıcam artık başka bir kürü yok mu bu işin
biberonda hata yaptik sanirimVar ama az Can'ım doymuyor. Sağdığımda günlük 3 öğün anca çıkıyor Yemediğim şey kalmadı pes etmek üzereyim. Bebeğimde artık beni emmek istemiyor biberona alıştı. Nerde hata yaptım bilmiyorum bırakmasınıda istemiyorum.
gunduz cogu zaman uykuda.gece de 3 4 saatte bir kalkiyor.acikinca o daAnneler bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl???
gogsunle bebeginin yanagi arasina penye mendil koy cnmOrtak dert isilik sanirimbirde hep emzirdigim yanak kipkirmizi oluyor sanirim yanlis pozisyonda emziriyorum kizimi oyle kirmizi gorunce cok uzuluyorum ya
Ya seni çok iyi anlıyorum cnm Zaten hep memedeyiz...
Şiddetle sudocreme tavsiye ederim, inşallah geçer. İsilikleri de serum fizyolojik ile silebilirsin. Ya da tuzlu su :)
Kızlar bebeklere 15. Günde d vitamini başlıyoruz malum. İki sorum olacak: hem kendine hem de bebeğe d vitamini kullanan var mı? Bir de devit-3 verildi bize ama kanserojen koruyucular vs piyasadaki vitaminler biraz kafa karıştırıyor. Carlson'ın böyle bir durumu yok değil mi? İnternettekilere pek güvenemiyorum orijinal mi değil mi. bu vitamini başka türlü elde etme şansım var mı?
Benzer durum bizdede var devit-3 verildi.geç başladım ben 2 gündür kullanıyoruz.
Çocuğum bütün düzeni değişti sürekli ağlıuo ve uyumuyo, uykuda birden bağırıp ağlayıp kalkıyo acaba etkisi varmı bilemedim. Herkes ne kullanıyorsa bende alayım fikirleri bekliyoeum
Evet canım her derde devaHsngisini sürüyosun cnm lansinoh mu?
nasıl yanlış kullanıyomuşsun cnm merak ettimSarılık olduğunda oyle bir hataya düştüm acaba sutum mu yok diye sağdım daha doğrusu sağamadim makinayı yanlış kullanıyormuşum bende sut gelmeyince demekki sutum yok dedim mama verdim olan sütü kendim azalattim sonra makinayı yanlış kullandığımı ögrendim( böyle bir hatayı nasıl yaptım aklım almıyor ya (
Gelir gelir annesi.bugün yarın gelir fıstığım merak etme.Tamam teyzesi tamam kızmaama gelsin istiyorum artık ne yapayım Ayy baz yapmasa kızıyorum bende işte erkek adam baz yapar mı hiç
Bence kullanmak lazım kendi fikrim yani.kafası şiş ti bebeğimin doğumda damlayı 3-4 gündür kullanyrm hemen toparlandı resmen baya faydalı. Ve d vitamini çok faydalı bişey ben devamlı güneşe çıkarmaym çünküBenimde bebeğim 22 günlük bende d vitamini daha kullanmadım, sırf burda okuduklarımdan dolayı, kabızlık yapıyor diyen oldu. Zaten gazlı bir çocuk bide kabız olursa neyaparım
Aslında denemekte fayda var 2-3gün kullansak ya kabız olurda düzelmezse diye korkuyorum.
Aktif olan herkes fikrini yazabilirmi,
Kararsız olanlar için??
Canım amerika ya giden yakının varsa ondan rica edip getrtebilirsin Nişantaşı'nda bazı eczaneler getirmiş ellerinde oluomus ben n11 den aldım son kullanma tarihi 2019 du aldığım carlson marka. Piyasa a bulunan devit ve monovit kanserojen diğer multitabs acd ki ben bunu bilmeden kızımda kullanmıştım alkol iceriomus canım bilgin olsunKızlar bebeklere 15. Günde d vitamini başlıyoruz malum. İki sorum olacak: hem kendine hem de bebeğe d vitamini kullanan var mı? Bir de devit-3 verildi bize ama kanserojen koruyucular vs piyasadaki vitaminler biraz kafa karıştırıyor. Carlson'ın böyle bir durumu yok değil mi? İnternettekilere pek güvenemiyorum orijinal mi değil mi. bu vitamini başka türlü elde etme şansım var mı?
Canım memeni sütünle ıslatarak ver bebisin ağzına .selam kızlar nasılsınız bugün bizim 8.günümüz
bebeğim sürekli meme emmek istiyor 15 er dakika emziriyorum bırakınca ağlıyo uyuyana kadar memede kalmak istiyor
memelerim fena durumdaher emzirme bi işkence lansinoh kullanıyorum ama oda pek fayda etmiyo bukadar uzun emzirmeye Bide her emzirmeden sonra hıçkırık krizi tutuyo geçsin diye mecbur yeniden emziriyorum
Canım d vitamini çok önemli netten araştır sakin vermemmeslik etme. Eskiden 15. Gun basliolardi şimdi ilk günden baslatiolarKızlar bu d vitaminini vermek zorunlu mu ben vermeyi pek düşünüyorum da bebeğime
Canım amerika ya giden yakının varsa ondan rica edip getrtebilirsin Nişantaşı'nda bazı eczaneler getirmiş ellerinde oluomus ben n11 den aldım son kullanma tarihi 2019 du aldığım carlson marka. Piyasa a bulunan devit ve monovit kanserojen diğer multitabs acd ki ben bunu bilmeden kızımda kullanmıştım alkol iceriomus canım bilgin olsun