2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar ya benim meme uçlarım artık acıdan başka boyuta geçtiler. Ne lansinoh ne hametan işe yaramadı. Silikon göğüs kalkanı aldım bebiş tutmuyor. Sütle ıslatıyorum emzirmeden önce faydasız. Napıcam artık başka bir kürü yok mu bu işin
ayva cekirdegini 1 gun bekletince jole kivamina geliyor.ondan da fayda gorenler oluyor.

Var ama az Can'ım doymuyor. Sağdığımda günlük 3 öğün anca çıkıyor Yemediğim şey kalmadı pes etmek üzereyim. Bebeğimde artık beni emmek istemiyor biberona alıştı. Nerde hata yaptım bilmiyorum bırakmasınıda istemiyorum.
biberonda hata yaptik sanirim
biz de oyleydik ama pes etme.2 gundur emiyor artik kizim.28.gununde emmeye alisti sukurler olsun.sagmak iskence gibiydi.nette emzirme destek sistemi diye arastir.ben ona da borcluyum emmeyi.sonda kullanarak memede tuttum kizimi
Anneler bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl???
gunduz cogu zaman uykuda.gece de 3 4 saatte bir kalkiyor.acikinca o da
Ortak dert isilik sanirim :KK43: birde hep emzirdigim yanak kipkirmizi oluyor sanirim yanlis pozisyonda emziriyorum kizimi oyle kirmizi gorunce cok uzuluyorum ya
gogsunle bebeginin yanagi arasina penye mendil koy cnm

Kızlar bebeklere 15. Günde d vitamini başlıyoruz malum. İki sorum olacak: hem kendine hem de bebeğe d vitamini kullanan var mı? Bir de devit-3 verildi bize ama kanserojen koruyucular vs piyasadaki vitaminler biraz kafa karıştırıyor. Carlson'ın böyle bir durumu yok değil mi? İnternettekilere pek güvenemiyorum orijinal mi değil mi. bu vitamini başka türlü elde etme şansım var mı?

Şiddetle sudocreme tavsiye ederim, inşallah geçer. İsilikleri de serum fizyolojik ile silebilirsin. Ya da tuzlu su :)

Onuda alıyım cnm :) tuzlu su denemedim ya.
Şimdi kendimi düşündümde ne zaman denize girsem vücudumdaki bütün sivvilce kızarıklık hepsi geçiyor öok haklısın sanırım bi deniyim bakalım :) çok sağol:KK68:

Kızlar bebeklere 15. Günde d vitamini başlıyoruz malum. İki sorum olacak: hem kendine hem de bebeğe d vitamini kullanan var mı? Bir de devit-3 verildi bize ama kanserojen koruyucular vs piyasadaki vitaminler biraz kafa karıştırıyor. Carlson'ın böyle bir durumu yok değil mi? İnternettekilere pek güvenemiyorum orijinal mi değil mi. bu vitamini başka türlü elde etme şansım var mı?

Benzer durum bizdede var devit-3 verildi.geç başladım ben 2 gündür kullanıyoruz.
Çocuğum bütün düzeni değişti sürekli ağlıuo ve uyumuyo, uykuda birden bağırıp ağlayıp kalkıyo acaba etkisi varmı bilemedim. Herkes ne kullanıyorsa bende alayım fikirleri bekliyoeum

Kızlar memeler yanıyo resmen bu arada huysuz oğlum sürekli memede. Silikon meme ucu kullansam memeyi bırakmaz dimi?

Benzer durum bizdede var devit-3 verildi.geç başladım ben 2 gündür kullanıyoruz.
Çocuğum bütün düzeni değişti sürekli ağlıuo ve uyumuyo, uykuda birden bağırıp ağlayıp kalkıyo acaba etkisi varmı bilemedim. Herkes ne kullanıyorsa bende alayım fikirleri bekliyoeum

Bizde bir etkisi olmadı 2 gün verdim ama şimdi vermeye de korkuyorum bahsettiğim sebeplerden.

Sarılık olduğunda oyle bir hataya düştüm acaba sutum mu yok diye sağdım daha doğrusu sağamadim makinayı yanlış kullanıyormuşum bende sut gelmeyince demekki sutum yok dedim mama verdim olan sütü kendim azalattim sonra makinayı yanlış kullandığımı ögrendim:KK43:( böyle bir hatayı nasıl yaptım aklım almıyor ya:KK43:(
nasıl yanlış kullanıyomuşsun cnm merak ettim

Kontrolden çıktık sancı yok çarşambaya kadar hergün nst ye gireceğim gelmezse bebek çarşamba sabah yatış yapılıp suni denenecek . Hix sancim olmadan tam açıklığa ulaşmak da zor oluyormus ne yapacağım bilmiyorum

Benimde bebeğim 22 günlük bende d vitamini daha kullanmadım, sırf burda okuduklarımdan dolayı, kabızlık yapıyor diyen oldu. Zaten gazlı bir çocuk bide kabız olursa neyaparım :KK43:
Aslında denemekte fayda var 2-3gün kullansak ya kabız olurda düzelmezse diye korkuyorum.
Aktif olan herkes fikrini yazabilirmi,
Kararsız olanlar için??

Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandır gelip yazayım diyorum ama inanın ancak oturdu düzenim.Tahmini doğum tarihim 25 temmuzdu fakat 18 temmuz gece 2 gibi sancılarım başladı(burada da yazmıştım sanırım) o gün tüm gün sancı çektim 14 dk aralarla başladı.Sonra ertesi sabah 6 ya kadar evde inanılmaz anlatılmaz sancılar çektim.4 dakikaya inene kadar evde bekledim gidip hastanede çekeceğime evde çekip direk doğuma giderim düşüncesiyle evde felaket bir sancı eşliğinde geçirdim saatleri.Son yarım saat artık ağlayarak çekmeye başladım ve dayanamadım sabah 6 da hastaneye gittik ve en az 7-8 cm açıklık kesin olmuştur diyorduk çünkü bildiğiniz doğum sancısıyla gittim.Alttan baktılar ve sadece 2 cm bir açılmam olmuş.Ben tabi şok.Anlatılmaz bir sancı acı ile 27 saat geçirdim ve sonucu duyunca inanın çok üzüldüm.Nst bağladılar orada bile geberiyordum resmen sancıdan ve %100 ü vurdu sancılar.Doktorumu aradım bu sancıyla şuan doğuma girmiş olman gerekiyordu beklesek bile boşuna dedi ve sezeryanda karar kıldık.Zaten o acıyla 5 dk bile duramazdım ve sezeryanı duyunca mutlu oldum.Ve asla pişman değilim.Çektiğim o sancıdan sonra sezeryan vız geldi.Dikiş acısıymış vs umrumda olmadı çünkü geçirdiğim o 27 saat resmen bir travma etkisi yaptı bende.Aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.Doğum sonrası narkozun etkisiyle eşime dakikalarca ağlamışım ne çektim ben diye.Sancılarımı anlatmışım.Hayal meyal hatırlıyorum.Hayatımda unutamayacağım bir olay yaşadım.İnsan çeker de 27 saat aynı şiddetle bir acı çeker mi.Diyeceğim o ki o sancılardan sonra sezeryan benim için kurtuluş oldu.Biraz zorluk çektim tabi ama normal doğumda da dikişler oluyor ve bir kaç gün sürüyor.Açılmamın olmama sebebi de kordon boynundan ve ayaklarından dolanmış.Doktorun sekreteri bile dedi ki çok çekmişsiniz doktorunuz öyle dedi.Dedim çekmek ne demek gebermek üzereydim.Her şeyde hayır vardır ben hep hayırlısını diledim demek ki böyle olması gerekiyormuş.Normal doğum sancısını çekip sezeryan olmak varmış kaderde.Sancılarımdan dolayı zaten gönlüm sezeryana kaymıştı dayanamıyordum artık.Acı eşiğim yüksek olmasına rağmen kendime çok şaşırdım ama ne kadar anlatsam da anlatmış sayılmam.Psikolojim bozuldu resmen.Bebişim iyi ben iyiyim her şeyden önemlisi bu şuanda.Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin çok başka bir duyguymuş bu.Sonsuz şükürler olsun.Takip edemediğim bu zaman zarfında doğum yapan annelerimizi tebrik ederim Allah bağışlasın analı babalı büyütsün evlatlarımızı inşallah.Çok söz sarfettim hakkınızı helal edin ama çektiğim acıyı ve tarifsiz bu mutluluğu sizinle paylaşmak günlerdir aklımdaydı.Görüşmek üzere inşallah :)

selam kızlar nasılsınız bugün bizim 8.günümüz
bebeğim sürekli meme emmek istiyor 15 er dakika emziriyorum bırakınca ağlıyo uyuyana kadar memede kalmak istiyor
memelerim fena durumda:cry::cry::KK42::KK42: her emzirme bi işkence lansinoh kullanıyorum ama oda pek fayda etmiyo bukadar uzun emzirmeye Bide her emzirmeden sonra hıçkırık krizi tutuyo geçsin diye mecbur yeniden emziriyorum :KK42::KK42::KK42:

Benimde bebeğim 22 günlük bende d vitamini daha kullanmadım, sırf burda okuduklarımdan dolayı, kabızlık yapıyor diyen oldu. Zaten gazlı bir çocuk bide kabız olursa neyaparım :KK43:
Aslında denemekte fayda var 2-3gün kullansak ya kabız olurda düzelmezse diye korkuyorum.
Aktif olan herkes fikrini yazabilirmi,
Kararsız olanlar için??
Bence kullanmak lazım kendi fikrim yani.kafası şiş ti bebeğimin doğumda damlayı 3-4 gündür kullanyrm hemen toparlandı resmen baya faydalı. Ve d vitamini çok faydalı bişey ben devamlı güneşe çıkarmaym çünkü

Canım amerika ya giden yakının varsa ondan rica edip getrtebilirsin Nişantaşı'nda bazı eczaneler getirmiş ellerinde oluomus ben n11 den aldım son kullanma tarihi 2019 du aldığım carlson marka. Piyasa a bulunan devit ve monovit kanserojen diğer multitabs acd ki ben bunu bilmeden kızımda kullanmıştım alkol iceriomus canım bilgin olsun

selam kızlar nasılsınız bugün bizim 8.günümüz
bebeğim sürekli meme emmek istiyor 15 er dakika emziriyorum bırakınca ağlıyo uyuyana kadar memede kalmak istiyor
memelerim fena durumda:cry::cry::KK42::KK42: her emzirme bi işkence lansinoh kullanıyorum ama oda pek fayda etmiyo bukadar uzun emzirmeye Bide her emzirmeden sonra hıçkırık krizi tutuyo geçsin diye mecbur yeniden emziriyorum :KK42::KK42::KK42:
Canım memeni sütünle ıslatarak ver bebisin ağzına . eastnbull eastnbull senin durum nasıl ıslatmak ise yaradimj

Canım amerika ya giden yakının varsa ondan rica edip getrtebilirsin Nişantaşı'nda bazı eczaneler getirmiş ellerinde oluomus ben n11 den aldım son kullanma tarihi 2019 du aldığım carlson marka. Piyasa a bulunan devit ve monovit kanserojen diğer multitabs acd ki ben bunu bilmeden kızımda kullanmıştım alkol iceriomus canım bilgin olsun

Orijinal ürün olduğunu Nasıl anlarız ki? Bugün doktora sordum o da korkuttu orijinallik konusunda. Ülkemiz malum her şeyin birebir aynısını merdiven altlarında yapabiliyorlar :/ Bir araştırayım ben bu konuyu :))
Çünkü anne olmak şüpheciliği, psikopatlığı gerektirir :confused::KK70:

X