- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.681
ayva cekirdegini 1 gun bekletince jole kivamina geliyor.ondan da fayda gorenler oluyor.Kızlar ya benim meme uçlarım artık acıdan başka boyuta geçtiler. Ne lansinoh ne hametan işe yaramadı. Silikon göğüs kalkanı aldım bebiş tutmuyor. Sütle ıslatıyorum emzirmeden önce faydasız. Napıcam artık başka bir kürü yok mu bu işin
biberonda hata yaptik sanirimVar ama az Can'ım doymuyor. Sağdığımda günlük 3 öğün anca çıkıyor Yemediğim şey kalmadı pes etmek üzereyim. Bebeğimde artık beni emmek istemiyor biberona alıştı. Nerde hata yaptım bilmiyorum bırakmasınıda istemiyorum.
biz de oyleydik ama pes etme.2 gundur emiyor artik kizim.28.gununde emmeye alisti sukurler olsun.sagmak iskence gibiydi.nette emzirme destek sistemi diye arastir.ben ona da borcluyum emmeyi.sonda kullanarak memede tuttum kizimi
gunduz cogu zaman uykuda.gece de 3 4 saatte bir kalkiyor.acikinca o daAnneler bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl???
gogsunle bebeginin yanagi arasina penye mendil koy cnmOrtak dert isilik sanirim birde hep emzirdigim yanak kipkirmizi oluyor sanirim yanlis pozisyonda emziriyorum kizimi oyle kirmizi gorunce cok uzuluyorum ya