-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.641
İsilik olduğuna eminmisin Can'ım sivilce gibimi benim bebeğimde doğduğunda vardı dahada arttı doktor ter bezleri suan çalışmıyor çalısmaya başladıktan sonra hepsi geçer birsey kullanmana gerek yok dediAslında annem göğsünden oluyor dedi ama göğsü sirti da kabarcik hep ondan dolayı tereddüt ettim ben suan sadece sıfır kol citcitli bady ile yatiriyorum sıcağı sevmiyor bide yarın olmadi doktoruna götürelim bi
Canım çok zorladın mı peki ben zorladım alması için emziği, benimki de öyle bir ara çok huysuzlaştı ben de beslenme aralığını düzeltmeye çalıştım en az 15er dk veriyorum uyursa uyandırıyorum yoksa doymadan uyumuyor onun dışında gazı varsa damla veriyorum ben rezene ıçiyorum bır de rezene içiyorum gazı için iyi oluyorBiz ilk doğduğunda verdik emziği ama almadı.. Hatta başka emzikler aldım belli beğenmemiştir diye ama yine almıyor ağzından püskürtüp atıyor.. Memede uyuyor, kucağa alıştı, yerine koyunca ağlıyor kucağımıza alınca susuyor.. Yani çok zor durumdayım akşam 6 dan beri uyumadı
Cnm bizimde öyle 1 haftadır yüzü kafası komple isilik dr a gittik olur geçer dedi bişey vermedi. Mustela pişik kremi bizde işe yaramadı ya poposu hep pişik oldu başka ne kullanabilirim?
Ne denemedim ki Can'ım humana still tea , galactago damla , Solgar malt tablet , ısırgan otu cayı , kus burnu cayı , Rezene , yulaf , beyaz üzüm ,incir , tahin helvası ...... Benim bebeğim gündüzleri cok az uyuyor max 3 saat sabah 9 dan aksam 6 ya kadar acaba bebeği böyle olan var mı strese giriyorum böyle olunca 21 günlük oğlum
Evet sivilce gibi cnm ya inşallah geçer kıpkırmızı oluyor cildi bazenİsilik olduğuna eminmisin Can'ım sivilce gibimi benim bebeğimde doğduğunda vardı dahada arttı doktor ter bezleri suan çalışmıyor çalısmaya başladıktan sonra hepsi geçer birsey kullanmana gerek yok dedi
Benim çocuklarda popo pisigi yok diğerinde de olmadi ama en iyisi bepanthol diye düşünüyorum yada hakiki zeytinyağı en ıyisiCnm bizimde öyle 1 haftadır yüzü kafası komple isilik dr a gittik olur geçer dedi bişey vermedi. Mustela pişik kremi bizde işe yaramadı ya poposu hep pişik oldu başka ne kullanabilirim?
ben ilk dogumumda turkiyedeydim. eczanelerde satiliyordu o zaman. su an yurtdisindayim. ornegin internette de satiliyor galiba, bakabilirsiniz.Maliyeti problem değil nerde satılıyor günde kaç tane içiyordun
Tamam canım sagolben ilk dogumumda turkiyedeydim. eczanelerde satiliyordu o zaman. su an yurtdisindayim. ornegin internette de satiliyor galiba, bakabilirsiniz.
Bebeginde emme refleksi varsa neden sagiyorsun. Sagma isi emmeyen bebeler icin diye biliyorum sen surekli emzir sik sik birak bence sagmayi cocuk emecekki damaklari guclenecek biberonla tembellesmistir artik enjektor yada kasik neden kullanmiyorsunVar ama az Can'ım doymuyor. Sağdığımda günlük 3 öğün anca çıkıyor Yemediğim şey kalmadı pes etmek üzereyim. Bebeğimde artık beni emmek istemiyor biberona alıştı. Nerde hata yaptım bilmiyorum bırakmasınıda istemiyorum.
Bizde de oldu canim boynunda var pudra surdumOğlum isilik oldu ya heryeri kabarık çocuğumun sizlerin de oldumu canlarim 4. Gunu bugün dogali. Doktora goturim mi mustela krem kullanıyoruz ama
Sarılık olduğunda oyle bir hataya düştüm acaba sutum mu yok diye sağdım daha doğrusu sağamadim makinayı yanlış kullanıyormuşum bende sut gelmeyince demekki sutum yok dedim mama verdim olan sütü kendim azalattim sonra makinayı yanlış kullandığımı ögrendimBebeginde emme refleksi varsa neden sagiyorsun. Sagma isi emmeyen bebeler icin diye biliyorum sen surekli emzir sik sik birak bence sagmayi cocuk emecekki damaklari guclenecek biberonla tembellesmistir artik enjektor yada kasik neden kullanmiyorsun
neyse canim zararin neresinden donersen kardir derler bence birak sagmayi ve biberonu saat basi emzir pes etme gelecktir sutun tekrar cok oyle sonradan sutu gelenler sen elinden geleni yapSarılık olduğunda oyle bir hataya düştüm acaba sutum mu yok diye sağdım daha doğrusu sağamadim makinayı yanlış kullanıyormuşum bende sut gelmeyince demekki sutum yok dedim mama verdim olan sütü kendim azalattim sonra makinayı yanlış kullandığımı ögrendim( böyle bir hatayı nasıl yaptım aklım almıyor ya (
Pudra çok zararlı bebekler için lütfen kullanmayın hem kanserojen oldukları söyleniyor hem de tozu yutulduğunda ciğerlere zarar verdiği.Bizde de oldu canim boynunda var pudra surdum
Deneyecem Can'ım sagolneyse canim zararin neresinden donersen kardir derler bence birak sagmayi ve biberonu saat basi emzir pes etme gelecktir sutun tekrar cok oyle sonradan sutu gelenler sen elinden geleni yap
Bizim de oldu sıcsktan banyo yaptıkça geçtiOğlum isilik oldu ya heryeri kabarık çocuğumun sizlerin de oldumu canlarim 4. Gunu bugün dogali. Doktora goturim mi mustela krem kullanıyoruz ama
Iltihap varmış zaten sanırım doğumda dr dedi ki sana nie ilaç veröediler çok iltihap var burda dikişim atarken söyledi. Ağrı var sızı var herşey var yani gitmem lazım ama alttan muayeneden kokryrm resmen şu An hala dikiş ağrım var yaCanim gecmis olsun. Nasil bi aci oluyo iltihap filanin dikkat et
Kızzz öyle dyp strese sorma kendini demek ki bebeğin daha tam hazır hissetmyo kendini allah en uygun zamanda verir sana merak etme. Daha günün bile dolmadı.nazlı bi.oğlun olck baksana. Biz bekleriz rahat bırak çocuğu.son kpntrolleri yapıyo içerde yavrum
Can'ım saolasın çokSahihuban slm cnm beni hatirladin mi agustos annelerinden malesef fazla kalanadik orda ama seni merak ediyordum dogum yapmissin allah saglikla buyutmeyi nasip etsin