2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İsilik olduğuna eminmisin Can'ım sivilce gibimi benim bebeğimde doğduğunda vardı dahada arttı doktor ter bezleri suan çalışmıyor çalısmaya başladıktan sonra hepsi geçer birsey kullanmana gerek yok dedi

Canım çok zorladın mı peki ben zorladım alması için emziği, benimki de öyle bir ara çok huysuzlaştı ben de beslenme aralığını düzeltmeye çalıştım en az 15er dk veriyorum uyursa uyandırıyorum yoksa doymadan uyumuyor onun dışında gazı varsa damla veriyorum ben rezene ıçiyorum bır de rezene içiyorum gazı için iyi oluyor

Cnm bizimde öyle 1 haftadır yüzü kafası komple isilik dr a gittik olur geçer dedi bişey vermedi. Mustela pişik kremi bizde işe yaramadı ya poposu hep pişik oldu başka ne kullanabilirim?

Poposunun pisigi için bepanthol pişik kremi bizde çok işe yaradı

Kuru dut incir de bende ise yaradı birde süt mısır haşlayıp yiyorum bol su tüket en az 3 litre insallah gelir birde bol bol emzir,emdikce gelecek inşallah göğüslerine tahiyyat süresi oku birde

Evet sivilce gibi cnm ya inşallah geçer kıpkırmızı oluyor cildi bazen

Cnm bizimde öyle 1 haftadır yüzü kafası komple isilik dr a gittik olur geçer dedi bişey vermedi. Mustela pişik kremi bizde işe yaramadı ya poposu hep pişik oldu başka ne kullanabilirim?
Benim çocuklarda popo pisigi yok diğerinde de olmadi ama en iyisi bepanthol diye düşünüyorum yada hakiki zeytinyağı en ıyisi

Bebeginde emme refleksi varsa neden sagiyorsun. Sagma isi emmeyen bebeler icin diye biliyorum sen surekli emzir sik sik birak bence sagmayi cocuk emecekki damaklari guclenecek biberonla tembellesmistir artik enjektor yada kasik neden kullanmiyorsun

Bebeginde emme refleksi varsa neden sagiyorsun. Sagma isi emmeyen bebeler icin diye biliyorum sen surekli emzir sik sik birak bence sagmayi cocuk emecekki damaklari guclenecek biberonla tembellesmistir artik enjektor yada kasik neden kullanmiyorsun
Sarılık olduğunda oyle bir hataya düştüm acaba sutum mu yok diye sağdım daha doğrusu sağamadim makinayı yanlış kullanıyormuşum bende sut gelmeyince demekki sutum yok dedim mama verdim olan sütü kendim azalattim sonra makinayı yanlış kullandığımı ögrendim( böyle bir hatayı nasıl yaptım aklım almıyor ya(

neyse canim zararin neresinden donersen kardir derler bence birak sagmayi ve biberonu saat basi emzir pes etme gelecktir sutun tekrar cok oyle sonradan sutu gelenler sen elinden geleni yap

Canim gecmis olsun. Nasil bi aci oluyo iltihap filanin dikkat et
Iltihap varmış zaten sanırım doğumda dr dedi ki sana nie ilaç veröediler çok iltihap var burda dikişim atarken söyledi. Ağrı var sızı var herşey var yani gitmem lazım ama alttan muayeneden kokryrm resmen şu An hala dikiş ağrım var ya

Senam72015 kuzummm bak ben hala buralardayım doğuramadımm :ıslık'
Kızzz öyle dyp strese sorma kendini demek ki bebeğin daha tam hazır hissetmyo kendini allah en uygun zamanda verir sana merak etme. Daha günün bile dolmadı.nazlı bi.oğlun olck baksana. Biz bekleriz rahat bırak çocuğu.son kpntrolleri yapıyo içerde yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…