- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.621
Aslında annem göğsünden oluyor dedi ama göğsü sirti da kabarcik hep ondan dolayı tereddüt ettim ben suan sadece sıfır kol citcitli bady ile yatiriyorum sıcağı sevmiyor bide yarın olmadi doktoruna götürelim biBen atlet ve uzun kollu gydiriorum alttan pijama isilik fln yok ama ewde kapalı cam yok canım bide emzirirken emzirme yastigi yla emziriom koluma almiorum terler diye
Benim de yara ama gerçekten bisi fayda etmiyor birşey surmeyince daha az acimaya başladılar sanki 1 haftaya geçer gibi geliyorKızlar ya benim meme uçlarım artık acıdan başka boyuta geçtiler. Ne lansinoh ne hametan işe yaramadı. Silikon göğüs kalkanı aldım bebiş tutmuyor. Sütle ıslatıyorum emzirmeden önce faydasız. Napıcam artık başka bir kürü yok mu bu işin
Dün kalktım eczaneye gittim anlattım durumu mustela surebilirsin dedi eczacı aldım kullandım yıkayıp bebeği biraz duzelir gibi oldu ama kıpkırmızı çocuğun yüzü üzülüyorum çokbizde de olmuştu canım benim salaklığım yüzünden. sütüm akmıştı ben de yüzüne boynuna falan sürmüştüm oraları komple isilik oldı yıkadık bide göğüs ucu kreminden sürdüm geçti. o kremi pişiğe de sürüyom biyerini çizerse oraya da sürüyom hemen iyileşiyo
Bana gore en ağır sancılardı o saatlerde ama nst de çıkmıyordu anlamıyordum acaba ben mı dayanamıyordum ama sonuçta oğlunu kucağıma aldım herşeye bedelBenim en siddetli sancilar 1bucuk-2 saat filan surdu. Ondan once de 3 saat kadar dayanabilecegim siddette sanci cektim. O son sancilar biraz daha uzun surse bayilabilirdim acidan... eger o en yuksek sanciyi 7 saat cektiysen anne olmamayi gec duble anne olmussun cunku hem dogum oncesi sanci cektin hem de dogum sonrasi dikis acisi cekiyorsun.
Tesekkur ederim canim :)cogu magazada var.netten de siparis verebilirsin
Canım bizimki de atıyordu çok zorladım elimle ağzında tuttum sürekli şimdi de alıyor çok rahat ediyorum gerçekten doymuş okuyor aranıyorsa hemen veriyorum emzıgi uyuyorBizimki emzik almıyor işte onu napcazçözümü olan var mı?
Canım benim yüzü oldu memeden dediğin gbi yüzüne değiyor bi kısmı o kısım oldu tuzlu su ile silsen iyi gelir aslında amaAslında annem göğsünden oluyor dedi ama göğsü sirti da kabarcik hep ondan dolayı tereddüt ettim ben suan sadece sıfır kol citcitli bady ile yatiriyorum sıcağı sevmiyor bide yarın olmadi doktoruna götürelim bi
Masallah kuzuya boyle devam eder insallah:)Yok yok canım çok şükür bin şükür sorun yok suanda seviyor kardeşi çok :)
Canım ben nuk kullanıyorum ucuz bişey a101den almıştım bence kalite veya özellikle alakası yok zorla tutturmaya çalış bikaç gün uğraştıracak ama sonra tutacak inşallahhangi emziği kullanıyosun canım brn damaklı denedim biraz aldı kiraz denesim hiç almadı şimdi simetrik emzik aldım o da olmadı soothie alcam. başka ne çeşit var bilmiyom
Var ama az Can'ım doymuyor. Sağdığımda günlük 3 öğün anca çıkıyor Yemediğim şey kalmadı pes etmek üzereyim. Bebeğimde artık beni emmek istemiyor biberona alıştı. Nerde hata yaptım bilmiyorum bırakmasınıda istemiyorum.Sütün mu yok canim sorun nedir
Var ama az Can'ım doymuyor. Sağdığımda günlük 3 öğün anca çıkıyor Yemediğim şey kalmadı pes etmek üzereyim. Bebeğimde artık beni emmek istemiyor biberona alıştı. Nerde hata yaptım bilmiyorum bırakmasınıda istemiyorum.Canim neden olmuyor ki sutun az mi hic mi yok
Benim kabuk tutuyor bebek emince kabuk kalkıyor haliyle hop başa dönüyoruzBenim de yara ama gerçekten bisi fayda etmiyor birşey surmeyince daha az acimaya başladılar sanki 1 haftaya geçer gibi geliyor
Humana still tea denedin mi canım?Var ama az Can'ım doymuyor. Sağdığımda günlük 3 öğün anca çıkıyor Yemediğim şey kalmadı pes etmek üzereyim. Bebeğimde artık beni emmek istemiyor biberona alıştı. Nerde hata yaptım bilmiyorum bırakmasınıda istemiyorum.
Canım benim inşallah tez zamanda sütün gelsin bol bol. Stres altında hissediyorsan kendini o da etkiliyor olabilir. Şu humana ya başladım ben de bugün. Sakinleştirip sütü artırıyor diyor ama bakalım. Bebeğim çok damağıyla ısırarak emiyor, dişi çıktığında napıcam valla şimdidrn böyleyse bilmiyorumCnsım benim de hemen 24 saat içinde yara oldu
Süt yok ama Bebek emiyor kuru olduğundan yara oldu
hastane çıkışında liste verdiler ilaç vs
Lanocure diye göğüs ucu kremi
Yıkamaya da gerek yok
Çok şükür sürdükçe faydasını görüyorum inşaallah tamamen geçer sütüm gelse de hayırlarla
bizde de olmuştu canım benim salaklığım yüzünden. sütüm akmıştı ben de yüzüne boynuna falan sürmüştüm oraları komple isilik oldı yıkadık bide göğüs ucu kreminden sürdüm geçti. o kremi pişiğe de sürüyom biyerini çizerse oraya da sürüyom hemen iyileşiyo
Dün kalktım eczaneye gittim anlattım durumu mustela surebilirsin dedi eczacı aldım kullandım yıkayıp bebeği biraz duzelir gibi oldu ama kıpkırmızı çocuğun yüzü üzülüyorum çok
Kızlar ya benim meme uçlarım artık acıdan başka boyuta geçtiler. Ne lansinoh ne hametan işe yaramadı. Silikon göğüs kalkanı aldım bebiş tutmuyor. Sütle ıslatıyorum emzirmeden önce faydasız. Napıcam artık başka bir kürü yok mu bu işin
Humana still tea denedin mi canım?
Ne denemedim ki Can'ım humana still tea , galactago damla , Solgar malt tablet , ısırgan otu cayı , kus burnu cayı , Rezene , yulaf , beyaz üzüm ,incir , tahin helvası ...... Benim bebeğim gündüzleri cok az uyuyor max 3 saat sabah 9 dan aksam 6 ya kadar acaba bebeği böyle olan var mı strese giriyorum böyle olunca 21 günlük oğlumHumana still tea denedin mi canım?
En iyi psoik önleyici sebamed ve bubchen canım alman firmaları bu işi bilio ben bunları kullandım ikisinde bişi olmadı popodaCnm bizimde öyle 1 haftadır yüzü kafası komple isilik dr a gittik olur geçer dedi bişey vermedi. Mustela pişik kremi bizde işe yaramadı ya poposu hep pişik oldu başka ne kullanabilirim?