2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Yerim ben Doğu'yu :) kuzum benim ya. Benim oğlanda ilk günler sürekli elliyordu bebeğin her yerini özellikle kafasını ve yüzünü ben hiç kısıtlamadim her defasında güzelce anlattım şimdi alıştı ama her gün Abimin den öpücük alıyoruz :) zamanla o da alisacak annesi.benim oğlan küçüğü ağladığında kızıyor bana kardeşime memesini ver diyor :)

Canimm İlla böyle tipler olacak hepimizin yanında senin yapman gereken elinden geldiğince kafaya takmamak ve bildiğini yapmak bırak konuşsunlar benim kayinvalide de senin sutun yetmiyor bu çocuk hep aranıyor diyor bugün saglikocagina gittik çok şükür kilo alımı iyiymiş,ama hala inanmıyor herkese söylemiş sütü yok diye

Herkeslere merhaba uzun zamandan beri yazamadm bebeğini kucağına alanlar sihhatle büyütsün bekleyenler de İnşallah hayırla kurtulsun bizde bugün 30 günlük olduk ama ben biraz rahatsızım atesim var nasıl dusurebikiriz 37 derece falan üstüne halsizlikde emzirirken kullanılabilecek ateş dusurucuc var mi şimdiden çok teşekkür ederim

Canim geçmiş olun parol icebilirsin

Anlamıyorlar dimiii valla destekten çok köstek oluyor bu insanlar anladığım kadarıyla amannn Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zor vallahi çok zor :110'

canım gündüz 3 gece 4 saatte bir emiyo. seyrek mi sence? kendi öyle oturttu düzeni.
kalanı sağıp versem memede uyuyo uyurken alır mı sağdığımı. makine almadım daha ben

Canım bizim 11.günde düştü göbeği, iltihap tutmuştu 14.gününde doktora götürdüm yaktı doktor. 20.günümüz kurudu gitti. Göbek ihmale gelmez, sen neyaptın götürdünmü?
götürdüm canım kokmuyo kızarıklık da yok hiçbi sıkıntı yok dediler biz yine de baticon sürüyoruz nokur nolmaz

Canim seninde mi bebek tuttumjyor sagiyorsun. Çok zor oluyor ya devamli sagmak birde benim bir sagmada iki memeden sadece 30 cc çıkıyor 1 öğün bile yetmiyor
evet alistirmaya calisiyoruz sabirla.bugun biraz yol kat ettik.cok zor ama sagmak durumundayim.benik cok sukur simdilik 3 ogunluk sagabiliyorum.zamanla azalirmi bilmem

ben de eşimde misafirle uğraşmaktan hiç görüşemedik o bana çok destek olurdu her zaman ama şimdi yalnız kaldım çevremde birsürü sıkıntıyla. haftaya kv ler gidecek misafir işi de bitecek inşallah iyi olurum kızım da hiç benden ayrılmak istemiyor psikologa gitmeye bile vaktim yok. sen özele mi gittin devlete mi

tesekkur ederim, iyiyim. sen nasilsin?
30 gunluk oldu bugun Kays Bey.
Pazartesi tartildi en son, boy - kilo senkronize idi. bir tek gobegimiz dusmedi, o ilgimizi cekiyor :/
sende durumlar nedir?
Tşkr ederim canım bende iyiyim. Sağlıkla büyüsün Kays bebek inşallah. Sen mükemmel bir annesin eminim herşeyi araştırmış fazlasıyla bilgi edinmişsindir bu konuda, benim 30günde neden düşmediği hakkında fikrim yok:/
Bizde 20günlük olduk çok şükür, bir sıkıntımız yok ama çok gazlı bir bebek doruklarda yaşıyoruz bu gaz olayını, ne diyelim Allah başka dert vermesin geçecek elbet. Şimdilik sadece rezene ile geçiştiriyoruz

benim de annem sürekli annem diyor kızıma çok sinir oluyorum ya ! bişey desem olmuyor demesem olmuyor nasıl çare buluruz buna

Kızlar yazamadım bi türlü bende dogum yaptım sonunda bugun 7 gün oldu spinal oldum hala agrım var oturup kalkerken zor oluyo Nasıl geçicek bilmiyorum bazen tırsıyorum haftadır hergün farklı geçiyo bi emme düzenini oturtamadık 2 saatte bi emmiyo 4 saat oluyo bazen kan şekeri düşecek diye korkuyorum ama uyanmıyo gögüs ucu yara oldu almıyo memeyi baya ağlıyo napıcagımı şaşırdım böyle olan varmı bide 3 ay sonra işe başlıcam Nasıl başlıcam bilmiyorum emziğe alıştırsammı napsam

evet alistirmaya calisiyoruz sabirla.bugun biraz yol kat ettik.cok zor ama sagmak durumundayim.benik cok sukur simdilik 3 ogunluk sagabiliyorum.zamanla azalirmi bilmem
Gece napiyorsun peki canım 3 öğün harici mama mi veriyorsun. Bizde dün bayag tutturmustuj memeyi çok sevinmistim ama bugun gene emmiyor hiç

Gece napiyorsun peki canım 3 öğün harici mama mi veriyorsun. Bizde dün bayag tutturmustuj memeyi çok sevinmistim ama bugun gene emmiyor hiç
gece de yatmadan sagdigimi veriyorum.her sagimda 3 ogune yakin sut cikiyor.mama takviyesi yapiyorum sagamadigim zaman.pes etmicez surekli memeyi vericez zamanla aliolarmis.bak nette emzirme destek sistemi diye birsey var.emzirme sondasi ile destek veriyorsun.arastirmani tavsiye ederim

benim de annem sürekli annem diyor kızıma çok sinir oluyorum ya ! bişey desem olmuyor demesem olmuyor nasıl çare buluruz buna
Canım lohusaliktan sonra gecicek bu durumun kızma bişi deme kalbini kırma annen sonuçta benim annem ıdile hala annem dio ilk zman bende gıcık oluodum o ilk annelik te oluo sonra gecio merak etme

Allaha Şükür yememis canım ya abisi gbi yakışıklı olcak desene.benim kızım hala uyumasi n ninni söylemio soyletmio uyutma anne bana baksın dio yavrum birileri sewince hemen sahiplenio benim kardeşim siz ellemeyin dio gecicek bunlar da alisicaklar birbirlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…