- 22 Ocak 2008
- 8.703
- 8.584
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.301
Evet cnm çok benziyor doğumun doğduğu haliyle aynı saçlar kirpi :) çıktım sabah çok şükür geldik banyolari ettik mis olduk kakaliydi benim oğlanın saçları kakasini yapmisti son anda allahtan yememiş kerata şimdilik annelik kolay gidiyor emip yatıyor teyzesi abisinin bebekligi gibi aynı doğu biraz sıkıyor sadece bebeği uyandırmaya çalışıyor fırsat buldukça yanına kaçıyor :)
Yerim ben Doğu'yu :) kuzum benim ya. Benim oğlanda ilk günler sürekli elliyordu bebeğin her yerini özellikle kafasını ve yüzünü ben hiç kısıtlamadim her defasında güzelce anlattım şimdi alıştı ama her gün Abimin den öpücük alıyoruz :) zamanla o da alisacak annesi.benim oğlan küçüğü ağladığında kızıyor bana kardeşime memesini ver diyor :)
Keşke yanımda ağızları kapayan birileri olsa bunaldım ya 10 gün oldu doğum yapalım bir diyor sütün yetmiyor bir diyor mama ver bir diyor sakın verme kucağına alma kokuna alıştırma!!! Birde kayınvalidem annem diyip duruyor kızıma ! Sabah çocuk uyandı emzircem ilk emerken hala alışamadı bocalıyor .. Emmek istemiyor dedi aldı kızı elimden
Canimm İlla böyle tipler olacak hepimizin yanında senin yapman gereken elinden geldiğince kafaya takmamak ve bildiğini yapmak bırak konuşsunlar benim kayinvalide de senin sutun yetmiyor bu çocuk hep aranıyor diyor bugün saglikocagina gittik çok şükür kilo alımı iyiymiş,ama hala inanmıyor herkese söylemiş sütü yok diye