2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
aynen canım bebeği çok etkili yor huzursuz olmamız malesef. ne zaman gitçek kv
Cumartesi gidiyor artık. Gerçekten ev ev üstüne olmuyormuş canım ya.. Lohusa halimle ortam yumuşak kalacak diye uğraşmaktan akıl sağlığımdan olmak üzereyim. O yüzden sabah psikologtan randevum var

Sürekli etrafınızda bu çocuk doymuyo bu çocuk kucağa alışır alma bu çocuk daha ondan ne anlasın diyen tipler varmı ya
Olmaz mı hepsi aynı valla.bi tane bebeğim olmuş bırakmıyolar ki sevm daha 20 gün oldu hevesim geçmedi çok kucağıma alırsam büyümezmiş. Allahtan ablam var da hepsinin ağzını kapanıyo.

aman canim dikkat et. Ben bu milleti de anlayamiyorum eziyet olmaya mi gelmusler allah yardkmciniz olsn cnm

Eee eylul prensesimle kardeşi olacak yaaa onlar yeter kızzz Şaka bi yana bunu bi kucağıma alayım Allahın izniyle de gerisi nasip
Tabi ki varız biz teyzesi ama bi bakarsın bebiş kısmetiyle gelmiş ev almışsın ayrı eve çıkmışsın kutlamak için bi tane daha yaparsın belli mi olur.Alırsın kız merak etme öyle böyle doğuyorlar valla hala inanamyrm yanımda yattığına. Karnındakinin bu bebek olması çok ilginç geliyo.bi doğsun hemen unutuyosun hamileliği hiç merak etme

Valla bwnde anlamadım canım ya çocuk sapsarıydi gittik 13.70 çıktı sınırın altında dwdi sonra geçti çok şükür suan sadece gozlerinde kaldi
Tmm sınırın altysa sorun yok kafada olması da çok sorun değilmiş vücuda inince korkmak gerekirmiş ki onuda anlamyrm ben zaten.ben elimden geldiğince besledm kızımı bi daha kontrole götürmeidm elinden kan alıyolar ya çok üzülyrm ama iyi.kilo aldı kızım geçti sanırım

Bizimki de soyuyluyo ablam normal dedi ben de hiç takmadım açıkçası. Keşke biraz toparlanınca gelseler ya benim çevre hep kırkı çıksın die bekliyo çok şükür.valla ben yapazdım sen yine iyisin o dikişler beni benden almıştı şu An bile hafif var yani ağrısı.

Benim çok moralim bozuk kızlar ya ben mi büyütyrm diye düşünyrm da kaynanam büyük eltimle kalıyo onunda 3.5 yaşında kızı var aşırı seviyo kızı.tamam sevmesi sorun değil de şimdiden benim 20 günlük bebeğimi kıskanmaya başladılar. Sütüm yettiğin halde iki lafından biri mama ver küçücük kaldı diyo.kızım 12 günde 600 gr almış daha nolck boyu da 53 cm yani. Boyu uzun die sanırım çok topik durmuyo ama sağlıklı çok şükür moralimi çok bozuyo.kız ağlıyo hiç Sesi çıkmıyo zayıf ya diyo.o küçük kızı gönderiyo yalnız başına sen git sev diyo hiç demiyo kıskanıp bişey yaparsa die. Yapsada çocuk napalım diyecek kesin eşimde onları haklı gördüğü için hiç bişey diyemyrm eylülün kafası hala şiş doğumda su topladı patlatck die kokryrm ama hiç bişey diyemyrm eşim sen büyütüyosun diyo.herkese telefonda kara küçük bişey diyo ya kızım için. Daha hiç kucağına almadı diğer kız kıskanır die

İyi geceler kızlar .. bu gece bir türlü sabah olmuyor ya. 9 aydır mışıl mışıl uyuyan ben bu gece uyuyamıyorum . Sancılar gelip gidiyor kalkiyorum geçiyor yatınca tekrar geliyor ama tam olarak ne agrisi ne sancısı kestiremiyorum kafayı yiycem . Bu gece eşim de yok annemde kalıyorum o yuzdrn de tedirginim zaten eşim yokken bisry olursa fln diye hepsi birbirine karıştı o da eşittir uykusuzluk huzursuzluk etti işte . İnş bende benim gibi artık bebişin gelmesini bekleyenlerde kavusur biran önce bebişlerine dua edin bize ..

Benimkide polis canim ya yanimda izindeydi iki gun kaldi darbe olayi goreve cagirdilar istanbula dondu bide o taksimde dusun yani. Kiz sen ne diosun ben sutyen bile takmadan cikiyorum bazen aciyo uclari die kaslar bitiklar hatta sakallar Sacim tepeden toplu onden kucuk saclar firlamis ustumde hile kiyafetleri oyle dolandim kimsede umrumda degil valla sende takma cik biraz nefes al esimizin gorev sitresi ustune bebek ustune lohusalik tabiki tipimiz kayik olcak alla alla

Cocuk rahat etti ama dimi hayatim en geceleri altina picama giydiriyorum ustunede onu acik uzun kil sabah olur olmaz soyuyorum tekrar ayagi usumesin corap giydir yeter

Bi saat te yeterli isiya gelmistir o canim merak etme cocuklar yeni yeni kusmaya basliyo benimkide hic kusmazdi artik ictiginin fazlasimi iyisini aliyo kotusunumu atiyo bilmiyorum hergun kusma var doktor normal olur her bebekte dedi mutlaka agiz bezi tasi artik yaninda cokta dert etmeden buyutmek lazim bence yoksa bas edemezsin aklindaki sorularla allahim saglicakla buyutmemizi nasip etsin ama sakindigin goze cop batar derler cok inanirim.

1tanesine bile bakarken cok zorlaniyorum yetemiyorum bide ustune 2.haftada dikis yerim sisti icten ice sizliyo 2.yi nasil goze alirim bilmen
Ama kardes olmasi gerektigini dusunenlerdenim

Benimde banyo sonrasi dikis yerimden minnacik sari akinti geliyo sonra duruyo iki gindir bole insallah artmaz korkuyoum

insanbuL canim soyulmalari normal de benimki soyulmuyo benimde derdim o dogal zeytin yagi ile yagliyorum pisik kremi bile kullanmiyorum zeytin yagi suruyorum vucudu yumusacik o dai acaba soyulmuyo. Bizim burda herkez boyle yapmis ove ove bitiremediler cocuklarin cildi hala yumusacik die bende hergun banyodan sonra yagliyorun

Kiz minnacik bebek dokundurma basina sakin. Bende hic sevmiyorum bole aeyleri gecen akrabam geldi 8 yasinda torunu ablasi kucagina verde sevsin diyo 50 yasindaki kadin diyo bunu icimden dedik allahim benmi ogreteyim yani bukadina bunisi veriliirmi bebek kucagina acikti durmaz hiysuz dedim aldim kactim odama orttum kapiyi kirilirsa kirilsin. Esin ailesi icinde esine hic soleme tabiki kendi ailesini korur hakli gorur sen hallet yoo minik degil gunune gore iyi bile annecim ben domtoruyla konustum de sustur tatli dille

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…