- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 30
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.121
Kısa kol zıbın var bizde uyurken sadece Ayaklarına ince bişeyler örtyrm.üşütmez korkmaKızlar bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz benimki 20 günlük bugün doktor bana bu kadar giydirme dedi sıfır kol zıbın üstüne uzun kollu tişört alt ve şapka vardı düşününce bana da çok gibi geldi eve gelince yarım kol zıbın giydirdim bir de pijama ama endişeleniyorum üşetecek diye
Canim ben ilk bir iki gun uzun kollu giydirdim.sonra sifir kol zibinlara dondum.suandada havaya gore uzun giydiriyorum.birde banyodan sonra o kadar.sonra cikariyorum yine.cok kalin giydirmemek gerekKızlar bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz benimki 20 günlük bugün doktor bana bu kadar giydirme dedi sıfır kol zıbın üstüne uzun kollu tişört alt ve şapka vardı düşününce bana da çok gibi geldi eve gelince yarım kol zıbın giydirdim bir de pijama ama endişeleniyorum üşetecek diye
Yarım kolu sindireyim bacaklara geçerimBiz bu sorunu yeni aştık cnm :) aynı senin gibiydik. Sonra @ALTINIM ın annesinin kışın bu çocuğa ne giydirecekler lafı dank ettirdi soydum yavrumu :)))
Kısa kol veya sıfır kol çıtçıtlı body ve çorap giydiriyorum sadece. Yattığı yer dahil evde bütün pencereler açık. Bence sende soymaya başla. Önce bacakları aç sonra kolları sırayla :)
30 günlük yazmışım günler cabuk geçsin istiyorum ondan sanırım :) daha 20 günlüğüz biz, 40ından sonra düzene girer diyorlarHuyları değişşyor sanırım .
Bepantol un hangi kremi canımBen faydasini gorduklerimi soyleyim. Hemen bepanthol surmeye basla canim. Emzirmeden once de yika krem kalmasin.Kremi surunce gogsunu acik birak kurusun. Emzirmeden evvel sutunle islat. İdilduam sagolsun benimkiler yara olmadi bi defa.
Bi iki cocuklu hatun da benim ayni seyleri yasiyoruz...
1tanesine bile bakarken cok zorlaniyorum yetemiyorum bide ustune 2.haftada dikis yerim sisti icten ice sizliyoKArdes konusunda benimde gel gitlerim basladi sezeryan acisi bidaha ostemiyorum ama yavrucakta tek kalmasin diyorum esim diyo kizima baktikca on tane yapasim geliyor ama senin acini dusundukce sana kiyiyorum istemiyorum dio
Sürekli etrafınızda bu çocuk doymuyo bu çocuk kucağa alışır alma bu çocuk daha ondan ne anlasın diyen tipler varmı ya
Valla kuzum ne yapacak birşey demedi doğurmazsan gel dedi başka birşey demediBüyük ihtimal yine ultrason nst
Canım inşallah ya.bende sancılar oluyo ama doğum sancısının nasıl bişey olduğunu bilmiyorum anlıyamıyorum.çok korkuyorum ya.bi bilsem nasıl bişey olucağını.o sancıyı beklerdim.Evet aramızda bir gün var gibi görünüyor
Sancı da yok açılmada maalesef
Ben de de aynı ortada toplanıyor
Aşağı vurmalar oluyor bazen
Bekliyoruz bakalım
Yarın randevumuz var
Doktor ile görüşeceğiz nasipse
Ne diyecek
Belki biraz daha beklerim belki suni sancı belki de sezeryan yaparız
Rabb im en hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin inşaallah
güzel haberlerle gelirsiniz INŞALLAH bende bu gün gittim ne sancı ne açılma nede aşağı inmiş doktorum herşey yolunda vakti var gibi pazartesiye kadar bekliycez olmasa o zaman dogumu baslatcakmis bakalım hayırlısı olsun @karpuz_suyu kiz sen ne yaptın gittinmiAlttan Nasıl başlatılıyor hiç bilmiyorum ya
Doktor bebeği riske atmaya gerek yön diyor
Temkinli birisi
Bakalım yarın karar verilecek Rabb im en hayırlısını nasip eylesin inşaallah
Kızlar goguslerim okadar yara oldu ki kan geliyor napicam ben emzirirken canım gidiyo sagiyorum daha kotuizdirap oldu resmen
Olmaz mi. Kilo alan bebegime kilo mu vermis diyen var, eldiven takilmaz mi hic diyen var,sutun mü yok ki yi her sorunun cevabi olarak kullanan var...Sürekli etrafınızda bu çocuk doymuyo bu çocuk kucağa alışır alma bu çocuk daha ondan ne anlasın diyen tipler varmı ya
Cilt bakim kremi el ve yuz icin olanBepantol un hangi kremi canım
Kızlar bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz benimki 20 günlük bugün doktor bana bu kadar giydirme dedi sıfır kol zıbın üstüne uzun kollu tişört alt ve şapka vardı düşününce bana da çok gibi geldi eve gelince yarım kol zıbın giydirdim bir de pijama ama endişeleniyorum üşetecek diye
Garmasten almistm ama canım bide onu mu alsam acabaCanim krem kullaniyo musun lansinoh aldim gecen gun ben cok iyi geldi
Aynen kızım kucağımı hep istedi alışma değilki kucağıma alınca gözlerime bakıyor konuşuyorum dinliyor anlıyor sanki nasıl bırakimBi tane vardi dogum yaptgm gun dedi kucaga alma alisir diye taburcu olana kadar hep onun kucagindaydi oglum
Bosveer kimseyi duyma onlar kucaga muhtac anne kokusuna sicakligina muhtac kim ne derse desin
30 günlük yazmışım günler cabuk geçsin istiyorum ondan sanırım :) daha 20 günlüğüz biz, 40ından sonra düzene girer diyorlar