- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.141
Eee eylul prensesimle kardeşi olacak yaaa onlar yeter kızzzKız tek olur mu yazık. Hele bunu bi doğur bi aile planlaması yaparız sans
İnşallah canım benim aminnn inşallahHm olabilir
Hayırlısı olsun gerek kalmaz umarım
Sancı nişan su derken yavrucuklar sağsalim sağlıkla doğar inşaallah
Valla bwnde anlamadım canım ya çocuk sapsarıydi gittik 13.70 çıktı sınırın altında dwdi sonra geçti çok şükür suan sadece gozlerinde kaldiKız tahlile bakmıyo dr lar onların elinde başka bi çizelge var.bizim tahlilinde 15 altı olmalı diyodu değer 15 ti dr a gösterdim sınır 21 sizin 15 iyi dedi
Daha bebeğim doğmadan başladılar hemde kuzumSürekli etrafınızda bu çocuk doymuyo bu çocuk kucağa alışır alma bu çocuk daha ondan ne anlasın diyen tipler varmı ya
Bendede durum aynı kuzummgüzel haberlerle gelirsiniz INŞALLAH bende bu gün gittim ne sancı ne açılma nede aşağı inmiş doktorum herşey yolunda vakti var gibi pazartesiye kadar bekliycez olmasa o zaman dogumu baslatcakmis bakalım hayırlısı olsun @karpuz_suyu kiz sen ne yaptın gittinmi
Ayyy onların en çok ihtiyacı olan şey bizim kokumuz,sıcaklığımız değilmiAynen kızım kucağımı hep istedi alışma değilki kucağıma alınca gözlerime bakıyor konuşuyorum dinliyor anlıyor sanki nasıl bırakim
maşallaj doruğa kaç kg kaç cm doğdu.Eki Görüntüle 1862951 pasa oğlum teyzeleri tanıştırayım doruk bey :)
aynen öyle bendeBen gözümü kapayacak her an bulduğumda hep saçma sapan rüyalar görüyorum. Sizde de böyle mi durum
canım ben 2 aylık ken kısa mesafe de arabadansa kanguru kullanayım diyom da bu dediğin yenidoğan için kullanılıyor mımatsiyahoje canim hamileykende arastirmistim en iyisi momfortbaby diyorlar. Model olrakta tek tipmiş. Sen ne zaman kullanmayi dusunuyorsun peki?
carlson daily d3 kullanıyom canım denize. günde bir damla ve memnunumDenize hicmi kullanmicaksin yoksa sadece monovit icinmi gecerli bu anlamadim(
bi de slingler var Yenidoğan için aslınds onlar daha iyi gibi. valla rahattır ama bel ağrısı yapar gibş geliyoValla ben de çok kararsız durumdayım bu kanguru da kızımda kullanmadim çok bi fikrim yok kullananlar çok rahat dio bilemedim
aynen canım bebeği çok etkili yor huzursuz olmamız malesef. ne zaman gitçek kvHamileliğimde ben de yaptığımda kv bir şey demiyordu. Şimdi ev işi ona kaldı gibi, annem bir şey yapmadı çünkü doğum öncesi zaten kaç gün evimi temizledi. Sabahtan beri ağlıyorum yine. Bugün iyi bie gün olacak diye kalktım yine karamsar kaldım. Belinden ameliyatlı, sabah diyor belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor. Niye diye sorunca dün olanlara üzüldüm diyor. Kendi oğlunu överek kıymetini bil diyor. Yok bir ameliyat daha kaldıramazmış.. Ne kadar acı bunlar ben inanamıyorum çok huzursuzum ve bebeğime de yansıyor bu
Kanguru alcam dedim etrafimdakiler olumsuz konustular. Bi disari yemege gittin mesela uyusa nereye yatiracaksin felan dediler kafami karistirdilarAynen canım ben araba yenidogan a uygun aldım o yüzden ıdilden kalan uygun deildi ona koycam bugün 15 gunluk olduk tam 20.gunden sonra çıkarım sanirim
Evet canim hatta yenidogan icin en uygunu buymus. Yenidogan aparatini da alip sonra cikarabiliyorsun.canım ben 2 aylık ken kısa mesafe de arabadansa kanguru kullanayım diyom da bu dediğin yenidoğan için kullanılıyor mı
30 gunluk ve hala gobek dusmedi mi? Biz 7 gunde dusmeyince yikadik sucdeğince hemen dustune asisi olacak minnak?
biz de yarin 30 oluyoruz ve hala gobek dusmedi
biz dogdugundan beri yikiyoruz. sinirlerimiz bozuldu artik.30 gunluk ve hala gobek dusmedi mi? Biz 7 gunde dusmeyince yikadik sucdeğince hemen dustu