2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar gaz damlası sab simplex nasıl kullanılıyor. Dün aldık eczaneden acil durumlar için ama eşim sormamış nasıl kullanılcağını bilen var mı?

Canim orda kalcak degilya sikma canini saglikli olsunda cani ne zaman isterse o zaman gelsin sipa dert etme sakin allahin gucune gider

Yok canim
Olurmu bize dokeceksin icini tabi. Bu erkeklerde bi alem kendi ailesi yanimizda olsa bi dert bize abartiyosun der. Benimde kendi ailem yanimda aman annene dikkat et bagirmaain sikkatli tutsun dio neler beler sanirsin in cocuk buyutmus hahaha. Sabirli olmalisin yavas yavas anlar esinde minnacik bebek koltukta yatarmi hayir yatti diyelim biz anneyiz kiyanilirmiyiz bi besikya tabiki alincak eski kafali dusunuyo bazi insanlar hayatim bosver. Atsan atamazsin satsan satamazsin. Ama kesinlikle o kizin kucagina verme bi anlik dalginliga bakar yavrum benim kiyilirmi minnaga

Benim de annem zeytinyagi sür diyo sürekli. Zor geliyor onu surmek elimden kiyafetlerinden arinmaz diye ugrasmiyorum yoksa en sagliklisi bence de zeytinyagi :) bence yumusak tuttugun icin soyulmuyor ne guzel iste :)

Ya ayakta iyi oluo ama atiorum parka gttin büyük oglusla yada markete fln gidince ne biliyjm yemeğe kanguru yla gtmeyiveririz canım
Kanguruyla yemege gitmeyelim de ben orda bebegi nereye koycam eger hic bisey almazsam onu soyle bana . Ana kucagi mi alayim. Portbebe mi alayim. Gorumcem diyo ki dün, orda sandalyeye yatirirsin anakucagi agir olur,kanguru yenidogana olmaz diyor e ben napcam

Ahh kuzum benimmmm banada oyle diyordu kv o yedi tane buyutmuşte hiç beşik kullanmamış hep koynunda yatırmış eltime almışlarda ne olmuş çöpe atmış falan filan hatta ben oğluma oda yapacaktım onun yanına oturuyoruz yaa oda istiyorum dediğim günden beri ay bu oda çok güzel ay ben bu odayı çok seviyorum çocuk annenin yanında yatar komşular beşik olmaz buraya dedi falan diye gelene gidene her dakika aynı şeyi söyledi en son anneme de demiş kızlar boşanır gelir belki odayı bozmak istemiyorum ki evde başka 3 oda daha var annemde bana almayalım o zaman kızım dediii bütün hayallerimi yıktı kadın resmen şimdi bende yanıma aldım anne yanı beşik onu kullanıcam inşallah Ayyy çok uzun yazdım ama beşik konusunda çok dertliyim kusara bakma canım

Portbebe al canım ama esin YANINDA olması lazım portbebeyi taşımaya adam lazım sandalyeye yatirilmaz tabiki sasirmis o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…