- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 39
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.181
İyi geceler kızlar .. bu gece bir türlü sabah olmuyor ya. 9 aydır mışıl mışıl uyuyan ben bu gece uyuyamıyorum . Sancılar gelip gidiyor kalkiyorum geçiyor yatınca tekrar geliyor ama tam olarak ne agrisi ne sancısı kestiremiyorum kafayı yiycem . Bu gece eşim de yok annemde kalıyorum o yuzdrn de tedirginim zaten eşim yokken bisry olursa fln diye hepsi birbirine karıştı o da eşittir uykusuzluk huzursuzluk etti işte . İnş bende benim gibi artık bebişin gelmesini bekleyenlerde kavusur biran önce bebişlerine dua edin bize ..
Canim ya allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hamileligimin 37 haftadan sonrasinda bende geceleri hic uyuyamadim
3.430 doğdu teyzesi 50 cm boyu bizim ölçülen değerler tutmadı güya 3 hafta ilerideydi. Sağlıklı neyse ki :)maşallaj doruğa kaç kg kaç cm doğdu.
ay kızlarımız çok şanslı şimdiki erkekler doğuştan yakışıkli maşallah :))
Ay ağzın bal yesin canım benim...inşallah inşallah ebim olsun ikiciylede kalmam kızzTabi ki varız biz teyzesi ama bi bakarsın bebiş kısmetiyle gelmiş ev almışsın ayrı eve çıkmışsın kutlamak için bi tane daha yaparsın belli mi olur.Alırsın kız merak etme öyle böyle doğuyorlar valla hala inanamyrm yanımda yattığına. Karnındakinin bu bebek olması çok ilginç geliyo.bi doğsun hemen unutuyosun hamileliği hiç merak etme
3.430 doğdu teyzesi 50 cm boyu bizim ölçülen değerler tutmadı güya 3 hafta ilerideydi. Sağlıklı neyse ki :)
Ayyyyyy ne kadar guzeeeel
Ayyyyyy ne kadar guzeeeel
Benimkide polis canim ya yanimda izindeydi iki gun kaldn i darbe olayi goreve cagirdilar istanbula dondu bide o taksimde dusun yani. Kiz sen ne diosun ben sutyen bile takmadan cikiyorum bazen aciyo uclari die kaslar bitiklar hatta sakallarSacim tepeden toplu onden kucuk saclar firlamis ustumde hile kiyafetleri oyle dolandim kimsede umrumda degil valla sende takma cik biraz nefes al esimizin gorev sitresi ustune bebek ustune lohusalik tabiki tipimiz kayik olcak alla alla
Canım her bebeğin de damak tadı farklı oluyormuş bazı bebişler soğuk severken bazıları da biraz sıcak seviyor benım Bebişim de soğuk olunca içmiyorTamam cnm deniycem dediğin gibi. Ben beceremedim bu işi çünkü. Bugün öğlen sağdım buzdolabındaysı akşam üzeri hastaneden çıkarken ağladı. 1 saat filan çamtamda ısınmıştı ama ılıktan daha soğuktu galiba bütün içtiğini kustu yavrum ya
İlk dememem berbat oldu
Ya ayakta iyi oluo ama atiorum parka gttin büyük oglusla yada markete fln gidince ne biliyjm yemeğe kanguru yla gtmeyiveririz canımKanguru alcam dedim etrafimdakiler olumsuz konustular. Bi disari yemege gittin mesela uyusa nereye yatiracaksin felan dediler kafami karistirdilar
Ya ben ondada rahat edemez gbi gelio yenidogan haliyle anne yüreği dayanmıobi de slingler var Yenidoğan için aslınds onlar daha iyi gibi. valla rahattır ama bel ağrısı yapar gibş geliyo
Sağlık ocağından gittim 4 Kilo olmuş kızın bildiği halde beni gıcık etmek için yapıyo bana da durmadan o 3.5 yaşındaki kızın kucağına bi ver diyo.oyuncak sanki ve en ufak bişey desem ağlyck eşimle aramı bozck. Ne beşiği diyo koltuğu götür odaya. Daha beşiğimiz yok düşün onun yüzünden yeni aldık gelecek.kendimi zoeçr Tutuyrm eşimle de küsm sen abartysn dedi die. Yine uzun uzun yazdım k.b ya çok doluyumKiz minnacik bebek dokundurma basina sakin. Bende hic sevmiyorum bole aeyleri gecen akrabam geldi 8 yasinda torunu ablasi kucagina verde sevsin diyo 50 yasindaki kadin diyo bunu icimden dedik allahim benmi ogreteyim yani bukadina bunisi veriliirmi bebek kucagina acikti durmaz hiysuz dedim aldim kactim odama orttum kapiyi kirilirsa kirilsin. Esin ailesi icinde esine hic soleme tabiki kendi ailesini korur hakli gorur sen hallet yoo minik degil gunune gore iyi bile annecim ben domtoruyla konustum de sustur tatli dille
Hadi artık dogurun gariii ben bile dogurduysam sizin rahat dogurmaniz gerek canım :)Amanınnnnn maşallah suphanallahYesim onu teyzesi yesinnn
Kızlar öğlen nasipse doğuma giriyorum
Sezeryan
Çok Korkuyorum
Oy yavrum neden ki SeZaryen normal degilmiydin sen hayırlısı olsun sağlıkla al kucagina insallahKızlar öğlen nasipse doğuma giriyorum
Sezeryan
Çok Korkuyorum
Cocuk rahat etti ama dimi hayatim en geceleri altina picama giydiriyorum ustunede onu acik uzun kil sabah olur olmaz soyuyorum tekrar ayagi usumesin corap giydir yeter
Bi saat te yeterli isiya gelmistir o canim merak etme cocuklar yeni yeni kusmaya basliyo benimkide hic kusmazdi artik ictiginin fazlasimi iyisini aliyo kotusunumu atiyo bilmiyorum hergun kusma var doktor normal olur her bebekte dedi mutlaka agiz bezi tasi artik yaninda cokta dert etmeden buyutmek lazim bence yoksa bas edemezsin aklindaki sorularla allahim saglicakla buyutmemizi nasip etsin ama sakindigin goze cop batar derler cok inanirim.