2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar ben doğum yapalı yarın bir hafta oluyor ama henüz korse almadım. Almaya fırsat da olmadı gerçi. Bunların bir markası bişeysi var mı?

güzel haberlerle gelirsiniz INŞALLAH bende bu gün gittim ne sancı ne açılma nede aşağı inmiş doktorum herşey yolunda vakti var gibi pazartesiye kadar bekliycez olmasa o zaman dogumu baslatcakmis bakalım hayırlısı olsun @karpuz_suyu kiz sen ne yaptın gittinmi
Bendede durum aynı kuzumm :110: Pazartesiye kadar doğurmazsan salı erkenden gel dedi ama ne yapacak bilmiyorum doğumu başlatıcaz falan demedi bana :dua: İnşallah pazartesiye kadar gelir minikler :anneadayı:

Aynen kızım kucağımı hep istedi alışma değilki kucağıma alınca gözlerime bakıyor konuşuyorum dinliyor anlıyor sanki nasıl bırakim
Ayyy onların en çok ihtiyacı olan şey bizim kokumuz,sıcaklığımız değilmi :anneadayı: Alışırsa alışsın kenara mı koyalım yani can parçalarımızı sinir oluyorum bu bilmişlik yapan lara sinirr :sinirli:

Hamileliğimde ben de yaptığımda kv bir şey demiyordu. Şimdi ev işi ona kaldı gibi, annem bir şey yapmadı çünkü doğum öncesi zaten kaç gün evimi temizledi. Sabahtan beri ağlıyorum yine. Bugün iyi bie gün olacak diye kalktım yine karamsar kaldım. Belinden ameliyatlı, sabah diyor belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor. Niye diye sorunca dün olanlara üzüldüm diyor. Kendi oğlunu överek kıymetini bil diyor. Yok bir ameliyat daha kaldıramazmış.. Ne kadar acı bunlar ben inanamıyorum çok huzursuzum ve bebeğime de yansıyor bu
aynen canım bebeği çok etkili yor huzursuz olmamız malesef. ne zaman gitçek kv

Aynen canım ben araba yenidogan a uygun aldım o yüzden ıdilden kalan uygun deildi ona koycam bugün 15 gunluk olduk tam 20.gunden sonra çıkarım sanirim
Kanguru alcam dedim etrafimdakiler olumsuz konustular. Bi disari yemege gittin mesela uyusa nereye yatiracaksin felan dediler kafami karistirdilar

Oglumun derisi soyuluyor cildi kurudu sanki endise etmeli miyim kızlar.
Benim de dikislerim kasiniyor. Kasiyamiyorumda... Pazartesi gittim dra acilmis bir kismi:KK43:
Nasil acilmasin sozde yardimA gelene de ben bakiyorum. Ziyarete gelene de hizmet ediyorum. Allah im bu ne bicim lohusalik. En hassas donemi en fazla yorgunlukla geciriyoruz...

X