- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.441
ipekm84 ilk iki günde 200 gram vermişti sonra 12. gün tartıldı o 200 gramı geri almıştı 10 günde. iyi mi bilmiyorum ne dersiniz?
Ozellikle dogum yapan arkadaslar ve hamisler benim goguslerdr kararma disinda bi degisiklik olmadi buyume sertlesme vs sanki sutum olmayacak gibi hissettiriyor bubdurum normal mi sizin goguslrde durum ne kardesimde hamile bir ay var aramjzda onunkiler kocaman olmus
ben verdim bu sabah başladım. ne sıkıntısı varmış damlanın?? 3 damla mı dediler size de
Ben hiç yatmadım.dikiş ağrılarım vardı ama gezince iyileşirim die düşündüm1. Kızlar doğumdan sonra evinizin hangi odasında yattınız kohusa olarak.. Ben yatak odamda bebeğimle yatacaktım kv oturma odası diyor tek başına olmaz diyor ama gelen giden olursa rahat olamam ki .. Sizce ne yapim ? Çok ısrarcı ve inat !!!!
2. Bebek doğr doğmaz şekerli su verriz bir kaşık diyor..kan şekeri düşmesinmiş. Ben sıcak bakmıyorum vermelimiyiz ?
3. Kundaklanmalı diyor... Sizce kundak yapimmi ??
Sürekli kurallar kurallar ya bi rahat olmak istiyorum ben !!!!!
Bebeğim 11 günlük kilo alımı iyi mama verme dedi doktor ama doymuyor sanki bir süre emiyor sonra ağzını çekip geri istiyor bakıyorum memeden sut az geliyor aglayınca dayanamayıp mama veriyorum ama içim hiç rahat değil kızlar sizler napıyorsunuz bu kadarlık olanlar kaç dakika memede kalıyor acaba
Maşaallah size kuzum3500 kg 51 cm,hastahane çıkışında 150 gram verdik.benim suyum da 39.haftada bile iyi idi.birden oldu.
Canım benimm ne olur stres yapma kendine dualarımız tabiki onunla sem hiç merak etme inşallah en kısa zamanda evinin mis kokusu gelecek yanına ❤Günaydın arkadaşlar sizlerden yavrum için dua istiyorum dün normal kontrolü vardı kan testinde tuzu yüksek suyu az çıktı siz siz olun en az bi çay kaşığı şu verin hergün yavrularınıza emzirdim sürekli ama.yetmemiş yavruma dün akşam aldılar hastaneye ve beni almadılar ne sezaryen ne acı hiçbiri bu kadar canımı acitmadi yavrum daha 3 günlük tu dün ve en erken salı çıkar dediler ve en erken görme imkanım da saliymis her gün değişecek ben görmeden dokunmadan nolur dua edin de çabuk iyilessin yavruma iyi baksınlar içim parcalaniyo Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin bebekler hasta dahi olsa yanına sizi alsınlar çünkü bu çok zor evdeyim her şeyi var ama yavrum yok karnım. Bomboş evim bomboş kokusu eli ayağı yüzü gözü nereye baksam onu görüyorum GİK dese ağlamasın diye ugrasiyodum şimdi kim bakar ona benim gibi nolur dua edin yalvaririm size çabuk iyileşsin diye nolur
Çabucak iyileşsin inşaallah Can'ımBugün 9.günüm dikişlerim (normal doğum) iyileşmedi ve lavaboya gidemiyorum kabız olduğum için. Günde 3-4kase hoşaf ve yemediğim şey kalmadı ama hiç fayda etmedi
İnsanlar hamilelik ve lohusalık döneminde son söyleneceği maalesef ilk söylüyor... Ve en özel güzel anlar ağlamaklı oluyor... Bir daha doğurasım kalmadı
Elimden geldiğince hazır hissediyorum kendimi canım kim kuserse kussunherşeye hazır ol sakın moralini bozma canım ben çok hazırlıksız yakalandım çok yıprandım
Canim hiç moralini bozma boyleleri ego tavan kıskanç densiz terbiyesiz saygısız insanlar sen hiç takma kafana hatta aynı durumla alakalı bir olayımı anlatım sana neredeyse 100 kilo kuzenim topluluğun içinde sürekli ay şok oldum nasıl kilo almissin bu kadar kısa sürede falan deyip duruyordu hamile değildim evlenen 5 ay falan olmuş ben de bozulanla bozulanla sessiz duruyorum eşim artık dayanamadı evet abla sizde herkes kilolu gördüm de evlendim önemli değil dedi kadını bozdu benim kuzen de bana kilolu mu demek istiyorsun falan dedi sonra kendini bilmiyormuş gibi canım benim ödem yapan tuza canavar gibi yaklaştim çok nadir kullandım ama genetik ödem olacaksa oluyor ne yaparsan yap kendinle barışık ol yüzün çok şişmiş diyene evet ya hiç sorma somo gurescisi gibi oldum burnum domates kadar resmen diyorum gülüp geçiyorum düşünmeden yorum yaptıklarıyla kalıyorlar neyse uzun oldu İyi gecelerAh ah sanki etrafımızda aynı kişiler var! Daha bugün eşimin arkadaşı " inanmıyorum bu sen misin nasıl bir şişme ve kilo bu umarım doğumdan sonra verirsin şok oldum " dedi çok canım sıkıldı belli de etmedim... Zaten psikolojik olarak iyi değilim
Herkes bi yorum yapıyor
Ben de korse kullanmayı düşünüyorum siz sezaryan mi oldunuz normal mi korse çoook sıkı mı sezaryan olursam tehlikeli olur mu acabaİlk 5 gün içinde 10 kilo gitti canım doğumdan hemen sonra ödem kaldı biraz sonra gitti şükür.10.gün korse taktım göbeğimde kalmadı. 5 kilom var işte o da hep basenler
Bana çok cirkinlesmissin bile dediler :)) aman hiç takmiyorum valla :)
Ne güzel canım darısı bana İnşallahBende 10 kilo verdim doğumun 3. Günü eski halime döndüm şu an 50 kiloyum göbekte yok tabi ama dikkat değil bişey yiyemedim canım istemedi çok su içiyrm.eski haline döndüm eskiden de böyleydim
Çok iyi darısı bana İnşallahbugun 17 gunluguz.8 gunlukten beri en az 60 cc veriyorum.doymadiysa mama takviyeso yapiyorum kilo alimini hizlandirmak icin(doktor tavsiyesi ile)
17 gunde 12 kilo verdim.5 kilom daha var.odemlerim indi ama yine de sisligim var.yuzuk olmuyor parmagima.ozel birsey yapmadim .
Yarin ilk isim sormak olcak hemen yazarim sana.canım aynen ben de yaşıyorum aynı şeyi. ben yarın vermicem ilacı. monovit d3 ve devit 3 için de aynı yan etkiler var ama şu foto attığım ilacın yan etkisi yazmıyo ondan almayı düşünüyorum. doktoruna sorma şansın varsa sorup bana da yazar mısın? yarın sen de d vitamini verme haberleşelim istersen
Ben yatak odasında yatacagim şekerli suyu duydum sıcak bakmıyorum kyndaklamayi sa düşünmüyorum hem bu sıcakta saçma geliyor hem de eldiven bile kullanmayın özgürlüğünü kisitlamayin diye o kadar yazı okudum tüm vücudu sarılı yazık ya Kıyamam sen bildiğini yap canım dinleme bence kimseyi1. Kızlar doğumdan sonra evinizin hangi odasında yattınız kohusa olarak.. Ben yatak odamda bebeğimle yatacaktım kv oturma odası diyor tek başına olmaz diyor ama gelen giden olursa rahat olamam ki .. Sizce ne yapim ? Çok ısrarcı ve inat !!!!
2. Bebek doğr doğmaz şekerli su verriz bir kaşık diyor..kan şekeri düşmesinmiş. Ben sıcak bakmıyorum vermelimiyiz ?
3. Kundaklanmalı diyor... Sizce kundak yapimmi ??
Sürekli kurallar kurallar ya bi rahat olmak istiyorum ben !!!!!
Ben 1 aydır göğüs ucu kremi sürüyorum her gün işe yarar mı bilmiyorum doğumdan önce sürmeye başlayın falan yazıyordu bir yerde öyle okudumGöğüslerinizin yara olmaması için ne yaptınız ? Genelde Bebek emerken yara yapıyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?