2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar ben devlet hastanesinde dogum yapicam nasipse cuma gunu dr cuna gunune tarih verdi simdi ben cuma direk yine poliklinikteki doktorun yanina gidicem dimi omo yonlendirck bni yoksa direk dogum yapilan binaya mi gidicvem kafam karisti

Ozellikle dogum yapan arkadaslar ve hamisler benim goguslerdr kararma disinda bi degisiklik olmadi buyume sertlesme vs sanki sutum olmayacak gibi hissettiriyor bubdurum normal mi sizin goguslrde durum ne kardesimde hamile bir ay var aramjzda onunkiler kocaman olmus

canım benimde öyleydi, hatta ilk 3 gün bir gram süt bile gelmedi; ama endişe etme 3.gün sıcak duş ile doldu göğüslerim doldu. Ardından ne kadar emzirirsen o kadar sütün gelecek hiç merak etme

Ben hiç yatmadım.dikiş ağrılarım vardı ama gezince iyileşirim die düşündüm
Ben zemzemle hurma verdim ilk
Kundak sıkı olmadan yapyrm yoksa kendini uyandırıyo

Canım biz 25.günlüğüz ebemiz ilk 5 dakikada sulu kısmı çeker, sonrasında yağlı kısmı çeker. 10 dakika durması yeter dedi

@Nurmuratkf canımmm benimmm cok gecmiş olsun inşallah prenses en kısa zamanda gelcek kucagına bol bol sabır cek dua et bıtanem eminim çok zor dayanmak annesin sonuçta ama bebegin içşn guzel seyler dusun sütün guzelce gelsin bebegini misler gibi besleyebilesin..

Canım benimm ne olur stres yapma kendine dualarımız tabiki onunla sem hiç merak etme inşallah en kısa zamanda evinin mis kokusu gelecek yanına ❤

Bugün 9.günüm dikişlerim (normal doğum) iyileşmedi ve lavaboya gidemiyorum kabız olduğum için. Günde 3-4kase hoşaf ve yemediğim şey kalmadı ama hiç fayda etmedi
Çabucak iyileşsin inşaallah Can'ım
Toparlan hemen

İnsanlar hamilelik ve lohusalık döneminde son söyleneceği maalesef ilk söylüyor... Ve en özel güzel anlar ağlamaklı oluyor... Bir daha doğurasım kalmadı

AğZı olan konuşuyor maalesef ya sabır

Canim hiç moralini bozma boyleleri ego tavan kıskanç densiz terbiyesiz saygısız insanlar sen hiç takma kafana hatta aynı durumla alakalı bir olayımı anlatım sana neredeyse 100 kilo kuzenim topluluğun içinde sürekli ay şok oldum nasıl kilo almissin bu kadar kısa sürede falan deyip duruyordu hamile değildim evlenen 5 ay falan olmuş ben de bozulanla bozulanla sessiz duruyorum eşim artık dayanamadı evet abla sizde herkes kilolu gördüm de evlendim önemli değil dedi kadını bozdu benim kuzen de bana kilolu mu demek istiyorsun falan dedi sonra kendini bilmiyormuş gibi canım benim ödem yapan tuza canavar gibi yaklaştim çok nadir kullandım ama genetik ödem olacaksa oluyor ne yaparsan yap kendinle barışık ol yüzün çok şişmiş diyene evet ya hiç sorma somo gurescisi gibi oldum burnum domates kadar resmen diyorum gülüp geçiyorum düşünmeden yorum yaptıklarıyla kalıyorlar neyse uzun oldu İyi geceler

Ben de korse kullanmayı düşünüyorum siz sezaryan mi oldunuz normal mi korse çoook sıkı mı sezaryan olursam tehlikeli olur mu acaba

Çok iyi darısı bana İnşallah

Yarin ilk isim sormak olcak hemen yazarim sana.
Bide 1cay kasigi corekotunu yarim bardak suda kaynatip gunde 1cay kasigi bu sudan vermek iyi geliyomus gazi kolay cikiyomus bebegin.ben yarin denicem bakalim

Ben yatak odasında yatacagim şekerli suyu duydum sıcak bakmıyorum kyndaklamayi sa düşünmüyorum hem bu sıcakta saçma geliyor hem de eldiven bile kullanmayın özgürlüğünü kisitlamayin diye o kadar yazı okudum tüm vücudu sarılı yazık ya Kıyamam sen bildiğini yap canım dinleme bence kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…