2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım benim kendi öz babam geldi bebeğime "bu ne kadar zayıf ya iskeletor " dedi. bakar mısın yaşadığım şeye!!

Bende 10 kilo verdim doğumun 3. Günü eski halime döndüm şu an 50 kiloyum göbekte yok tabi ama dikkat değil bişey yiyemedim canım istemedi çok su içiyrm.eski haline döndüm eskiden de böyleydim
ben 12 kilo verdim onbeş günde. ama göbeğim baya yumuşak gerçi kiloluydum zaten göbekliydim ama bana baya yumuşal geliyo

bugun 17 gunluguz.8 gunlukten beri en az 60 cc veriyorum.doymadiysa mama takviyeso yapiyorum kilo alimini hizlandirmak icin(doktor tavsiyesi ile)
Doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra kaç kılomuz gitti kaç kilo verdiniz acaba
17 gunde 12 kilo verdim.5 kilom daha var.odemlerim indi ama yine de sisligim var.yuzuk olmuyor parmagima.ozel birsey yapmadim .

1. canım ben yatak odamda kocamla yattım. annem de eşimle yatmamam konusunda bişeyler söyleyecek oldu ama ben ayrılmam eşimden dedim bişey demedi. oturma odası bana mantıksız geldi o halinle yatak mı kurup kaldırcan her gün? bide gelen giden bol olcak rahat edemezsin bence oturma odasında.
2. şekerli su karaciğerin çalışmasını sağlıyor sarılığı önlüyor diye okumuştum ama 2-3 saatte bir emzirmen yeterli. başya sütün gelmezse de önce emzirip sonra mama verirsin.
3-ben kundağa gerek görmüyorum ama rahat olsun diye yarım kundak yapılabilir ilk bailarfa

Göğüslerinizin yara olmaması için ne yaptınız ? Genelde Bebek emerken yara yapıyormuş sanırım

Şu an aşırı derecede bel ağrım var. Doğum belirtisi olarak bel ağrısı sayılabilir mi? Şu an sadece belimde ama, günlerdir kasıklarımda adet ağrısına benzer bir şey vardı zaten ama onda bir şiddetlenme yok

canım biz sab simplex gaz damlası verdik biraz iyi geldi. bi de monovit d3 den şüphelendik belki o gaz yapıyo.sanki alttan gazı var yada karnı ağrıyo gibi geliyo bana
Doktora sorup degistirsekmi ilaci. Onu verdikten 1saat sonra huysuzlanma basliyo bizde.sen diyince farkettim simdi.bilmiyorum ne olcak boyle.bende artik surekli aglama modundayim

Canim bnde doğurmadım tecrübeli değilim ama . Şekerli suyu bilmem de hac hurması zemzem le yumuşatır küçük bi parça damaging sürmek sünnet miş. Bi iki damla şekerli suyun zararlı olacağını da sanmıyorum. Bide bebisi bi kaç emzirmede bir bir damla şu vermek de de bi sakinca yok bence havalar çok sıcak çünkü bide şu vermek mama dan sonra ozellikle ağzının içinde pamukçuk çıkmasını engelliyomus agzinda sut kalintisi veya mama o pamukçuk oluyo çok kötü mantar dönüşüyor yavrunun dilinde yine de bnm fikrim havalar sıcak olmasa blki gerek kalmaz ama çevremde ki dogurmuslara bakarak konuştum bide bu sıcakta bebeği kundaklamak isilik yapar yavruyu ya yazık ama sadece kollarini kipirdamasin diye bi tülbentle baglanabilir bazı bebekler eli kolu serbestken uyuyamiomus. Bunlar sağdan soldan duyduklarım :):) bide sezaryen olacaksan yanında bebeğin dilinden anlayacak biri ile ayni yerde yatmak daha mantikli gibi gelio cünlü dikişler den bebegi alıp koymasi zor olir ilk zamanlar

Son düzenleme:
Canım bence herkes de çocuğun üstüne gelmemeli sen yatak odanda rahat rahat yat istediğin zaman sen içeri gelirsin en önemlisi de senin rahatın

Doktora sorup degistirsekmi ilaci. Onu verdikten 1saat sonra huysuzlanma basliyo bizde.sen diyince farkettim simdi.bilmiyorum ne olcak boyle.bende artik surekli aglama modundayim
canım aynen ben de yaşıyorum aynı şeyi. ben yarın vermicem ilacı. monovit d3 ve devit 3 için de aynı yan etkiler var ama şu foto attığım ilacın yan etkisi yazmıyo ondan almayı düşünüyorum. doktoruna sorma şansın varsa sorup bana da yazar mısın? yarın sen de d vitamini verme haberleşelim istersen

Eklentiler

• IMG-20160717-WA0005.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 47
canım benim kendi öz babam geldi bebeğime "bu ne kadar zayıf ya iskeletor " dedi. bakar mısın yaşadığım şeye!!
Bazen cümlelerin nereye gittiği insanın kırılabileceği düşünülmüyor.. Düşünsene benim dayımın eşi de eylülde doğum yapacak ananem şimdiden kıyasa gidiyor.. Kendi ananem ya dönmüş benim torunum güzel olur seninki çirkin benim torunum akıllı olur benim torunumun babası yakışıklı senin kocan küçük gözlü ona benzer vs vs ya doğmamış daha.. Ben 20 kilo aldım torunuyum gelinim hiç almamış sen nasıl olmuşsun tüh tüh yapıyo Allahım akıl versin sonrada şaka yapıyorum alınma sakın diyo

Bugün 9.günüm dikişlerim (normal doğum) iyileşmedi ve lavaboya gidemiyorum kabız olduğum için. Günde 3-4kase hoşaf ve yemediğim şey kalmadı ama hiç fayda etmedi

Bugün 9.günüm dikişlerim (normal doğum) iyileşmedi ve lavaboya gidemiyorum kabız olduğum için. Günde 3-4kase hoşaf ve yemediğim şey kalmadı ama hiç fayda etmedi
Doktor ne diyor peki pansumanın varmı canım ? Havalarda sıcak sürekli kuru tutmaya çalış o bölgeyi bende normal yapacağım ve en korktuğum şey o dikişler..

Kızlar Ddrop d3 vitamini var yurt dışından getirtebilme imkanınız varsa ondan alın derim.
Cnm drop d3 kullaniyomusun bebegine ?bu monovit bnm kafami cok karistirdi kotu yirumlar var bunu yurt dusindan getirtsek mi bi cok kisi kullaniyomus bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…