2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlr iyi geceler. Bugün 4-5 gibi yatışım yapılmıştı. 11:35 te oplum doğdu. Detayları bende daha sonra anlatırım. Oğlum doğmaya yakın kakasını yapmış ve yemiş. 1 saat kadar küvezde tuttular , nefes alışverişi düzelmeyince yoğun bakıma aldılar :KK43: antibiyotik tedavisine başlanmış ciğerleri için çok moralim bozuldu, ağlamamak için zor turuyorm kendimi. Ne olur bebeğime dua edin sağ sağlim evimize götürelim :dua:
Canim benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün,sizlere hayırlı bir evlat yapsın innnşallah..Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah çabucak çıkar evinize güle oynaya gidersiniz..

İyi geceler kızlar ben dr bugün 38+0 da kontrole gittim 2.5 cm açıklık var önce yatış veriyim dedi sonra da yok ya evde bekle dedi doktorum eve gönderdi muayeneden sonra sümüksü kanlı akıntı geldi nişan olabilir mi sizce bi de bu açıklıkla ne zmn doğum yapabilirim
Canım belki herkesin bünyesi farklıdır ama yaşadığımı söyleyeyim. Bayram'ın ilk günü sancılarım oluyordu akşam misafirlikte hafifti. Gece de sancıyla uyandım akıntım var gibiydi tuvalete gittiğimde kanlı akıntım oldu pijamamı da ıslatmış aslında uyanmaya çalışırken. Sancılar artmaya başladı, kardeşime haber verip annemi kaldırttım eşimi uyandırdım. O sıralar gece 3-3 buçuktu. Bebeğim 15.30 civarı doğdu. Bayram'ın ikinci günü doğmuş oldu ki bayramı atlatmayı temenni ediyordum, hayırlısı böyleymiş demek ki. Benimle benzer bir bünyeye sahipsen şu sıralar doğum sancılarını yaşıyor olabilirsin. Hayırlı kolay doğumlar diliyorum canım. :KK36:

Kızlr iyi geceler. Bugün 4-5 gibi yatışım yapılmıştı. 11:35 te oplum doğdu. Detayları bende daha sonra anlatırım. Oğlum doğmaya yakın kakasını yapmış ve yemiş. 1 saat kadar küvezde tuttular , nefes alışverişi düzelmeyince yoğun bakıma aldılar :KK43: antibiyotik tedavisine başlanmış ciğerleri için çok moralim bozuldu, ağlamamak için zor turuyorm kendimi. Ne olur bebeğime dua edin sağ sağlim evimize götürelim :dua:
Canım benim dua edeceğim inşaallah. Anlıyorum seni, kızım da bayramın ikinci gününden beri küvezde. Şimdi daha iyi, doktorların dediğine göre korkacak bir şey de yok ama içimdekileri bana sor. Yine de şükrediyorum Rabbim beterinden saklasın hepimizin yavrularını korusun. İnşaallah bir an evvel düzelir de kokusunu doya doya içine çekerek büyütürsün yavrunu. Okuyabildiğim kadar tefriciye okuyayım canım, güzel haberlerini alalım bir an önce inşaallah.

Canım belki herkesin bünyesi farklıdır ama yaşadığımı söyleyeyim. Bayram'ın ilk günü sancılarım oluyordu akşam misafirlikte hafifti. Gece de sancıyla uyandım akıntım var gibiydi tuvalete gittiğimde kanlı akıntım oldu pijamamı da ıslatmış aslında uyanmaya çalışırken. Sancılar artmaya başladı, kardeşime haber verip annemi kaldırttım eşimi uyandırdım. O sıralar gece 3-3 buçuktu. Bebeğim 15.30 civarı doğdu. Bayram'ın ikinci günü doğmuş oldu ki bayramı atlatmayı temenni ediyordum, hayırlısı böyleymiş demek ki. Benimle benzer bir bünyeye sahipsen şu sıralar doğum sancılarını yaşıyor olabilirsin. Hayırlı kolay doğumlar diliyorum canım. :KK36:

Canım benim dua edeceğim inşaallah. Anlıyorum seni, kızım da bayramın ikinci gününden beri küvezde. Şimdi daha iyi, doktorların dediğine göre korkacak bir şey de yok ama içimdekileri bana sor. Yine de şükrediyorum Rabbim beterinden saklasın hepimizin yavrularını korusun. İnşaallah bir an evvel düzelir de kokusunu doya doya içine çekerek büyütürsün yavrunu. Okuyabildiğim kadar tefriciye okuyayım canım, güzel haberlerini alalım bir an önce inşaallah.

Amin cnm , Allah razı olsun. Bebeklerimizi sağsağlim evimize götürmek nasip olsun inşallah. Çok zor gerçekten.

Artık doğdu ya cnm düzeltirler merak etme sen.bişey olmaz bebeğine.sadece biraz daha uğraşmış oldun. Bence önemli olan doğum aşaması.bak bende kanama çok olunca bi gün değil 2 gün kaldım hastanede hala taburcu olmadım. Çok sıkıldım dikişler ağrıyo.bir An önce eve gitmek istyrm. Allahtan iç kanama falan çıkmadı.baya kanama oldu malesef.ama sonuçta doğdular.,Hayattalar ve elinde sonunda bizimle olcklar Allah izin verirse. Hiç sıkma canını

Bizde suni sancı ile saat 16.30 da doğmuş bulunmaktayız kızlar :halay:darısı sabırsızlıkla bekleyenlerin başına :KK46::KK71:

Ay hadi gözün aydın
Mutlulukla sağlıkla koskoca bir ömür olsun
Darısı Cidde'n bizlere sağlıkla hayırla

Bebeğim öncelikle gözün aydın
İniaallah tez Zaman'da durumlar güzelleşir ve çıkarsınız hastaneden
Hiç korkma inşaallaj güzellikler olacak

Bizleri de habersiz bırakma

Tek göğsü emmesinin de şöyle bir avantajı var son süsütü vearak adlandırılan sütün yağlı kısmı en son gelir yani bir memeyi tamamen boşaltıyorsa son sütü de alır iki memeden yarım yarım çekerse o zaman ön süt denen ve daha az yağlı kısmını alır ve doymayabilir. sağma makinası çalışacaksan zaten lazım olacaktır. alabiliyorsan tavsiyem çift göğüsü aynı anda sağanlardan al
tamam canım lansinoh bakmıştım doğumdan önce ondan almayı düşünüyorum.
peki sen nelet yapıyorsun sütü ve kalitesini artırmak için?
biz bi taneyle uğraşırken sende iki tane var allah kolaylık versin duble anneye ♥

tamam canım lansinoh bakmıştım doğumdan önce ondan almayı düşünüyorum.
peki sen nelet yapıyorsun sütü ve kalitesini artırmak için?
biz bi taneyle uğraşırken sende iki tane var allah kolaylık versin duble anneye ♥
Sağ olsun annem kayınvalidem yardıma geldiler bir de çok huzursuz bebişler değiller o yüzden şimdilik iki kişi başa çıkabiliyoruz:)) Sadece bazen aynı anda acıktıklarında sakinleştirmek zor oluyor.
Ben çok fazla bir şey yapmıyorum canım, hamileyken ne yapıyorsam şimdi onu yapıyorum. Eskiden kadınlar tek tip yemek yer yine de sütleri olurmuş. Bir yerde okumuştum, Etiyopyalı bir kadının bile sütü çocuğuna yeter (tabii ki bazen aksi durumlar da olabiliyor). Yaradan, nasıl rahmimizde besledi, şimdi de bu yavrucakları aç bırakmaz diyerek içimi rahat tutmaya çalışıyorum.

Senam72015 Senam72015 Canım tekrar çok çok tebrikler. Allahım analı babalı büyütsün bizlere de nasip etsin. Bir şeyi merak ettim, sormak istiyorum. Çatım dar dedin ya karnından falan bastırmışlar, doktor çatı muayeneni yapmış mıydı yaptıysa bir yorumda bulunmuş muydu?

Senam72015 Senam72015 Canım tekrar çok çok tebrikler. Allahım analı babalı büyütsün bizlere de nasip etsin. Bir şeyi merak ettim, sormak istiyorum. Çatım dar dedin ya karnından falan bastırmışlar, doktor çatı muayeneni yapmış mıydı yaptıysa bir yorumda bulunmuş muydu?
Daha önce bi kere özele gitmiştim öyle ağız ucuyla çatın dar dedi bebek büyük dedi ama ben devlete geldim kaç kere hiç demediler.hatta doğumdan önce açıklığa bakıyorlar ya devamlı ordada bişey demediler.sanırım normale zorlamak istediler. Iyi kide öyle yapmışlar ben çok istydm normali.sanırım beni Korkutmamak için en başta söylemediler baya uğraştılar açıkçası kanama da o yüzden oldu ama önemli dğeil

Canım benim kaşıntı bir takım problemlerin belirtisi olabilir lütfen doktorunla görüş bazı enzim tahlilleri gerekebilir madem doğuma daha var ihmal etme sakın.
Gittim canım cuma günu karaciğer için tahlil yaptı şükür iyi cikti doğum da bu çarşambaya verildi

Bu dediğin uyku pozisyonunu şimdi denIcem inşallah söyle güzel deliksiz bi uyku çekebilirm :) ayy Allâh razı olsun hepsini denıcem valla inşallah şifa olur söylediklerin rabbim sana kolay bi doğum nasip etsin inşallah bebeğini ağrı sizi hissetmeden al kucağına inşallah canim benimmm :dua::KK200:
Sağ ol canım benim Allah razı olsun ve bu güzel duan tüm hamileler için geçerli olsun :dua::KK36:inşAllah işine yarar sen denemekten vazgeçme çünkü uyusmayi da yaşadım ben zor oluyo geçti şükür seninki de geçsin inşAllah en kisa zamanda :KK68::KK200: gecen nasıl geçti peki?:dua:

Canım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda durumu düzelir yavrunun. Allah Size bağışlasın kuzunuzu.

Sağ ol canım benim Allah razı olsun ve bu güzel duan tüm hamileler için geçerli olsun :dua::KK36:inşAllah işine yarar sen denemekten vazgeçme çünkü uyusmayi da yaşadım ben zor oluyo geçti şükür seninki de geçsin inşAllah en kisa zamanda :KK68::KK200: gecen nasıl geçti peki?:dua:
Valla bu gece pek etkisini göremedm canım misafirliğe geldik yerimi yadirgadim ama madensuyu bel ağrıma iyi geldi şu an çok rahatım eğilip kalkamiyordum şimdi ziplâyabilirim o derece :-)

Amin cnm bnm çok sağol. İnşallah. Çok farklı duygular yaşıyorum.
Duygularını az çok tahmin edebiliyorum canm.Dünden beri hiç aklımdan çıkmadın inanki..Sen mücadeleni Allah'in izniyle başarıyla tamamlandın ve bebeğin de inşallah en yakın zamanda evinde olacak.Hastanede en iyi şekilde bakılıyor emin ol ve hatta kilo almış sağlıklı bir şekilde dönecek evine Allah'in izniyle..

Back