2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gittim canım cuma günu karaciğer için tahlil yaptı şükür iyi cikti doğum da bu çarşambaya verildi
Çok geçmiş olsun bende kaşıntı yoktu ama enzimlerim 2-3 kat arası yüksekti
Son 2-3 haftam stres dolu geçti yok şöyle yok böyle bide bayram tatili diye 15 gün erken aldırdık yani
Rabbim (cc) hepimize ve yavrularımıza sağlık afiyet versin kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.

Ben doğum yapmadım ama annem ebe. Ona sordum. Normalde gerekmez, anne sütünün içinde yeterince var dedi. Ancak çok sıcak günlere seninki denk geleceği için 1-2 çay kaşığı verebiliriz dediGeçen tvde de doktor gerek yok demişti.
canım ben diyetisyenin suya gerek yok ilk 4-6 ay anne süyü su ihtiyacını kar
Teşekkürler canım ben bi de sıcak bi yerdeyim şu mecbur vereceğim sanirim
canım ben dihetisyenim zaten anne sütünden cocuk karsılıyor su ihtiyacınıda sen suyunu bol bol iç onada gider

canım ben diyetisyenin suya gerek yok ilk 4-6 ay anne süyü su ihtiyacını kar

canım ben dihetisyenim zaten anne sütünden cocuk karsılıyor su ihtiyacınıda sen suyunu bol bol iç onada gider
Evet emerken verilmes mama aliosa şu verilir anne sütü karsilio tüm ihtiyacını canım haklisin

Herkes doğum yaptı diye şuanda ben kendimi hep hamile kalacam gibi sanıyorum gelmesini bekledikce kaburgalara vuruyor resmen yukarilarda takılıyor bugün 39+1 oldum hayırlı zamanda sağlıkla alırım ben de kucağıma İnşallah
Alırsın kızzz valla ben tam umudumu kesmiştim bi.anda geldi.orda kalck değil ya her türlü doğuyo sonra bakması sevmesi kalıyo bize. Hayırlısıyla inş cnmmm

Kızlar dün kontrolüm vardı. Bebeğim iri gittiği için doktor gelişimini tamamlamış haftaya doğur sen bunu dedi :KK70:sonra muayene etti. açılma 1 cm ama oda hiç bişi dedi. bebeğin başı aşağı dönmüş anladığım kadarıyla birazda aşağı inmiş. nst ölçtü hiç birşey yok. zaten bu gidişle hızlı büyüdüğü için normal doğuma da elveda diyecek gibiyim almak durumunda kalacaklar. tabi nedense hala hazır hissetmiyorum :KK12:

39 +0 oluoz tam canjm dayansin 2 gün yani seninki sürpsizli geldi valla:KK16: yikadinmj bu ara da bebisi

5 saat dayanamadı :) bizde 39+2 olmuştuk. Her gün yıkıyoruz canım yarın tam 2 haftalik olucak.göbek düşmeden yikamaya başladık şükür bir sorun olmadı zaten dr dedi yikayabilirsiniz diye sadece Göbeğini iyice kurulan demişti bizde dikkat ettik 1 haftada göbeği düştü.

eastnbull eastnbull hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun inşallah saglıkla.bebeğine de acil şifalar dilerim üzülme çok sık görülen bir durum bebeğin atlatacaktir

Doğum hikayemi de hastaneden anlatm.gerçi sorulara cevap verirken anlamışım resmen ama neyse. :) ilk olarak şunu söylym bebeğin kafası büyük dediler ama kızımın kafası gayet küçük. Hiç takılmayın o ölçümlere.benim doğumdan iki hafta önce 9.6 yDı siz düşünün yani. Ama benim çatın dar olduğu kesin onu anladım yani. Baya zorlandim ve çok fazla dikiş yrıtık oldu.cuma sabahı kalktım ama sancıdan değil 8 gibi uyandım nedense. Baktım bi sancı var belimden başlayıp karnımı Dolanıyo çok ağır olmasada her zmaankinden farklı ve bi önceki günde bacaklarimdan ayağıma kadar vuran bi ağrı vardı.dırf o yüzden ablamlardaydım hemen eve geldim dayanamadım.neyse sabah kalktım bi baktım sancılar düzenli 5 dk ya da 5.5 dk da bir geliyo 40 sn falan süryo.sanırım ben önceden de ara ara sancı çektğim için birden bire hızlanmıştı.aradna iki saat geçti hala benim sancılar 5 dk da bir. Dedim demek ki doğum çok uzun süren bişey beklym ben evde. Öğlen saat 2 gibi artık 3-4 dk arayla gelince gidelim dedik.o da eşimin zorlaması yoksa ben gitmzdim.geldik muayene oldum 5 cm açıklık dediler yatırdılar.tabi benim hiç sesim yok dr diyo ki nst de çok sancı var hissetmyomusun. Çok değil dedim ama suni sancı verilince biraz zorlandim açıkçası.açıklık çabuk artsın die verdiler 4 saatte tam açıklık oldu ama iki sorun vardı bebeğin aşağı inmemesi ve çatının dar olması. Karnıma çok basmak zorunda kaldıkların için yrıtık ve dikiş çok oldu. Hala tam oturup kalkamyrm.bebeği karşıdan gördüm ama kanama çok olduğu için ilk 1-2 saat sonra emziedim.3400 doğdu ama boyunu bilmyrm.dün ben ağzına sıkmaya çalıltım. Bugün sağ göğsümü tam emiyo 10 dk falan solun ucu yok. Kanamamdan dolayı 1 gece değil 2 gece kalmış oldum. Yarın çıkcm.ama kızım için herşeye diğer.karnımdaki gaz sancısını bazen unutup kızım sanıyrm.ama yanımda olması çok güzel. Bazen gözlerini koca koca açıp beni tanımaya çalışıyo.sesimi duyduğu için mi bilmyrm hemen sakinleşiyo. Aramızdakş tek problem sağ göğsümden ne istediği o çekiyo ben çekiyrm sonunda gelip geliyo. Onu da büyüyünce sorcm.en duygusal anımız babasıyl buluşmasıydı.kucağında heykwl tutuyodu sanki ama hala duygulanyrm düşündükçe.böyle işte teyzeleri. Uzun simsiyah saçları var. Saçının sadakasını vermeyi düşünürken bi bebeğin saçı en fazla ne kadar olabilirki demiştim eşime bu kız bizi ihlas ettirck sanırım:KK70::KK70: uzattım ama sonuç Eylül sena hepinizin ellerinden öper teyzeleri :KK200::KK200::anne:

Maşallah size. Sen ne kadar güçlü birisin . Bebeğini hemen getirmedikleri halde ne kadar güzel bakıyordun yaşadıklarına . ;) Allah bozmasın bu sakinligini. Tekrar güle güle büyütün bebisinizi

Kızlar uykusuz geceleeeer E selaaaam

Kaç defa uyudum uyandım bu akşam

Biraz halsizdim erken yattım

Amaaan

Bekleyen arakadaşlarım sağlıkla gelsin bebişler be kolay doğumlar olsun inşaallah

Hiiiiicccc sorma bende uyuyamıyorum. Artık bebisim sığmıyor. Göbeğim aciyo resmen. Dönerken göbeğimi tutarak inleyerek dönüyorum :(

İyi geceler kızlar ben dr bugün 38+0 da kontrole gittim 2.5 cm açıklık var önce yatış veriyim dedi sonra da yok ya evde bekle dedi doktorum eve gönderdi muayeneden sonra sümüksü kanlı akıntı geldi nişan olabilir mi sizce bi de bu açıklıkla ne zmn doğum yapabilirim

Cnm benim 24 haziranda dışta 2 cm içte 1 cm açıklık vardı sümüksü kan 23 haziranda azar azar gelmeye başladı ve 10 gün devam etti. Geçtiğimiz cuma da bi el büyüklüğü kadar alani islatacak kadar suyum geldi. Ama hala doğum yapmadım cnm ;)

Kızlr iyi geceler. Bugün 4-5 gibi yatışım yapılmıştı. 11:35 te oplum doğdu. Detayları bende daha sonra anlatırım. Oğlum doğmaya yakın kakasını yapmış ve yemiş. 1 saat kadar küvezde tuttular , nefes alışverişi düzelmeyince yoğun bakıma aldılar :KK43: antibiyotik tedavisine başlanmış ciğerleri için çok moralim bozuldu, ağlamamak için zor turuyorm kendimi. Ne olur bebeğime dua edin sağ sağlim evimize götürelim :dua:

Öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın cnm. Birde korkma ve üzülme cnm böyle kakasını yiyen bir sürü bebek doğuyor ve çevremde arkadaşlarımın da oldu. Bi haftada düzeldi herşey. Sen sakın oki bebişin de sakın ve huzurlu olsun.

Çok geçmiş olsun bende kaşıntı yoktu ama enzimlerim 2-3 kat arası yüksekti
Son 2-3 haftam stres dolu geçti yok şöyle yok böyle bide bayram tatili diye 15 gün erken aldırdık yani
Rabbim (cc) hepimize ve yavrularımıza sağlık afiyet versin kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.
Ben de kaşıntı çok işte bacaklar kollar karnım ona da bi çare karbonatli su buldum kasindikca sürüyorum ama yakıyor :( benimki çarşamba tam 39 u dolduruyor sukur

Back