2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
A atala D Daisymom kizlar bakin bu turkiye endokrin derneginin yazisi o zaman sizin degerler normal mi oluyor insallah

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-10-09-05-26.jpg
    Screenshot_2016-07-10-09-05-26.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 38
A atala D Daisymom kizlar bakin bu turkiye endokrin derneginin yazisi o zaman sizin degerler normal mi oluyor insallah
Canım benim düşünüp baktığın ve paylaştığın için çok teşekkür ederim. İnşallah öyledir ama araştırdığım kadarıyla eskiden 20 ve üzeri hipotiroidi olarak nitelendiriliyormuş ama şimdi bu değer 10 un üzerindeyse hipotiroidi deniliyor. Acildeki dr ilaç kullanmasına gerek olmaz takip gerekli dedi ama iyi bir çocuk endokrinoloji uzmanı bulup ona da göstermeden içim rahat etmeyecek. Yarın çocuk doktoruyla bir görüşelim o ne diyecek bakalım. Çok teşekkür ediyorum tekrardan :)

Kızlr iyi geceler. Bugün 4-5 gibi yatışım yapılmıştı. 11:35 te oplum doğdu. Detayları bende daha sonra anlatırım. Oğlum doğmaya yakın kakasını yapmış ve yemiş. 1 saat kadar küvezde tuttular , nefes alışverişi düzelmeyince yoğun bakıma aldılar :KK43: antibiyotik tedavisine başlanmış ciğerleri için çok moralim bozuldu, ağlamamak için zor turuyorm kendimi. Ne olur bebeğime dua edin sağ sağlim evimize götürelim :dua:
Canim benim gözün Aydin kalkar kalkmaz senden haber var mı diye baktım. Dualarım seninle içini ferah tut bebisini slip eve gideceksin inşallah . Biliyorsun buraya gelene kadar ne zorluklar çektin rabbim yardım eder

Hadi ya korkulacak bir şey yok mi diyorsun suni sancı için. Beni çok korkuttular onunla ilgili
Nihayetinde beni öldürmeyen aci güçlendirir felsefesi ile bakıyorsun olaya canım çok tatlıdır iğneden bile korkan biriyim dersende sezaryen olacaksın cnm arti ve eksileri göz önüne alarak her zaman herşeyin dogali güzeldir imkanlar dahilinde tabi :)

Canım benim düşünüp baktığın ve paylaştığın için çok teşekkür ederim. İnşallah öyledir ama araştırdığım kadarıyla eskiden 20 ve üzeri hipotiroidi olarak nitelendiriliyormuş ama şimdi bu değer 10 un üzerindeyse hipotiroidi deniliyor. Acildeki dr ilaç kullanmasına gerek olmaz takip gerekli dedi ama iyi bir çocuk endokrinoloji uzmanı bulup ona da göstermeden içim rahat etmeyecek. Yarın çocuk doktoruyla bir görüşelim o ne diyecek bakalım. Çok teşekkür ediyorum tekrardan :)
Asil ben tesekkur ederim cnm cunku beni de bilinclendrdnz Allah razi olsun yoksa hic aklima gelmezdi

İyi geceler kızlar ben dr bugün 38+0 da kontrole gittim 2.5 cm açıklık var önce yatış veriyim dedi sonra da yok ya evde bekle dedi doktorum eve gönderdi muayeneden sonra sümüksü kanlı akıntı geldi nişan olabilir mi sizce bi de bu açıklıkla ne zmn doğum yapabilirim
Canım istediğin an dogurabilirsin :) ben 1 cm ile gitmiştim o gün dogum ettim.haftam musaitti çünkü

Inş ya Ama doğuyorlar onu anladım ben hep hamile kalcm sanmıştım artık
Herkes doğum yaptı diye şuanda ben kendimi hep hamile kalacam gibi sanıyorum gelmesini bekledikce kaburgalara vuruyor resmen yukarilarda takılıyor bugün 39+1 oldum hayırlı zamanda sağlıkla alırım ben de kucağıma İnşallah

Back