Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canımmmmm çok teşekkür ederim tekrardanOhh çok iyikendi evinde hepsini dene öyle uyu inşAllah iyi gelecekler
![]()
Canım benim düşünüp baktığın ve paylaştığın için çok teşekkür ederim. İnşallah öyledir ama araştırdığım kadarıyla eskiden 20 ve üzeri hipotiroidi olarak nitelendiriliyormuş ama şimdi bu değer 10 un üzerindeyse hipotiroidi deniliyor. Acildeki dr ilaç kullanmasına gerek olmaz takip gerekli dedi ama iyi bir çocuk endokrinoloji uzmanı bulup ona da göstermeden içim rahat etmeyecek. Yarın çocuk doktoruyla bir görüşelim o ne diyecek bakalım. Çok teşekkür ediyorum tekrardan :)
Canim benim gözün Aydin kalkar kalkmaz senden haber var mı diye baktım. Dualarım seninle içini ferah tut bebisini slip eve gideceksin inşallah . Biliyorsun buraya gelene kadar ne zorluklar çektin rabbim yardım ederKızlr iyi geceler. Bugün 4-5 gibi yatışım yapılmıştı. 11:35 te oplum doğdu. Detayları bende daha sonra anlatırım. Oğlum doğmaya yakın kakasını yapmış ve yemiş. 1 saat kadar küvezde tuttular , nefes alışverişi düzelmeyince yoğun bakıma aldılarantibiyotik tedavisine başlanmış ciğerleri için çok moralim bozuldu, ağlamamak için zor turuyorm kendimi. Ne olur bebeğime dua edin sağ sağlim evimize götürelim
Nihayetinde beni öldürmeyen aci güçlendirir felsefesi ile bakıyorsun olaya canım çok tatlıdır iğneden bile korkan biriyim dersende sezaryen olacaksın cnm arti ve eksileri göz önüne alarak her zaman herşeyin dogali güzeldir imkanlar dahilinde tabi :)Hadi ya korkulacak bir şey yok mi diyorsun suni sancı için. Beni çok korkuttular onunla ilgili
Hala yatıp uyuma peşinde yaİste yanlıs hamileye sezaryen yapiyorlar. O masaya ben yatip uyurken alsalar ya bebegimisen de bu enerjiyle bi elinde vileda bi elinde süpürgeyle ıkınırdın artik hastanede
![]()
Asil ben tesekkur ederim cnm cunku beni de bilinclendrdnz Allah razi olsun yoksa hic aklima gelmezdiCanım benim düşünüp baktığın ve paylaştığın için çok teşekkür ederim. İnşallah öyledir ama araştırdığım kadarıyla eskiden 20 ve üzeri hipotiroidi olarak nitelendiriliyormuş ama şimdi bu değer 10 un üzerindeyse hipotiroidi deniliyor. Acildeki dr ilaç kullanmasına gerek olmaz takip gerekli dedi ama iyi bir çocuk endokrinoloji uzmanı bulup ona da göstermeden içim rahat etmeyecek. Yarın çocuk doktoruyla bir görüşelim o ne diyecek bakalım. Çok teşekkür ediyorum tekrardan :)
Sağol teyzesi darısı size inşSenam72015 Anam mm tontiş gelmiş ya sonunda
Rabbim sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü bir evlat olmayı nasip.etsin canım benim
![]()
Canım istediğin an dogurabilirsin :) ben 1 cm ile gitmiştim o gün dogum ettim.haftam musaitti çünküİyi geceler kızlar ben dr bugün 38+0 da kontrole gittim 2.5 cm açıklık var önce yatış veriyim dedi sonra da yok ya evde bekle dedi doktorum eve gönderdi muayeneden sonra sümüksü kanlı akıntı geldi nişan olabilir mi sizce bi de bu açıklıkla ne zmn doğum yapabilirim
Canım gözün aydın allah anali babali büyütsün inşallah korkma ayrıca çok oluyor bebekler de bu aralar sen güçlü ol düzelecek insallahÇok zormuş kızlar yaallah bekleyen herkese nasip etsin inanılmaz bir duygu ama biraz sıkıntı oldu bizim için. Allahım beterinden korusun
![]()
En iyisi sma benceKızlar bebek maması ne önerirsiniz
göğüs ucu ve göğüs kalkanı kullanabilirsin bi de bebek ağzını açınca sadece ucunu verme kahverengi kısmı elinle yanlardan sıkıp ağzına sokKızlar göğüs uçlarım mahvoldu garmastan kullanıyorum ama sanki bir etkisi yok ne yapsam acaba
Herkes doğum yaptı diye şuanda ben kendimi hep hamile kalacam gibi sanıyorum gelmesini bekledikce kaburgalara vuruyor resmen yukarilarda takılıyor bugün 39+1 oldum hayırlı zamanda sağlıkla alırım ben de kucağıma İnşallahInş ya Ama doğuyorlar onu anladım ben hep hamile kalcm sanmıştım artık
Teşekkürler canım benimSağol teyzesi darısı size inş![]()
Rica ederim canim benim inşAllah geçirir sıkıntılarınıInşallah canımmmmm çok teşekkür ederim tekrardansenin doğum yarındi dimi